Şimdi Ara

(Aqua Marine) - (Aqua Dolphin) Hangisinin Ortamı Daha Güzel?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
30.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kız arkadaşımla birlikte gidicem. Ücret olarak ikiside aynı ama ortam olarak dolphine hiç gitmedim.

Tavsiyeleriniz nelerdir?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stigmata_ -- 13 Ağustos 2008; 0:57:10 >

• tabikdie dolphin, marine ye girilmez bile
  • marine apaçi dolu gitme ya
  • Büyükçekmece'ye gel sen.
  • dolphin
  • Marine'a gittim fakat dolphin'e hiç gitmedim..Bu sefer dolphin'e gidicem bakalım nasıl biyerr

Dedikleri gibi,aqua marine karakafa dolu
  • Hiçbirine gitme derim. İki yerede gitmedim... Kız arkadaşınla aqua park'a gitmek yerine otel havuzu tercih etmek çok daha mantıklı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Meyan

Hiçbirine gitme derim. İki yerede gitmedim... Kız arkadaşınla aqua park'a gitmek yerine otel havuzu tercih etmek çok daha mantıklı.

Noldu senin çocuk
  • quote:

Hiçbirine gitme derim. İki yerede gitmedim... Kız arkadaşınla aqua park'a gitmek yerine otel havuzu tercih etmek çok daha mantıklı.

Mesela?
  • karı kız nerde abaza orda kardeşim yani ben kız arkadaşımla dolphin'e abaza dolaydu sonra arkadaşla marinaya gittik söledikleri gibi abaza kro yoktu eğer ben rahat etmek istiyorum dersen marinanın orda pelikan otel var oraya git sessizsakin bir yer kimse yok ben geçtiğimiz pazar sevgilimle gitik çokta memnun kaldım seviyeli insanlar vardı be kalabalık değildi ben 25ytl giriş ben sana orayı öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: stifflers

karı kız nerde abaza orda kardeşim yani ben kız arkadaşımla dolphin'e abaza dolaydu sonra arkadaşla marinaya gittik söledikleri gibi abaza kro yoktu eğer ben rahat etmek istiyorum dersen marinanın orda pelikan otel var oraya git sessizsakin bir yer kimse yok ben geçtiğimiz pazar sevgilimle gitik çokta memnun kaldım seviyeli insanlar vardı be kalabalık değildi ben 25ytl giriş ben sana orayı öneririm

Ya benim hatun şu su oyunlarını filan istiyo. Tamam otele gidelimde varmı o tarz su kaydırakları filan? Teşekkürler buarada.
  • quote:

Orjinalden alıntı: stigmata_

quote:

Mesela?

bütçe ne kadar ? Şimdi çırağan derim 230 $ tutar

Aqua parkların fiyatını bilmiyorum ama ortalama olarak su ada, park orman, kaya ramada vs bunlara bakabilirsin.. Yanlış anlaşılmasın ama bu yerlere insanlar cidden havuza girmek için gidiyolar

• aqua marine e kız arkadaşınla gitmek gibi bir hataya düşme...aqua dolphin marine e göre daha iyidir
  • quote:

quote:

karı kız nerde abaza orda kardeşim yani ben kız arkadaşımla dolphin'e abaza dolaydu sonra arkadaşla marinaya gittik söledikleri gibi abaza kro yoktu eğer ben rahat etmek istiyorum dersen marinanın orda pelikan otel var oraya git sessizsakin bir yer kimse yok ben geçtiğimiz pazar sevgilimle gitik çokta memnun kaldım seviyeli insanlar vardı be kalabalık değildi ben 25ytl giriş ben sana orayı öneririm

Ya benim hatun şu su oyunlarını filan istiyo. Tamam otele gidelimde varmı o tarz su kaydırakları filan? Teşekkürler buarada.

otel 3 yıldızlı zaten bi havuz var o kadar su oyunu falan istiyosan dolphine git aman hafta sonu falan gideyim deme çok kalabalık olur hafta içi git sakin sessiz oluyor

• quote:

quote:

quote:

Mesela?

Aqua parkların fiyatını bilmiyorum ama ortalama olarak su ada, park orman, kaya ramada vs bunlara bakabilirsin.. Yanlış anlaşılmasın ama bu yerlere insanlar cidden havuza girmek için gidiyolar

Konuda sen varsan yanlış anlamam hocam. Rahat ol anlamam gerekeni anladım Bütçe fazla olmasa iyi olur. Öğrenci adamız sonuçta. Ama otel havuzularında o tarz aktiviteler yok işte. Yoksa bizim sitedede havuz var ama gelmiyo kız inat etti

• quote:

meyanın sölediği gibi kaya ramadı oteli arayıp sormuştum ben kişi başı 60 ytl havlunu falan veriyolar açık kapalı havuz,hamam,spor salonun,suana falan onlardan yararlanbiliyosun bi de oranın kalitesini düşün yani
  • quote:

quote:

meyanın sölediği gibi kaya ramadı oteli arayıp sormuştum ben kişi başı 60 ytl havlunu falan veriyolar açık kapalı havuz,hamam,spor salonun,suana falan onlardan yararlanbiliyosun bi de oranın kalitesini düşün yani

hem de terasta havuzu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meyan -- 12 Ağustos 2008; 2:31:42 >

• Ah ahhh... Kız arkadaşımız olsun da küvette bile çimeriz biz...

• quote:

quote:

Teşekkür ederim hocam ama benden uzakl olsun bu

• Kaya Ramadanın havuzu terasta mı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.