Şimdi Ara

Araba tutmasına kesin ve kalıcı çözüm var mıdır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
73.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    aynen ben de öyle yapmayı düşünüyorum.yaş 18 nerdeyse 13-14 senedir bundan muzdaribim(açıkçası geçeceğe de benzemiyor)ya benzin ya mazot içecem ama kararsızım ya yakında üniversiteli olacağız yurtla kampüs arası 15-20 dk sürekli yolculuk yapacağız ama her daim de poşet falan taşınmaz ki

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ
  • Ben ictim ama 1 su sisesi kapagi kadar benzin daha uzun mesafeye cikmadim bakalim ne olacak en uzak olarak 10km gittim onda sorun olmadi sehir merkezine gidecem bi ara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kullanımı: Yolculuk sırasında bulantı başladığında kapsülü hafifçe zorlayarak açın elinize top top olan ilacı bir miktar dökün ve susuz yutun (kapsülün hepsini yutmayın), sizi 1-2 saat idare edecektir, tekrar bulantı başlarsa aynı yöntemi tekrar edin.
    Yolculuğa çıkmadan önce kesinlikle siyah çay içmeyin, hele şekerli siyah çay asla içmeyiniz...
    izlenimlerim üzerine benim durumumun hem psikolojik hem de biyolojik olduğunu anladım. yolculuk fobisi de buna etken. o gün gideceğimi bildiğim için günüm tamamen paniklerle ve mide bulantılarıyla geçiyor ki son zamanlarda bir önceki günü bile etkiler oldu. otobüse biner binmez ilk yarım saat kusmama ramak kalıyor genelde. fakat son araba kullandığım süre içerisinde yaklaşık 30km yaptıktan sonra mecburen bir anti-em (şu an üretimden kalkmış ve adı karman çorman bir şeydi) kullandım. bunun çözümü için yabancı sitelerde dahi dolaştım ve seaband isminde bir bileklik buldum. bir çok markanın ürettiği bu bileklik değişik türde mide bulantılarını da engellediği söyleniyor hamilelikte olduğu gibi. bende tanıdık vasıtasıyla bir tanesine bir süreliğine erişme fırsatı buldum fakat deneyimlerim üzerine bu yolculuk sırasında da bir kolumda takılı olan bu band işe yaramadı. ikisinin de takılması söyleniyor gerçi. yabancı sitelerde gördüğüm yorumlarda da bu ve benzeri şeylerle karşılaştım. ortalama 10 yorumdan 7 tanesinin işe yaradığını söylüyorlar tabii hiç faydası olmayanlarda azımsanacak kadar değil.
    -velhasılkelam bana da bir çok taraftan benzin içmenin çok fayda getireceği söylendi. ama eminim ki o da benim sorunumu geçirmeyecektir. dediğim gibi sadece biyolojik değil psikolojik te. psikolojik olmasının sebepleri de tahminim, babamın mesleğinden dolayı ve uzun süre arabamızın olmamasıyla küçüklük dönemimde uzun süreli geçirdiğimiz otobüs yolculuklarının pekte olumlu gitmemesinden kaynaklandığı. biyolojik olduğunu anlamam da bu son yolculuğum sırasında oldu.
    -aile hekimime de bu konuyu açınca bana ANKARA DA BİR DENGE MERKEZİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ. ismini hatırlamıyom. hatırladığım zaman da internetten yazmıştım ve pek bir şey bulamamıştım. sanırım adrese gitmek gerek ki %100 olacağını bilsem yürüyerek giderim ama hiç zannetmiyom.
    -tıpta bir çözümü olan bir durum olmadığın kesinkes anladım. bunun benim için hipnoz gibi bir yöntemle geçirileceğini tahmin ediyom tabii ki biyolojik olanı atlattıktan sonra. eğer siz de tanıdığınız doktor veya eczacılara sorarsanız bilgi birliği yapıp iletişim vasıtasıyla birbirimizi yönlendirebiliriz. çünkü insanlar bunu çok ta dert etmiyorlar özellikle de doktorlar. çok az bir kesim doktor veya eczacı grubu bunla ilgilenmekte.

• Merhaba, bu sorun benimde hayatımı olumsuz etkiliyor. Kitap okumuyorum. Konuşmuyorum. Ters oturmuyorum. Ama araç beni arka koltukta otururken tutuyor ve mide bulantısı ve şiddetli baş ağrısı oluşuyor. Özellikle konu sahibi olmak üzere var mı buna faydalı bir çözüm bulan. aracı ben sürmüyorsam taşıt yolculuğu benim için adeta bir kabus. Bu arada İstanbul'da yaşıyorum. Tavsiye edeceğiniz, bu aland iyi bir hastane vs. var mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.