Şimdi Ara

Araba Kaymasın Diye İple Ağaca Bağladı :) (Video)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.kure.tv/webtv/803-haber/araclarin-buz-patinaji-kameraya-yansidi/10496-Bolum/109711/

Eskiden at ve eşekler kaçmasın diye ağaca bağlanırdı; şimdi de araba kaymasın diye ağaca bağlamışlar
    Oysa bi kış lastiği olsa bu hallere düşülür müydü? Bu kadar mı gereksiz bir aparat bu kış lastikleri?...

• Yılda üç gün kar yağıyor, üç gün kullanacağım lastiğe para verecek kadar aptal mıyım? Kayarsam sarılırım önümdekilerle sıkı sıkı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 19 Ocak 2012; 19:41:33 >
  • Az önce haberlerde izledim gülmekten yıkıldım

Birde ilk görüntülerdeki araç niye hayvan gibi geliyorki ? Bunlar yüzünden kaza oluyor işte adam buzlu yolda bastıkça basmış kayma hızına bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan Paşa -- 19 Ocak 2012; 19:44:58 >
  • Allah kimsenin başına böyle bi olay vermesin ama şu da bir gerçek ki,seyretmesi de bir o kadar zevkli
  • bu mıllet açık ara mal ya arabanın kendısıne çarpmasına az kalmıs hala izliyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Yılda üç gün kar yağıyor, üç gün kullanacağım lastiğe para verecek kadar aptal mıyım? Kayarsam sarılırım önümdekilerle sıkı sıkı!

Sevgili dostum keşke "kar yağdığında dışarı çıkıp potansiyel bi tehlike olmam" deseydin daha iyi olurdu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazotşist

quote:

Yılda üç gün kar yağıyor, üç gün kullanacağım lastiğe para verecek kadar aptal mıyım? Kayarsam sarılırım önümdekilerle sıkı sıkı!

Sevgili dostum keşke "kar yağdığında dışarı çıkıp potansiyel bi tehlike olmam" deseydin daha iyi olurdu...

Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az.
  • quote:

tabi kimse zorunlu değil alıp kullanmaya ama o üç gün kar yağdığında ve daha önemlisi özellikle gece ve sabah erken saatlerde don ve buzlanmanın sık görüldüğü saatlerde mevcut lastiklerinize güvenip yola çıkmamanız sizin ve trafiğin yararına.

4 mevsimlik bir çok lastik düşük sıcaklıkta hiç iyi değil, bir de hızlıysanız başınıza bela alırsınız.

kış lastiklerinin ekonomik olarak çok büyük bir külfeti yok, sonuçta 4 mevsimlik normal lastikleriniz km. yapmamış oluyor kış süresince.
  • Gördüğümde çok güldüm :)
  • Yahu bu lastik almayıp sağa sola zarar verenlere hasarlar + ekstradan 1000 TL ceza vereceksin. Aklı başına gelsin. 4 yıllık lastik parasını ceza olarak ödesin.

Hatta aracı yolda mı kaldı? Trafiği mi etkiliyor. Basacaksın 1000 TL cezayı.

O zaman kış lastiği almayı aptallıkla ilişkilendirmek yerine insanlıkla ilişkilendirmesi gerektiğini görecek.

Hadi lastiği almadın. Yazlık lastikle karda yola çıkıyorsan işte o zaman gerçekten aptal oluyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mercedes-SLK

Sıkıntı yollarda değil ki sürücülerde.

Bir kaç uzman yorumu iyi gelecektir.

http://www.uzmantv.com/karda-ve-buzda-guvenli-surus-teknikleri-nelerdir

http://www.uzmantv.com/islak-zeminde-arac-kullanirken-nelere-dikkat-etmeliyiz

bu tür videoların toplandığı bir üst konu olsa güzel olur aslında

• Kimin aptal olduğunu mu seçiyoruz?
    Kış lastiğim yok, ama aptal değilim.. Daha bu sabah erken saatlerde don ihtimali çok yüksek olan bir köprülü kavşakta (üstelik keskin sayılabilecek bir viraj) 30 km ile giderken selektör yedim.. Arkamdan gelen sabırsız denyonun lastiği ne olursa olsun, buz üstünde kaç km ile gitmeyi planlıyordu çok merak ediyorum..

Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi buzlu yolda herifin kaya kaya geldiği hıza bakın..
  • Şu kış lastiğini arabaların kaydığı yerde satsan iyi para kırarsın ha.Bizim millet dötü sıkışınca her şeyi alır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.