Şimdi Ara

ARABA KULLANAN ARKADAŞLAR BİR SORUM OLACAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: K-orn

quote:

Orjinalden alıntı: dodi--

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 46

bende yeni ehliyetli biri olarak bayırlarda falan durunca arabayı geri kaçırmaktan şikayetçiyim.mecburen el freni ile kalkıyorum. bunun yöntemi nedir?

kardeş zamanla ayaklarımız alışacak sen beni ilk denememde görecektin araba en az 2 metre geri kaçmıştı

tabi şimdi daha iyiyim ama zamanla hiç kaçırmıcam inşallah. ayaklar alışıncaya kadar zahmet çekicez. bide böle ışıklarda adamlar iice dibime kadar giriolarya ona da çok sinir oluyorum. adam biraz daha yaklaşsa akraba çıkıcaz

Come crawling faster
    obey your Master
    your life burns faster
    obey your Master

masterrrrrrr

Master!!!
    CPU:i7-7700K@4.7ghz Anakart:Asus MAXIMUS VIII HERO RAM:2x8GB Corsair Vengeance LPX 2666mhz GPU:Gigabyte G1 Gaming GTX1080 SSD:SanDisk Extreme 120GB PSU:EVGA SuperNOVA 1000W 80 Platinum Monitor:Asus VG248QE 144Hz

• quote:

Orjinalden alıntı: _-_

Hocam en cahil adam bile olsan dörtlülerin aküden elektrik alarak yandığını bilmen gerekirdi.

Aynı şekilde araba çalışmazken teybi de çalıştırabiliyorsun. Bunun için ne düşündün acaba?

ya hocam dediğim gibi acemilik biraz fazla ön yargılı konuştun gibime geldi ne demek en cahil adam olsa bile fln acemiyiz işte nabalım tmm öğrendik işte. ayrıca aracın akımı aküden aldığını akününde şarj olması için alternatörün olması gerektiğini ve alternatöründe mekanin enerjiyi elektrik enerjisine çevirdiğini biliyorum. o an için kuramadım bağlantıyı sordum. ama o en cahil adam fln ne bilim biraz ağır sözler gibi geldi belki hakaret olsun diye söylemedin ama biraz ağır geldi yani
    Intel Core 2 Duo E4600 2.40 GHz | Gigabyte GA945GCM-SL2 | Kingston 2GB DDR2 667MHz (5-5-5-15) | Palit GF8600GTS 256 Mb(DDR3) | Thermaltake TR2-420w | writemaster DVD-RW | AOPEN ES55 Kasa |Segate 160GB SATA2

• quote:

quote:

quote:

quote:

bende yeni ehliyetli biri olarak bayırlarda falan durunca arabayı geri kaçırmaktan şikayetçiyim.mecburen el freni ile kalkıyorum. bunun yöntemi nedir?

kardeş zamanla ayaklarımız alışacak sen beni ilk denememde görecektin araba en az 2 metre geri kaçmıştı

tabi şimdi daha iyiyim ama zamanla hiç kaçırmıcam inşallah. ayaklar alışıncaya kadar zahmet çekicez. bide böle ışıklarda adamlar iice dibime kadar giriolarya ona da çok sinir oluyorum. adam biraz daha yaklaşsa akraba çıkıcaz

Come crawling faster
    obey your Master
    your life burns faster
    obey your Master

masterrrrrrr

masterrrrrrr

• quote:

Orjinalden alıntı: ToffieBoi

quote:

quote:

Come crawling faster
    obey your Master
    your life burns faster
    obey your Master

masterrrrrrr

masterrrrrrr

hastırrrrrrr

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _-_

Hocam en cahil adam bile olsan dörtlülerin aküden elektrik alarak yandığını bilmen gerekirdi.

Aynı şekilde araba çalışmazken teybi de çalıştırabiliyorsun. Bunun için ne düşündün acaba?

ya hocam dediğim gibi acemilik biraz fazla ön yargılı konuştun gibime geldi ne demek en cahil adam olsa bile fln acemiyiz işte nabalım tmm öğrendik işte. ayrıca aracın akımı aküden aldığını akününde şarj olması için alternatörün olması gerektiğini ve alternatöründe mekanin enerjiyi elektrik enerjisine çevirdiğini biliyorum. o an için kuramadım bağlantıyı sordum. ama o en cahil adam fln ne bilim biraz ağır sözler gibi geldi belki hakaret olsun diye söylemedin ama biraz ağır geldi yani

Yok yaw ne hakareti Mecazı mürsel yaptım ben orda Öğrenmen güzel

Hayat sadece üç çizgiden ibarettir...

• quote:

Orjinalden alıntı: hexflood

quote:

yarım debriyaj tam gaz

kesin çözüm otomatik vites.. :)
  • dörtlülerin yanmasıyla arabanın çalışmasını8n bir alakası yok akü denilen bir zımbırık var

Ek Bilgi:Araba çalışmazken akü sayesinde farları yakabilir radyo,kaset,cd vs. dinleyebilirsin

Önemli Not: Bunları uzun süre kullanırsan araba çalışmaz
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.