Şimdi Ara

ARABA PERT ÇIKTI YARDIM :/ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • senin yaptığın tamirat tramere geçmiş olmasın? :)
  • ne kadar bilgisiz ne kadar bir şeyden anlıyorum sanan ne kadar ön yargılı ve insanları hemen suçlayabilen insanlar var ...

babam 30 yıllık kaporta ustası.gitti araca baktı değişeni bırak sökülen parçası yok dedi.suya düştüğü için hafif hasarlıydı sadece.almadan önce de sonra da TRAMERden mesajla sorgulattım.sorun yoktu.

arabayı kendi yaptı topladı.şu an hala kullanıyorum.amacım birilerini kandırp pert aracı bilerek alıp kusurunu saklayarak satmak değildi.Allah onlar gibilerin belasını versin.

benim kızdığım nokta şu:
    aracın pert olduğunu bilsem ben bu araca 19 değil en fazla 15 bin verirdim.o adamın aldığı 4 bin lira haram.az çok piyasanın içindeyim ve 19 bin lira böyle hasarlı bir arac için ucuz değil normal bir fiyat.

2.si araçtan bizim göremeyeceğimiz bir çok parçayı sökmüş almış ekstra masrafa da soktu bizi.

benim paramın her kuruşu helal. bugün olmazsa yarın ondan acısı mutlaka çıkacaktır.

madem araçta değişen yok nasıl pert mi diyorsunuz.

suya düşen araç kolaylıkla perte çıkabiliyormuş.

ve aracın plakası değiştikten sonra 40 günlük süre içinde plaka sigorta bilgilerine ulaşamıyormuşuz.bize o 40 gün içinde sattılar anlayacağınız.

olay bundan ibaret.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihyuksel20

quote:

Orijinalden alıntı: blackeye106

mrb. arkadaşlar.bir ay kadar önce il dışından 2011model hasarlı bi punto evo aldım.hasar kaydı olmadığı söylendi.plakayı üstüme aldıktan sonra sorgulama yaptım tramer kayıtlarında yoktur diye mesaj geldi.tmm dedim içim rahat rahat aracı topladım bitirdim.19.000 peşin paraya almıştım.az önce tekrar sorgulama yaptığımda araç ağır hasarlı çıktı.kan beynime sıçradı.şimdi ben ne yapayım.adamın yeri yurdu belli ama hukuksal olarak bir şey yapamam diye düşünüyorum.benim anlamadığım bu araç tramer kayıtlarında yokken şimdi nasıl oluyor.bilgilendirirseniz teşekkür ederim.

ARKADAŞIM HİÇBİRŞEY OLMAZ HASAR KAYDI GÖZÜKÜR NE OLACAK BUNDA BENDE ALIP SATIYORUM HASARLI..INSANLAR BUNU BİŞEY VARMIŞ GİBİ DERT EDIYOR ARKADAŞIM TOFAŞ GRUBUNDA GÖZÜKMUYOR SONUÇTA EE ONUDA ALMAYALIM HASAR KAYDI VAR DİYE..OZAMAN SIFIR ALICAKSIN ARACIN GİDİŞATINDA YÜRÜRÜNDE SORUN YOKSA HİÇBİRŞEY OLMAZ..

aynen arkadaşım insanlar sırf hasar kaydı yok diye ne macun delisi arabalar alıyor inanamıyorum.kimse motor şanzuman sormuyor boya soruyor.yahu boya nedir çizilir boyanır önemli olan dediğin gibi yürürü ve motoru ama gelde insanlara anlat...

• Hasarlı arabayı alıp hasarsız fiyattan satacaktın elinde patladı haketmişsin...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatihyuksel20

quote:

mrb. arkadaşlar.bir ay kadar önce il dışından 2011model hasarlı bi punto evo aldım.hasar kaydı olmadığı söylendi.plakayı üstüme aldıktan sonra sorgulama yaptım tramer kayıtlarında yoktur diye mesaj geldi.tmm dedim içim rahat rahat aracı topladım bitirdim.19.000 peşin paraya almıştım.az önce tekrar sorgulama yaptığımda araç ağır hasarlı çıktı.kan beynime sıçradı.şimdi ben ne yapayım.adamın yeri yurdu belli ama hukuksal olarak bir şey yapamam diye düşünüyorum.benim anlamadığım bu araç tramer kayıtlarında yokken şimdi nasıl oluyor.bilgilendirirseniz teşekkür ederim.

ARKADAŞIM HİÇBİRŞEY OLMAZ HASAR KAYDI GÖZÜKÜR NE OLACAK BUNDA BENDE ALIP SATIYORUM HASARLI..INSANLAR BUNU BİŞEY VARMIŞ GİBİ DERT EDIYOR ARKADAŞIM TOFAŞ GRUBUNDA GÖZÜKMUYOR SONUÇTA EE ONUDA ALMAYALIM HASAR KAYDI VAR DİYE..OZAMAN SIFIR ALICAKSIN ARACIN GİDİŞATINDA YÜRÜRÜNDE SORUN YOKSA HİÇBİRŞEY OLMAZ..

aynen arkadaşım insanlar sırf hasar kaydı yok diye ne macun delisi arabalar alıyor inanamıyorum.kimse motor şanzuman sormuyor boya soruyor.yahu boya nedir çizilir boyanır önemli olan dediğin gibi yürürü ve motoru ama gelde insanlara anlat...

dert edilcek bişey yok artık araçlarda az çok hasar görünür arabadn memnunsan bin elbette alıcısı olur her arabanın

• Hak yerini bulmuş....
  • olması gerektiği gibi olmuş kimbilir kimin canını yakacaktı birde hak hukuk diyor
  • Bende de bir pert Honda Accord vardı.
    pert olayından pek anlamıştım. biraz araştırdım.
    plaka değişince, ya da araç başka bir aracın kaza yapmasına sebebiyet verirse pert o aracın üstüne geçebiliyormuş.
    benim aracında plakası değişmişti. bende pert kaydı vardır demeden takasa girdim.
    takasladığım aractan memnunum, ama hondayı getirse adam tekrar takas yapalım dese, takaslayabilirim. :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.