Şimdi Ara

ARABADA FLASH BELLEKTEN MÜZİK DİNLEME YERİ YOK İSTEDİĞİM MÜZİĞİ NASIL DİNLEYEBİLİRİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
46.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çakmak girişine takılan, fm transmitter mantığıyla çalışan usb mp3 çalıcı üründen almıştım. hepsiburadadan aldım oraya yorum yazdım fakat ürünü beğenmediğim ve gerçekleri yazdığım için yorumu yayınlamadılar!
    doğru dürüst bir verim alamadım. fm frekansında dalgalanmalar sık yaşanıyor. sürekli cızırtı. bir de ses kalitesi çok kötü. sırf iş görsün diye 20 yıllık araçlarda kullanılabilir. onun haricinde kesinlikle tavsiye etmiyorum. 50 liralık elektronik teyipler kat be kat daha verimli.
    Hocam onu bilmiyorumda aşağıki resimde olan kablodan alıp bir girişini arabanın aux girişine bir girişinide telefonun 3.5mm takılan yerine takarsanız telefondaki tüm müzikleri arabadada dinleyebilirsiniz.
     ARABADA FLASH BELLEKTEN MÜZİK DİNLEME YERİ YOK İSTEDİĞİM MÜZİĞİ NASIL DİNLEYEBİLİRİM

Orijinalden alıntı: _mp_

çakmak girişine takılan, fm transmitter mantığıyla çalışan usb mp3 çalıcı üründen almıştım. hepsiburadadan aldım oraya yorum yazdım fakat ürünü beğenmediğim ve gerçekleri yazdığım için yorumu yayınlamadılar!
    doğru dürüst bir verim alamadım. fm frekansında dalgalanmalar sık yaşanıyor. sürekli cızırtı. bir de ses kalitesi çok kötü. sırf iş görsün diye 20 yıllık araçlarda kullanılabilir. onun haricinde kesinlikle tavsiye etmiyorum. 50 liralık elektronik teyipler kat be kat daha verimli.

fm transmitter ile mp3 dinlemek isteyenlerden büyük şehirlerde yaşayanlar sıkıntı yaşayabilirler. çünkü aracın radyosu ile aldığınız ürünün fm frekansını aynı yapıp oradan dinliyorsunuz. mesela istanbulda yaşayan birisi fm frekansında boş bulamaz. neredeyse hepsi dolu. arada boş gibi olanlarda da dolu olanların frekansı karışıyor ya da cızırtı yapıyor. bu cihazlardan direkt ses çıkışını kabloyla aracın aux girişine verebilen sistem yapsalar daha sağlıklı çalışır

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.