Şimdi Ara

Araba ile Almanya'ya gitmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
14.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Volkswagen Caddy ile gitsem ne dersiniz? diesel 1.9 TDİ Motor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvoLutioN87

Volkswagen Caddy ile gitsem ne dersiniz? diesel 1.9 TDİ Motor.

Cady ile gidilebilir hocam geniş heniş hem çekti çekmedi derdi de olmaz dizel de keyifli yolculuklar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • corsayla sivasa gittim geberiyordum almanya xddd
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naltay23

Hocam yazımda da belirttim..Almanya ve Sırbistan haricindeki ülkelerin hepsinde vignette gerekli..Sırbistan da otoyollarda gişeden alıyorlar ücreti tek sefer..Almanya da zaten ücretsiz yollar..

Almanya'da nasıl ücretsiz yollar? Benim bildiğim Almanya bizi kıskanıyordu
  • yakapaca37 kullanıcısına yanıt
    Ee bizde ücretli diye kıskanıyolar işte 😂 Adamlar verginizle yol yapıyoruz diyo onuda üstüne parayla satıyor,adım başı hgs,ogs,ücretli otoyol köprü vs vs para vuruyorlar..Biz bunu yapamıyoruz..Yapsak halk bizi mahveder..Ama o adamlar bunu başarıyor,halkta memnun..

Soruyorum size hocam,bu başarıyı nasıl kıskanmasınlar? Almanya bizi kıskanıyor diyince dalga geçenlere gelsin bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seckin01 S kullanıcısına yanıt
    Kullanılan lpgde bir farklılık hissettiniz mi? Menzil veya çekiş açısından? Buradaki ile aynı mıydı

• Yolculuk konforu konusunu kafana takma daha önce eski araçlarla yolculuk yaptıysan corsa d kaymak gibi gelir bu forumun standartı yüksek burada kimse Q7'den A6'dan düşük arabaya binmiyor.

Zamanında gurbetçiler 70 model klimasız golf mk1'lerle çıkıp geliyorlardı öyle düşün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bozak07 kullanıcısına yanıt
    Çekişte genel olarak bir fark yoktu. Yakıtı hep bilinen markalardan almaya çalıştım ama yolculuğun sonlarına doğru araba ara ara kendiliğinden bezine geçmeye başladı. Türkiye'de kullandığım sürede hiç olmamıştı. Döndüğümde Lpg filtresinin tıkandığını öğrendim. Muhtemelen bazı yerlerde yakıt kalitesi o kadar da iyi değil.

• Yunan üzerinden ro ro kullanarak gidebilirsiniz. Otoyollar Yunan'da çok iyi. Doğru hatırlıyorsam trieste İtalya ya geçip oradan Almanya y çıkılıyordu. En kestirme Yol ise Bulgaristan dan doğrudan geçmek.

Bir de istanbuldan gidilecekse Pendik'ten roro ya verip gönderebilirsin. Daha ucuz alternatif tren. 30 saatte Almanya ya çok yakın lokasyona kadar gidersin. Oradan araba ile devam edersin.

Yeter ki gitmek iste her türlü gidilir. Ama şunu belirteyim. Almanya da Opel adam , Polo , mini tarzı araçların günlük kirası 22 eur civarı. Yani sadece Almanya gezme amacı varsa ve tek kişi veya iki kişi iseniz arabayı boşuna sürüklemeyin.

• Gidilir sonuçta uzun bir yol değil.

• seckin01 S kullanıcısına yanıt
    Lpg konusunda başı çeken ülkelerden olduğunuz söyleniyordu demekki haklılık payı varmış

• Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    Bu yolu Kartal'la gidip gelen adama saygı duymaktan başka ne yapılır ki? Yolda Kartal'ı gören AB ve AB adayı insanların görüşleri de önemli

• yakapaca37 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim duyduğum merkel zillisi haftanın tek günleri ağlayarak uyurmuş, galaksinin en büyük havaalanını yapmaya başlayınca da çift günlerde de ağlamaya başlamış. Bir pazar günü ağlamıyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: aaguler

Hocam benim duyduğum merkel zillisi haftanın tek günleri ağlayarak uyurmuş, galaksinin en büyük havaalanını yapmaya başlayınca da çift günlerde de ağlamaya başlamış. Bir pazar günü ağlamıyormuş.

Mutluluktandır o. Malum tüm kapı , apron uçak bağlantı asansör yürüyen merdiven ihalesini Alman thyssen krup firması aldı. Türk menşeli, Türk üretimli firma daha ucuz fiyat vermesine rağmen.

• ridleyscott kullanıcısına yanıt
    öncelikle bilgilendirmen için teşekkür ederim. Almanya'y sürekli gidiyorum, bu sefer gezme amacıyla da araç ile gitmek istedim. bu roro gemisi ile gitme olayını bende daha önce duydum, ancak sivil araçlar için roro gemisi bilgisini nereden edinebilirim?
  • Ne yaptınız Hocam gidip geldiniz mi? Gittiıysenız biraz gezi anılarınızı anlatsanız.Bizde ailecek arabayla Almanya'ya gitmeyi düşünüyoruz.Sıkıntıları ve güzellikleri anlatabilirseniz sevinirim.
  • hicranyarası kullanıcısına yanıt
    hocam geçen yaz gitmeyi planlıyordum yemedi, uçakla gittim geldim. bu yaz tekrar planlıyorum bakalım. eğer gidersem bu başlık altında güncelleme yaparım.
  • Ben de bu yaz yavaş yavaş, geze geze Prag'a kadar gitmeyi düşünüyorum aracımla. İnşallah bir aksilik çıkmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.