Şimdi Ara

ARABA TAMİRİ İÇİN HANGİ USTAYI TERCİ ETMELİ , BUNUN İÇİN BİR UYGULAMA OLSA NASIL OLUR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
55
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanayideki bir ustadan şikayet eden bir arkadaşın başlığına yazıyordum ben yazana kadar yine kilitlenmiş konu, bari buraya yazayım.

Şimdi sanayiye daha önce yolu düşmemiş, orada kimseyi tanımayan birisinin bakıp da karar vermesine yardımcı olacak bir uygulama var mı bilmiyorum, ben de şöyle bir şey düşündüm, sizlerin de görüşlerine sunalım, vakit geçsin.

Bu sanayicilerin bağlı olduğu bir kurum olur ya da özel firmalar ya da olmadı girişimci kişiler tarafından yapılabilir kanaatindeyim, onlar bir telefon uygulaması geliştirir.Böyle bir şey yapmanın da hukuki tarafını bilmiyorum, sadece bir fikir, belki de çoktan vardır da bana lazım olmadı, ZATEN BAŞKA KONULARDA BENZER UYGULAMALAR VARDIR:

Her usta ya da dükkan sisteme kayıt edilir, daha sonrasında o ustaya arabasını götürmüş olan kişi tamir karşılığında oradan fiş alır ( evet , neredeyse imkansız) bu sayede o ustaya ne kadar ödediğini ispatlamış olur, yalan ya da iftira lafını en aza indirmiş oluruz, daha sonra uygulamaya giriş yapar fişinin fotoğrafını çekip yükledikten sonra oradaki sorulara puanlar verir.
    1-) sizinle olan iletişim nasıldı?
    2-) Usta size birden çok çözüm yolu sundu mu?
    3-) Parça almak konusunda yardımcı oldu mu?
    .
    .
    .
    diye sorulara puanlar verilir, en sona da birkaç cümle ile sizin isteğe bağlı şekilde birşeyler yazmanız istenebilir.

Tamam buna benzer şeyler belki vardır, işin içine para vb girince belki yorumlar değişir, bazı yerlere olduğu gibi 1 puana düşen büyük bir işletme biden 4.3 puana fırlayabilir. Kötü niyetli kişiler bazı rekabet halinde oldukları ustaları karalamak isteyebilirler ama bu uygulamayı yapan kişi ya da firmalar işin hukuki yönünü hem ustaları hem de müşteriyi korumak için olan yönünü iyice araştırıp yapacak ki yalan beyan da usta da mahkemeye başvurabilir.

Böyle bir şey hayata geçse en azından yorumları okuyup gideriz.

Hatta ustaların branşları da yazılır, hangi arıza için nereye gitmek istediğimiz de belli olur.

Belki de birçok numaracı usta bu sisteme kayıt olmayacak ve kendine güvenen ustalar kayıt olacaktır.

ÖNEMLİ NOT :YUKARIDA YAZAN ŞEKİLDE BİR UYGULAMA VB HİÇ BİR ŞEY GÖRMEDİM, DUYMADIM, BİLMİYORUM, HALİHAZIRDA TÜM FİKİRLER BANA AİTTİR( EĞER VARSA AYNISI YA DA BENZERİ BENİ DE HABERDAR EDERSENİZ SEVİNİRİM)

BU SEBEPTENDİR Kİ FİKRİMİN TÜM HAKLARI BANA AİTTİR, ALL RIGHTS RESERVED, FİKRİMİ KULLANMAK İSTEYEN İLETİŞİME GEÇSİN.

NE OLUR NE OLMAZ :-D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.