Bildirim
Arabada Hangi Renk Tercih Etmeli
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
siyah gerçekten gidiyo arabaya geçenlerde gördüm siyah passat gerçekten makam arabası gibi duruyo -
PASSAT YAW HER RENK GİDER O ARABAYA
AMA SİYAH DA BAKIM İSTİYO SİNİR EDİYO ADAMI ENN İYİSİ METALİK GRİ -
O arabaya siyah çok iyi gidiyo bea -
ya bu metalik renk herkeste var nedir bu her taraf kül rengi araba bence passata siyah gider alınca üzülürsün en ufak çizik belli olur. onun için açık renk al. -
Siyahta çok fazla mafya arabası havası var, kusura bakma ama ben siyah almazdım. Bir tane de soluk mavi var o da arabayı çok uyuz gösteriyor. O açıdan mocca mı ne o renk veya gümüş gri alırdım ben.. -
"ya arkadaşlar 2000 yılında milenyum rengi dediler o zamandan bu yana her tarafımız gri araba doldu. hayatımız gri oldu. ne renk olursa olsun gri olmasın." diyorsam da son sözüm kafana göre takıl.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werty -- 31 Mart 2006; 17:27:21 > -
zevkler ve renkler tartışılmaz ama şu var,
pimpirikliyim en ufak çiziği görünse kafayı yerim dersen, siyah alma derim..
siyah bence arabayı en iyi gösteren renk ama bakımı zor, çizikti, kirlenmeydi,
ama uraşırım diyorsan bence siyah almalısın, passat larda siyah çok ama çok güzel duruyor.. -
Siyah -
Siyah tabiki... ancak benim araci itin biri cizdi, on camurlukkkk acayip gozume batiryor... biliyorsun ne yaparsan yap ciziyorlar -
Tabi ki siyah süper olur ama bakımını yapacaksın. Bakımı en zor olan renktir. Benim arabam da siyah. Düzenli pasta cila vs gerekiyor. -
Beyaz bence en güzeli, çizik belli etmez,hata belli etmez, solmaz, ayrıca gece gündüz kolaylıkla görülür... Allah kazadan saklasın, kaza sonucu, çizik sonucu boyanan yerler daha az belli olur. -
Siyah veya Laci. -
beyaz al ;benim vectram beyazdı hala gözümde tüter -
Bunlarda bir renk var;
Off-road grisi ile lacivert karışımı, çok tatlı bir renk.www.vw.com.tr den bir bak derim -
Arkadaşlar siyahta dediklerinizde haklısınız ? Peki granit rengi gibi bir renk var ona nedersiniz? -
dostum bence koyu lacivert bi renk var döşemede açık renk oldumu kim tutar seni hem siyahada yakın -
siyah diyecem çizikleri cok gösterir , beyaz desem kir gösterir , lacivert te cok kir gösterir diger renklerde o kadar hosuma gitmiyor ama ben genede siyah derim -
siyah çok güsel ama aslnda bordo da güsel duruo ama sanırm passatta bordo yok bence siyah -
eee herşeyin bi maliyeti war
siyah arabaya bincem diyosan ugrascaksın
siyahın verdiği şekli hiçbir renk vermez
tabi zevkler tartışılmaz...
Benzer içerikler
- falken ziex ze310 ecorun yorum
- egea 1.6 e torq
- aracı sürekli lpg de kullanmak
- conta değişimi sonrası çekiş düşüklüğü
- egea kronik sorunlar
- hyundai santa fe, 7 kişilik 2024
- 2025 araba fiyatları ne olur
- togg servis
- byd 2025
- pejo 3008 fiyat listesi 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X