quote:Orijinalden alıntı: smbdy megane nın bir anlamı yoktur..uydurma bir kelimedir.. megane özellikle fransızca konuşulan ülkelerde kullanılan bir bayan ismidir. megan ve margaret'in bir nevi alternatifi olarak kullanıldığı söylenir. bu arada megane diye okunursa japonca gözlük demekmiş.
quote:Orijinalden alıntı: golf_R quote:Orijinalden alıntı: ycgurdal fluence : fluent (akıcı) + elegance (zatif) lansmanında duymuştum, özel bir ilgim yok. Mercedes ise yanlış hatırlamıyorsam ortağın veya ilk alanın kızının adı. Benz ise kendi soyadları. (Karl Benz) 'elegance' diye duyduğunuza emin misiniz? Araç ile pek bağdaştıramadımda. evet öyle iyi hatırlıyorum. birleşimi güzel duruyor ama, aracın tipiyle uygunluğu kişiden kişiye değişir. ama isim güzel.
quote:Orijinalden alıntı: kaansay quote:Orijinalden alıntı: smbdy megane nın bir anlamı yoktur..uydurma bir kelimedir.. Eger uydurmaysa, güzel uydurulmuş... Ne satıldı ama... Megane bir bayan ismi değil mi? Bakınız megane fox
quote:Orijinalden alıntı: ycgurdal quote:Orijinalden alıntı: golf_R quote:Orijinalden alıntı: ycgurdal fluence : fluent (akıcı) + elegance (zatif) lansmanında duymuştum, özel bir ilgim yok. Mercedes ise yanlış hatırlamıyorsam ortağın veya ilk alanın kızının adı. Benz ise kendi soyadları. (Karl Benz) 'elegance' diye duyduğunuza emin misiniz? Araç ile pek bağdaştıramadımda. evet öyle iyi hatırlıyorum. birleşimi güzel duruyor ama, aracın tipiyle uygunluğu kişiden kişiye değişir. ama isim güzel. ismi bencede hoş ama arabaya yakışmıyor
quote:Orijinalden alıntı: kesbi quote:Orijinalden alıntı: kaansay quote:Orijinalden alıntı: smbdy megane nın bir anlamı yoktur..uydurma bir kelimedir.. Eger uydurmaysa, güzel uydurulmuş... Ne satıldı ama... Megane bir bayan ismi değil mi? Bakınız megane fox evet, ülkelere göre değişmekle birlikte megane/megane, margaret'in kısaltılmış, basitleştirilmiş hali oluyormuş.
Granada: Güney Ispanyada, andaluzya kesimide bulunan bir otonom bölgesi.Ayni zamanda rivayete göre el bombasi anlamini da tasiyor