Şimdi Ara

AppNana ile Ödüller Kazanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
3
Favori
13.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • UYARI: Arkadaşlar kesinlikle uygulamayı indirin ve START'a basın/Başlata basın gibi teklifleri yapmayın. Dolandırma amaçlı uygulamalar onlar. Start'a bastığınız anda sizi bir şeye abone ediyor ve anında faturanıza ücret yansıyor. Başıma geldi maalesef. Sizleri de uyarayım 5-10 dolar için para kaybetmeyin ve dolandırıcılara para kaptırmayın. İyi günler!

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba :) Size bir uygulamadan bahsedeceğim. Bu uygulama sadece iOs ve Android içindir. Programımızın ismi AppNana. Yeni özelliklere göre cevaplar yenilenmiştir 16.08.2014 16:52

Nedir bu AppNana?

-AppNana size gösterilen teklifleri yaparak çoğu sitelerde geçerli ödüller kazanmanıza yarayacaktır.

Ne tür ödüller?

-Steam, Paypal ve Bitcoin sitelerinde kullanmanıza yarayacak ödüller.

Ödüllerin içerikleri neler?

-Steam için 20 ve 40 Dolarlık ödüller, Paypal için 1 Dolardan 100 Dolara kadar çıkabilen Paypal Cash ödülleri, 5, 10 ve 15 dolar değerinde Bitcoin kazanabilirsiniz. (Bu saydıklarım Türkiye için geçerli ödüllerdir. Eğer yurtdışında yaşıyorsanız, Amazon, iTunes, Playstation Store, XBOX Live, League of Legends gibi sitelerde ödüller kazanabilirsiniz.

Peki nasıl puan kazanabilirim?

-Puan toplamak için AppNana sizlere 7 tane teklif veren kategori sunuyor. O kategorilerin içindeki teklifleri yaparak kazanabilirsiniz. Ya da 15,000 puanı geçtiğinizde herkese ait bir kod vardır. Arkadaşlarınızın verdiği kodları girerek 2,500 puan kazanabilirsiniz. Hiç uğraşamam bunlarla diyorsanız günlük girişte 400 puan hediye edilmektedir öylede yapabilirsiniz. Karar sizin :) (Random Nanas kısmında değişen miktarda Nanas kazanabilirsiniz. 10-50-100 civarınca)

Peki arkadaşım benim kodumu girerse kazancım ne oluyor?

-AppNana'nın en sevdiğim yönlerinden biride budur bence. Siz arkadaşınızın kodunu girdiğinizde veya o sizin kodunuzu girdiğinde ikinizde eşit puan kazanıyorsunuz. Yani karşınızdaki kişi 2500 puan kazanırken sizde 2500 puan kazanıyorsunuz.

Peki ben teklifi yaptığım halde puan gelmez ise ne yapacağım?

-Her teklifin destek kısmı vardır. Oradan gerekçenizi ve iletişim bilgilerinizi girerek gönderiyorsunuz. En kısa zamanda mail adresinize neden gelmediğini anlatan e-posta gönderiyorlar.

Sorunuz olursa PM olarak direk yazabilirsiniz. Lütfen izin almadan alıntı yapmayın.

İndirmek için.

Uygulama bedavadır.

Benim kodum ise burada. :) m1446541

Bu arada bir konuya açıklık getireyim. 15.000 puanı aştıktan sonra sınırsız olarak kod giremiyorsunuz. 1 kod girdiğinizde hakkınız bitiyor ve tekrar kod girmeniz için sizin kodunuzu 5 kişinin girmesi gerekiyor. Bu böyle devam etmekte. İyi kazanmalar!

Mapiz AppNana uygulamasının şirketidir arkadaşlar. Dün (25.06.2014 20:34) 90.000 Nana karşılığı 5$ aldım ve bana 26.06.2014 00:00-01:00 arası ödeme yaptılar. Güvenilir olduğunun kanıtı diyeyim :)

AppNana ile Ödüller Kazanma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoodleBell -- 15 Haziran 2015; 18:16:25 >

• h2254474 ikimizde kazanalım
  • lol varsa bende varım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m2255317 ekleyin arkadaslar... sizde kazanin...

• r2255498

• e2269496 ekeyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • a2285437 ekleyin beyler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    telegram botu ile para kazanmak
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • a2285302
    benim kodum
  • i2286147 Ekleyin ekletin arkadaşlar.
  • arkadaşlar burada bir uygulamayı telefona daha önce yüklediğimiz zaman o uygulamadan nanas mıdır nedir ondan kazanamıyoruz bunun çözüm var mı uygulamayı google play uygulamalarımdan sildim çarpıyla kaldırdım denedim olmadı
  • b2285808
  • edit: mükerrer mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anxiolytic -- 10 Şubat 2014; 17:48:46 >
  • Hocam yapmamızı istediği şeyler nasıl şeyler? Siteye üye ol gibi mi yoksa alışveriş yap fln diyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: shockfiyat

b2285808

nanas geldi mi yazdım kodunu?

bu arada benimkimde

e2201801 beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

quote:

b2285808

bu arada benimkimde

e2201801 beyler

Evet hocam teşkler.

Ama daha 30000 bile olamadım :(

2 dolar için 45000 lazımmış, bu gidişle 1 ay daha sürer...

Ödül alabilen var mı aramızda ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

quote:

b2285808

bu arada benimkimde

e2201801 beyler

Evet hocam teşkler.

Ama daha 30000 bile olamadım :(

2 dolar için 45000 lazımmış, bu gidişle 1 ay daha sürer...

Ödül alabilen var mı aramızda ?

ben 20 binlerde kesildim uygulama yok ne yapcağım sen nasıl kastın o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 26 Şubat 2014; 18:15:29 >

• Her girişte 400 veriyo, 20 gündür giriyorum, 3 davet alabildim şuana kadar...

Arasıra 500 puanlık videolar oluyo onları kaçırmamak lazım ama kısa sürede tükeniyo onlar da....

45000 i toplum bırakıcam zaten uğraşılmaz bununla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anxiolytic -- 26 Şubat 2014; 18:20:31 >
  • c2473975 yazarsanız sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • k2531691 benim kodum
  • y378565 benim kod bu beni de ekleyin teşekkürler arkadaş lar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.