Şimdi Ara

Arabada aileniz var ve sizi rahatsız ediyorlar.O arabanın içinde siz olsanız ne yapardınız?VİDEOLU''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=TrPgtBkxTrQ

arkadaşlar aynı şey sizin başınıza gelse siz ne yaparsınız?

• Tek gelcekse sıkıntı yok ama boyle kalabalık dalcaksa serefsizler ezer gecerım arka arka gider katlederim butun bu pislikleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videoyu anlamadım
  • Çok fazlalar manyak değilim delikanlılık ayağına hastanelik edicem kendimi
  • Sonuna kadar izlemedim ama böyle sıkıştırırlarsa hepsini böcek gibi ezerim. İlk üstünden geçtiklerinden sonra tekrar kovalamaya başladılar araba sürücüsü de kaçmaya başladı orada kaçmazdım tekrar ezerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

Sonuna kadar izlemedim ama böyle sıkıştırırlarsa hepsini böcek gibi ezerim. İlk üstünden geçtiklerinden sonra tekrar kovalamaya başladılar araba sürücüsü de kaçmaya başladı orada kaçmazdım tekrar ezerdim.

sonunda adam trafikte sıkışıyor camını kırıyorlar kardeşim
  • 1 tonluk arabaya motosikletle artislik yapıcaklar adam çarpsa yerden kalkamazlar yine anlayışlıymış adam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karlo

Videoyu anlamadım

plakası bile olmayan terörist motorcular. yolda zengin çinli bir jipli bulup tazminat koparmaya çalışan motorcular. jipliyi bulup motora arkadan zorla vurduran motorcular. önce ezilme numarasına yatan motorcular. sonra işler çoka sarınca motorcuları harbiden ezen jipli. çeteyi örgütü toplayıp jipliyi takip eden motorcular. jipliyi gettoda kıstırıp cam çerçeve indiren motorcular. sonra kameraları kapatan motorcu. polis raporuna göre karısı ve 2yaşındaki kızının önnde jipliyi öldüresiye dövüp bıçaklayan motorcular.
  • Abi polis nasıl hemen müdehale edemiyor onu anlamadım.
  • Şerefsizler ya
  • Ben polis bulana kadar anayolda devam ederdim adam şehir içine girerek hata etti kırmızı ışıkta paket ettiler

• quote:

Orijinalden alıntı: Bornova17

quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

Sonuna kadar izlemedim ama böyle sıkıştırırlarsa hepsini böcek gibi ezerim. İlk üstünden geçtiklerinden sonra tekrar kovalamaya başladılar araba sürücüsü de kaçmaya başladı orada kaçmazdım tekrar ezerdim.

sonunda adam trafikte sıkışıyor camını kırıyorlar kardeşim

Cevabımı karikatürle vereyim o zaman onlara dostum.

Arabada aileniz var ve sizi rahatsız ediyorlar.O arabanın içinde siz olsanız ne yapardınız?VİDEOLU''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinsemer -- 13 Temmuz 2014; 15:38:58 >

• Range Rover alacak param olduğunda büyük ihtimal torpido gözüne de bir Desert Eagle almış olurum yanına da 3-5 dolu şarjör, elime alır arabayı durdurur hepsini delik deşik ederim.

Tabi bu ihtimal ezemediğim ihtimal için geçerli, yoksa ezmek daha eğlenceli olur. Çıtır çıtır ohhhh.
  • az bile yapmış, ben direk üstlerine ezme amaçlı sürerdim bu aradan çıkmak için devam etmiş sadece
  • Devamında ne oldu acaba

• Jipte olsam tam gaz basarım fark açarım aralarımda sonra yere c4 atarım it is showtime diyip c4 leri patlatırım smra izimi kaybettiririm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylar önce full versiyonunu izlemiştim. Araç sürücüsü tahrik ediyor motorcuları... Sıkıştırıyor... Sonrası malum zaten.
  • Videonun basini izlemeden yorum yapmayin bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Baba Naber

Aylar önce full versiyonunu izlemiştim. Araç sürücüsü tahrik ediyor motorcuları... Sıkıştırıyor... Sonrası malum zaten.

sürücünün tahrik ettiği yok başka şey izlemişsin sen kardeş tamponu zorla vurduran motorcu yere yatıp ezilme numarası yapıyor sonra arkadaki motorcular da jipin lastiklerini jantlarını parçalamaya başlıyor. panik olan sürücü de ezip geçiyor sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TikDiyenTüleyman

Devamında ne oldu acaba

kamerayı bilerek kapattıktan sonra motorcular çinli sürücüyü benzetmişler bıçaklamışlar polis raporuna göre
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.