Şimdi Ara

Araba elektrik kesti ??? (akü sağlam)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aksam müzik dinliyorduk arabada , disarisi soguk mars yapayim dedim kontagi cevirince hic birsey yanmadi. akü yok sanki neyse kaputu actim akünun kutup basina dokununca kapi acik isigi yandi gostergede hemen mars yaptim gayet saglikli calisti.

    sorun nedir sizce?

    kutup baslarini bugun iyice sıktım - oynuyordu biraz balata spreyi sıktım sonra wd40 la yagladım suan bir sorun yok aku yeni degisti iyi sıkmadılarmı acaba?

    (birde enteresan olan kaset adaptoru takiliydi bilirsiniz android telefonumdan hic gormedigim bir ekran cikti "baslatiliyor" yaziyordu ondan sonra oldu.ve daha sonra telefonda kapanip acildi kendi kendine)...

    o gece ne oldu acaba degisik mistik bir olay saat 4 suları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upliftingsky -- 4 Kasım 2018; 16:26:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Akü kutup başlarınını tutan kelepçeyi güçlü sallayınca bile yerinden oynamaması lazım. Olay temassızlıktan kaynaklanmış. Sağlam olmayan kutup başı sebebiyle yolda bile kalabilirsiniz.



    Kutup başını tutan kelepçeyi biraz gevşetip iyice bastırarak tam kavratıp öyle somunu sıkın. Yani kelepçe başı tam olarak ısırsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustyyyyy

    Akü kutup başlarınını tutan kelepçeyi güçlü sallayınca bile yerinden oynamaması lazım. Olay temassızlıktan kaynaklanmış. Sağlam olmayan kutup başı sebebiyle yolda bile kalabilirsiniz.



    Kutup başını tutan kelepçeyi biraz gevşetip iyice bastırarak tam kavratıp öyle somunu sıkın. Yani kelepçe başı tam olarak ısırsın.
    benimki oynuyordu . sıkma isini deidiginiz gibi yapmadim yapacagim peki uclarina birsey surmek lazimmi + kismi kapali - kismi acik wd40 ise yarar mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temassızlığı engellemek için bir şey sürmeye gerek yok ama temassızlıktan kaynaklanan oksitlenmeyi engellemek için gres ya da wd40 işe yarar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.