Şimdi Ara

Aptal İnsan Nasıl Anlaşılır ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dediklenize katılıyorum hocam ama neden sadece erkekler için yazdınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaddarkerim2022 -- 19 Eylül 2022; 0:9:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gaddarkerim2022 kullanıcısına yanıt
    Forum %99 erkek. Ondan dolayı. Bir de kız ortamlarında çok fazla bulunmadım, pek bilmiyorum aptal kızları.

• Lgbt yi destekliyorsa👍

• doğru zamanda doğru şeyi yapamıyorsa aptaldır. örneğin karşı tarafın yaşadığı kötü bir olay anlatılırken sosyal ve zeki insanlar doğru kelimeleri bulur, karşıdakini daha iyi hissettirir. sosyal olmayıp zeki olan insanlar ise sessiz kalır, karşıdakinin dinlenildiğini hissetmesini sağlar, arada bir küçük şeyler söyler. ama aptal insan rastgele bir şekilde, karşıdakinin hislerini düşünmeden sırf konuşabilmek için konuşur, karşıdakini üzer, konuşma dinamiğinde üstün olmaya çalışır örneğin.

• İnatçılıklarıyla ve (her konuda değil) açık fikirli olmamalarıyla ünlü birçok zeki bilim insanı var

• Ben aptal insanı gerçekçi olmayan hedefleri olmasından anlarım. Bir insan olmayacak duaya amin diyorsa genellikle aptaldır.

• Karmaşık bir cümlede ilk dediğin kelimeye odaklanıyorsa aptaldır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tordon kullanıcısına yanıt

Ula karmasiga odaklandim iyi mi

• achilles102030 kullanıcısına yanıt

Net aptaldır hocam bana burda özgürlük tercih mercih maval anlatma. Ağırlıklı rap dinleyenlerin iq seviyesinin daha düşük olduğu da kanıtlanmış bir şey, kimsenin ne dinlediğine karışan yok durum tespiti yapılıyor burada. Ben de Ice Cube, Kendrick Lamar falan dinliyorum arada, raplerin hepsi kötü değil ama burada bahsettiğimiz şey keko rap. Keko rap dinleyen insanların %90'ı sığ insanlar.

Holiganlık konusu belli zaten, holiganı olunan şey önemli değil her türlğ holiganlık aptallıktır. İnsanların çoğu da aptal ve irrasyoneldir zaten.

Gerisine girmiyorum, gerisi tartışılmayacak şekilde aptal özellikleri zaten.

• ben aynaya bakmayı tercih ediyorum

• Herkes sevmediği insan davranışlarını yazmış, siz sevmiyorsunuz diye kimse aptal olmaz kusura bakmayın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt

Vayy hocam ben simdi keyif verici madde bagimlisi insanlarin icra ettigi sanati dinliyorum diye salak mi oldum.

Halbuki bir kere sans verseniz xewwo'nun sanatindaki insanin ruhuna dokunan incelige keza muxo da oyle insani bam telinden vuruyor o inci gibi dizilmis sozler.

On yargilarinizdan arinip bir kere olsun keko rap dinelmeye davet ediyorum sizi

• Aleksey Ivanovich kullanıcısına yanıt

:Ddd

Tespit 10 numero

• Biraz ülkenin durumundan bahset: “Ağbi egonomimiz çoh iyi, hep dıj mihrakların oyunu bunlar. Allah Uzun Reisimize zeval vermesin.” gibi şeyler zırvalıyorsa Iq’su 60’ın altındadır, ortamı hemen terk et.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.