Şimdi Ara

Arabada Hangi Renk Tercih Etmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar araba olarak Passat 1.6 FSI almaya karar verdim fakat şimdide renk ne olsun diye düşünüyorum.Siyah gözüme çok güzel ve makam aracı gibi geliyor siz nedersiniz? en iyi renk hangisi gider?

• siyah gerçekten gidiyo arabaya geçenlerde gördüm siyah passat gerçekten makam arabası gibi duruyo
  • PASSAT YAW HER RENK GİDER O ARABAYA

AMA SİYAH DA BAKIM İSTİYO SİNİR EDİYO ADAMI ENN İYİSİ METALİK GRİ
  • O arabaya siyah çok iyi gidiyo bea
  • ya bu metalik renk herkeste var nedir bu her taraf kül rengi araba bence passata siyah gider alınca üzülürsün en ufak çizik belli olur. onun için açık renk al.
  • Siyahta çok fazla mafya arabası havası var, kusura bakma ama ben siyah almazdım. Bir tane de soluk mavi var o da arabayı çok uyuz gösteriyor. O açıdan mocca mı ne o renk veya gümüş gri alırdım ben..
  • "ya arkadaşlar 2000 yılında milenyum rengi dediler o zamandan bu yana her tarafımız gri araba doldu. hayatımız gri oldu. ne renk olursa olsun gri olmasın." diyorsam da son sözüm kafana göre takıl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werty -- 31 Mart 2006; 17:27:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zevkler ve renkler tartışılmaz ama şu var,

pimpirikliyim en ufak çiziği görünse kafayı yerim dersen, siyah alma derim..

siyah bence arabayı en iyi gösteren renk ama bakımı zor, çizikti, kirlenmeydi,

ama uraşırım diyorsan bence siyah almalısın, passat larda siyah çok ama çok güzel duruyor..
  • Siyah
  • Siyah tabiki... ancak benim araci itin biri cizdi, on camurlukkkk acayip gozume batiryor... biliyorsun ne yaparsan yap ciziyorlar
  • Tabi ki siyah süper olur ama bakımını yapacaksın. Bakımı en zor olan renktir. Benim arabam da siyah. Düzenli pasta cila vs gerekiyor.
  • Beyaz bence en güzeli, çizik belli etmez,hata belli etmez, solmaz, ayrıca gece gündüz kolaylıkla görülür... Allah kazadan saklasın, kaza sonucu, çizik sonucu boyanan yerler daha az belli olur.
  • Siyah veya Laci.
  • beyaz al ;benim vectram beyazdı hala gözümde tüter
  • Bunlarda bir renk var;
    Off-road grisi ile lacivert karışımı, çok tatlı bir renk.www.vw.com.tr den bir bak derim
  • Arkadaşlar siyahta dediklerinizde haklısınız ? Peki granit rengi gibi bir renk var ona nedersiniz?
  • dostum bence koyu lacivert bi renk var döşemede açık renk oldumu kim tutar seni hem siyahada yakın
  • siyah diyecem çizikleri cok gösterir , beyaz desem kir gösterir , lacivert te cok kir gösterir diger renklerde o kadar hosuma gitmiyor ama ben genede siyah derim
  • siyah çok güsel ama aslnda bordo da güsel duruo ama sanırm passatta bordo yok bence siyah
  • eee herşeyin bi maliyeti war

siyah arabaya bincem diyosan ugrascaksın

siyahın verdiği şekli hiçbir renk vermez

tabi zevkler tartışılmaz...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.