Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37.391
Cevap
821
Favori
1.993.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ağple Watch lar sadece iPhone ile kullanılmaktadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • labkamil kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler cevap icin hocam. Ah su pil suresi olmasa apple watch o kadar aklimi celiyorki. Anlasilan uyumluluk ve pilden dolayi gear serisine kaymak zorunda kalacagim

• apple watch 1 series yanında 2015 de çıkan apple watch 0 modeli de varmış.
    aralarında sadece işlekmci farkı varmış.
    birinin işlemcisi s1 diğerinin s1p imiş.

bunları nasıl ayırabiliriz ? arkasında 7000 series yazan apple watch 1 mi 0 mı acaba bilen var mı ?
  • Watch s2 beyaz kordon ile ben de araniza katildim

Daha once samsung gear 2 ve gear s kullandim

3.2 yazilimiyla geldi saat.Sarji baya baya yiyordu.Once sifirladim sonra 4.2 kurdum

Bugun saat 14.30 civari evden ciktim 21.20 de eve dondum.Cihazi o kadar kurcalamama, o kadar mail gelmesine, o kadar whatsapp konusmasina ragmen sadece %6 sarj yemis.Ayrica nabiz olcme olayi da baya hosuma gitti

Dinledigim muzikleri apple watchdan degistiriyorum bu arada.Teli cikarip degistirmek cok mantikli gelmiyor

Cihazdan asiri sekilde memnunum.Yanliz tek bir problemim var o da whatsapp

Telefon onumde saat kolumda ama bildirimler sessiz bi sekilde saate dusuyor.Eger saate bakmazsam bildirimleri gormuyorum

Yapilabilecek her seyi yaptim ama maalesef ayni..

Konuda gezinirken de bi uyku takibi olsaydi iyi olurdu dedim.Watch S2 alan arkadaslar batarya konusunu hic kafalarina takmasinlar

Bugun dogubank’a gittigimde kordonlarini sadece tek bir yerde bulabildim.Kadikoyde hic yok zaten.Nike’in delikli kordonunu almak istiyorum ama 150TL fiyat cekti dogubankda ki dukkan.Bana da cok mantikli gelmedi

Uyguna kaliteli kordon alabilecegimiz bir yer varsa dm atarsaniz sevinirim

• DeepestSea kullanıcısına yanıt
    Aliexpress e bakmanızı tavsiye ederim yüzlerce model çeşit çeşit vede uygun faiyatlı alternatifleri bulacaksınız.

• akemals42 kullanıcısına yanıt
    1. Nesil

• BaZı arkadaşlar seri 2 ve 3 için su geçirir mi endişesi yaşıyorlar. Yazın bir hafta tuzlu deniz suyu herhangi bir zarar vermedi. Hem de üstünde bembeyaz bir tuz tabakası oluştu günlerce yıkamadım o bile zarar vermedi. Şimdi ise havuzda kullanıyorum. Kendi aktivite uygulamasında havuz uzunluğunu doğru girince mükemmel şekilde doğru ölçüyor tur sayısını.
    Pillow uygulamasını tavsiye etmişler yukarda arkadaşlar. Denedim gayet iyi ancak anlaşılması biraZ güç ve paralı sürüm daha kapsamlı sanırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: darksideofthemoon

Aliexpress e bakmanızı tavsiye ederim yüzlerce model çeşit çeşit vede uygun faiyatlı alternatifleri bulacaksınız.

aliexpressten vücuda ve cilde temas edecek bir ürün almanızı tavsiye etmem.Terlediğinizde plastik malzeme üzerindeki kanserojen maddeler cilde geçip ilerde tahmin edemeyeceğimiz rahatsızlıklara yol açabilir , buna kanser de dahil.

çinde üretim yapan merdiven altı şirketlerin kontrolü denetimi yok.Evet apple da çinde üretiyor ama düzgün bir denetimden geçiyor.
  • Herkesin kendi zevkidir tabi ama bana göre Nike kayış çok çirkin, Aliexpress'ten 8 dolara Milanese Loop almıştım kusursuz bir ürün geldi severek kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frostburn

quote:

aliexpressten vücuda ve cilde temas edecek bir ürün almanızı tavsiye etmem.Terlediğinizde plastik malzeme üzerindeki kanserojen maddeler cilde geçip ilerde tahmin edemeyeceğimiz rahatsızlıklara yol açabilir , buna kanser de dahil.

çinde üretim yapan merdiven altı şirketlerin kontrolü denetimi yok.Evet apple da çinde üretiyor ama düzgün bir denetimden geçiyor.

Bu konuda çok doğru söylüyorsunuz, haklısınız.

• sleep cycle kullanan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frostburn

quote:

Hepsiburada.com’dan 3 kayis aldim.Toplami 250 TL tuttu.Arkadasin soyledigi gibi deriye temas eden kordonu cinden almak istemem

Terlediginde kordondaki kimyasal eriyerek derine bulasacak ve derin de bunu emecek.Bana cok mantikli gelmedi acikcasi

Neyse en azindan aliexpress den daha guvenilir bi yerde bulabildim

Çin'den aldığım kayışlardan biri 2-3 gün kullanımdan sonra kaşıntı yapmıştı bende de. Baktığın zaman sürekli kolunda olan bir ürün için sıkıntılı olabilir. Takıldığım nokta hepsiburada'dan aldığın kayışa nasıl güvendin?
  • talh kullanıcısına yanıt
    En kotu 15 gun icinde iade hakkimi kullanirim.Aliexpress de boyle bir hak yok mu evet var ama en azindan karsimdaki kisiye derdimi anlatabilicem ve uzun bi sure de kayisi beklemicem

Dun kadikoyde normal kayis satan bi yer buldum ama kalitesi o kadar kotuydu ki orjinal beyaz kayis malzeme kalitesi olarak kat be kat ilerideydi

Orme kordon aldim 2 adet bir adet de delikli aldim (nike).Geldiginde begenmezsem iade ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepestSea

En kotu 15 gun icinde iade hakkimi kullanirim.Aliexpress de boyle bir hak yok mu evet var ama en azindan karsimdaki kisiye derdimi anlatabilicem ve uzun bi sure de kayisi beklemicem

Dun kadikoyde normal kayis satan bi yer buldum ama kalitesi o kadar kotuydu ki orjinal beyaz kayis malzeme kalitesi olarak kat be kat ilerideydi

Orme kordon aldim 2 adet bir adet de delikli aldim (nike).Geldiginde begenmezsem iade ederim

%99 ihtimalle Hepsiburada'dan aldığınız kayışlar Aliexpress'ten alınıp fahiş kârla size satıldı. Kayışlar geldiğinde paketlerini paylaşırsanız anlarız.
    hepsiburada n11 gibi yerlerde satılan ucuz kayışlarda aliexpresten alınıp yüksek karla satılıyor, yani boşuna güvenmeyin derim bende çok ürün aldım bir problem yaşamadım iyi incelemek lazım..
  • ElPoderoso kullanıcısına yanıt
    Merhaba bu kordon dan almayı düşünüyorum.

Uzun kullanım sonrası fikriniz değişti mi.

Tavsiye edermisiniz.

• Merhabalar,

Bugün itibariyle Series 3 Siyah renk ile aranıza katıldım. Şimdilik deneyimlerim harika diyebilirim fakat kafama bir kaç şey takıldı yardımcı olursanız çok sevinirim.

1- Navigasyonu Google Maps üzerinden kullanma şansım yok mu? İlla ki Apple'ın Harita uygulamasını mı kullanmak zorundayım?
    2- Whatsapp bildirimlerini telefon ekranında gizleyip Watch üzerinde göstermek istiyorum fakat telefondan gizlediğimde Watch üzerinde de gizleniyor dolayısıyla saat üzerinden cevap veremiyorum.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  • cagataybas kullanıcısına yanıt
    42mm için fiyat nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzaybaynal kullanıcısına yanıt
    20 tl hocam

• 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.