Şimdi Ara

Araba kullanmayı bilmeyen biri kaç günde öğrenir?Ne zaman trafiğe çıkar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
146.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 1-2 gün sürer bunları öğrendikden sonra

    sınav düzergahlarında yola çık bu bölgelerde trafik fazla olmaz kaza riskide azdır böyle yerlerde kendini geliştir.(kendini geliştirmek uzun sürer.)

    sakın öğrendim diyip trafiğin yoğun olduğu yerlere gitme

    Araba olarak: broadway-şahin gibi eski ve ucuz arabalar yönel ayrıca bu araçların yedek parçası diğerlerine göre daha ucuz
  • Heves olacak en başta çok yararı oluyor. LFS diye bir oyun var en gerçekçi sürüş simulasyonu eğer bilgisayardan en azından teorik olarak öğrenmek için çok faydası olur.

    Pratik yapmak en önemli etken zaten. Ben çok hevesliydim araba kullanmaya o sebeple hiç sıkıntı yaşamadım. İlk araç kullandığımda bile babam bana birşey söylemeye başlamadan ben araba ile ilerlemeye başlamıştım. Ehliyetsiz olarak kurban bayramında e5'te, o trafikte uzun süre araç kullandım. Yaptığım yanlış biliyorum heves işte şimdiki aklımla asla çıkmam o trafiğe ehliyetsiz. Ama en ufak bir tereddüt yaşamadım, kendine güvenle de alakalı bu. Kendini bilmek gerçekten çok önemli

    O yüzden kendini gerçekten hazır hissedene kadar, en azından yoğun trafiğe çıkmamanda fayda var. Çünkü arkadaşların dediği gibi aracı kaldırmak yürütmek falan kolay iş. Önemli olan trafiği idare edebilmek.

    Edit: O kadar yazdık konu hort çıktı iyimi. Neyse



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andec -- 7 Temmuz 2011; 2:34:37 >




  • hort yapalım yazanlar olur arayanlara yarar horttttttttttttttt
  • Araba kullanmayı öğrenmek kolay ama önemli olan şehir içi ve İstanbul Ankara gibi şehirlerde kullanmayı öğrenmek zor. Uzun yol en basiti artık çift şeritli yollardan dolayı. kuzenim geçen yıl ehliyetini aldı 19 yaşında aldığının 1 hafta sonrasına İstanbul'dan Adana'ya gitti tek başına ama eniştem var Manisa'da oturuyor adam 20 yıldan fazla şoför ama İstanbul'a ilk geldiğinde arabayla kaza yapmıştı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.