Şimdi Ara

Ara ara kasma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Bilgisayarımda yaklaşık olarak 1 aydır bi sorun var nedenini hala çözemedim. Şuan lol oynuyorum onun üzerinden örnek vereyim. Lol de fps değerim sabit 60, ama çok garip bi şekilde bi anda fps değerim 30 a kadar düşüyo yaklaşık 9-10 saniye o değerde kalıyo ve tekrar 60 ta sabitleniyor. Bu olay düşük efecklerde çok nadir oluyor ama maksimum efecklerde oynamak istediğimde 4-5 dk aralıklarla oluyor. Maksimum efecklerde fps değeri düştü mü 15 e kadar düşüyor. Bunun sebebi ne olabilir acaba? Hard diskimde sorun vardı s.m.a.r.t. status bad backup and replace error hatası veriyodu. Durduk yere pc çöküyodu onla alakalı olabilir dedim, hard diski değiştirdim SSD aldım hala aynı sorun var.
    Nvidia 9800GT 1GB 256 Bit ekran kartım var.
    https://store.donanimhaber.com/ca/82/88/ca828894462c0738c0e35268ff0d0529.jpg
     Ara ara kasma sorunu

• Sicaly S kullanıcısına yanıt
    Kardeş haline şükret ya verebilecek çözümüm yok ama ben normalde 25-30 fps arası oynuyorum düştümü 5-6 fps oluyor sonra gene 25-30 arası oluyor sen gene iyisin.
  • Internet hızından da kaynaklanıyor olabilir ? Diğer Single oyunlarda da aynı sorunla karşılaşıyor musun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oznigci O kullanıcısına yanıt
    İnternetle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Laptop pc ile de oynuyorum böyle bi sıkıntı olmuyor. Online olarak counter strike 1.6 oynuyordum arada onda daha farklı kasma oluyor. Sorun donanımsal da olabilir ya çok garip.
  • Ekran kartı güncellemeleri veya oynadığınız oyunlarla alakalı düzeltme paketleride yayınlanmış olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oznigci O kullanıcısına yanıt
    Ekran kartım güncel durumda şuanda. Daha farklı sürümlerini de denedim sorun hala devam ediyor. Oyunlarla alakalı olduğunu zannetmiyorum ya büyük ihtimal ile donanımsal. Acaba power yetersiz geliyor olabilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.