< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arizaeren -- 15 Ekim 2020; 1:39:37 > |
Sağlam indirim yapmışlar o zaman. 927 tl < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam ilk görenlerdenim outlet gönderiler veya bi sıkıntı olur diye cesaret edip almadım sonucu yazar mısınız çook meeak ettim |
Burası türkiye |
Evet normali dediğiniz gibi. Haber veren arkadaş sağ olsun. Baya inceledim outlet ibaresi yoktu. Bir de teknosa olunca direk aldım, üyeliğim bile yokmuş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Farklı kulaklık için bilgim yok malesef < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
spor yapmaya ,hareketli olmaya motive ediyor mu sizi ? bence en önemli özelliği bu |
Dün gece amazondan spigen neo flex hd ekran koruma aldım 100 tl idi ödeme başarısız olmuş tekrar almak için sabah bibaktım 330 tl aynı ürün Bu nedir ya böyle iyice abarttılar sizin tavsiye edebiliceğniz güzel ekran koruma varmıdır arkadaşlar |
ben mavi aldım. aslında mavi değil de lacivert olduğundan uyumsuzluk olmaz diye düşünüyorum. Henüz farklı bir kayışla denemedim. |
Yazıktır günahtır, dandik camlara bu paralar verilmez. Aliexpressten 2 dolara 7 tane almıştım iPhone 11 için. 100 liraya satılan camdan hiçbir farkı yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deoks -- 15 Ekim 2020; 9:46:52 > |