Merhaba arkadaşlar.Ben bu kadar basit bir konu için ilk defa buraya başvuruyorum.Daha önceden yapmıştım ancak nasıl olduğunu unuttum ve şimdi tam bir sorun haline geldi.Araba için bir dvd'ye müzik kaydetmek istiyorum.Nero 7,10 denedim.Bilgisayara dvd takıp müzikleri atıp yaz dedim.Hiçbiri olmadı.Nero'da da yazdırma bitmeden hata verdi zaten.Pek bilgim yok araba ne uzantılı çalıştırıyor ancak daha önceden mp3 kaydettim ve çalıştırıyodu diye hatırlıyorum.DVD aldığı kesin.Aslında sorun bilgisayarımda yazdırmada.126 adet kadar şarkıyı yazdıramıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
fsdister
kullanıcısına yanıt
Nero programında şarkıları eğer Müzik/Ses CD 'si veya DVD 'si olarak yazdırmayı denerseniz bunu Audio CD yani track dosyası olarak yazmayı deneyecek, sadece belirli sürede olan şarkıları ekleyecektir. Fazla şarkı eklemenize olanak vermez.
Eğer programda Müzik Kutusu Ses CD 'si veya DVD 'si olarak yazdırırsanız CD veya DVD 'nin boyutuna göre şarkı ekleme imkanınız olacaktır bu da epeyce fazla şarkı ekleyebilmeniz anlamına gelir.