< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1562. sayfa)

-
-
Ben baska hiçbir uygulama yuklemedim adimsayar disinda. Whatsapp fotolarinin bir ayari yok bildigim kadariyla onlari gostermiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bayandan Az Kullanılmış / Apple watch Se 2.Nesil 40 mm Silver İlan No: 1090493228https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-giyilebilir-teknoloji-bayandan-az-kullanilmis-apple-watch-se-2.nesil-40-mm-silver-1090493228/detay
dostum 44 veya 45 mm bakiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Apple Watch 8 alıcam Amazon peşim fiyatına 12’ye kadar taksit yapıyor.
evet cellular kullanıyorum, otomatik devre dışı kalıyor telefon yanımdayken, bağlantı kopunca hücresele bağlanması 10-15 saniye civarı sürüyor, eğer wifi mevcutsa onu tercih ediyor. aralıkta aldığımdan 6 ay ücretsiz bana ama sanırım değiştirmediler fiyatı.
Vade farksız 12 taksit olayı çok iyi olmuş, kaçırmayın
ekran koruyucu takdırdım cama 2. gün baloncuk oldu sanırım çoğu kişi bu durumdan şikayetçi. Sadece bumper tarzı bir kılıf kullanacagim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
12 taksit alabilen varmı? Sınır olduğundan dolayı satın alma aşamasına geldiğinde 4 taksite düşmesi gerekiyor eğer bir değişiklik olmadıysa.
Ekran koruyucu kullanan var mı? Ben dün takdırdım bugün baloncuk oldu. Yani cok uzun ömürlü olmuyor anladigim kadariyla sadece bumper özellikli bir koruyucu aldım amazondan elago Apple Watch 8/SE2/7/SE/6/5/4 ile Uyumlu İkili Kılıf, iWatch 45 mm 44 mm Tam Koruma (Sert PC + TPU malzeme) ile Uyumlu, Ekrana Tam Erişim, İki Parça Dahildir. Kayış Dahil Değildir amazon
elago Apple Watch 8/SE2/7/SE/6/5/4 ile Uyumlu İkili Kılıf, iWatch 45 mm 44 mm Tam Koruma (Sert PC + TPU malzeme) ile Uyumlu, Ekrana Tam Erişim, İki Parça Dahildir. Kayış Dahil Değildirhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0B27Q2BJL?ref_=cm_sw_r_apin_dp_05VF38BGG2K3Y93DKJ3W
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weezer -- 5 Mayıs 2023; 12:20:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Piyasada maalesef çok kaliteli ekran koruyucu yok. Ya film şeklinde yada "Cam" diye satılan plastik türevi malzemeler var. Daha uygularken iz yada çizik oluşabiliyor. Tam korumalarda da ekran ile arasında boşluk yada baloncuk kalıyor diye şikâyet eden çok. Özellikle arasına su kaçıyor her defasında söküp temizliyorum yorumlarını çok gördüm.
Konu içinde bir kaç defa yazdım, en uygun çözüm UV Cam koruma yaptırmak ama Türkiye'de satanı göremedim. Ben Amazon Amerika'dan aldım ama bir alt kalitesini aliexpress'te de satıyorlar.
İlgili mesajımda ürün linki ve nasıl uygulandığı ile ilgili video mevcut. Arkadaşımın gelişi 1 ay kadar uzadı, geldiğinde 1 set'i satacağım, o zamana kadar almamış olursanız iletişime geçebilirsiniz.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155624166
Amazon Türkiye ile yurtdışından da alabilirsiniz.
amazon
Flokinice [2 adet] Apple Watch Serisi 8/7 45 mm ekran koruması ile uyumlu, tam koruma, buğulanmaz, su geçirmez, gizleme, çizikler, sertleştirilmiş cam, iWatch serisi 7 8 (45 mm) içinhttps://www.amazon.com.tr/Flokinice-korumas%C4%B1-bu%C4%9Fulanmaz-ge%C3%A7irmez-sertle%C5%9Ftirilmi%C5%9F/dp/B0B12M9N3N/ref=sr_1_3?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=ZHPNKOPIH8I6&keywords=FLOKINICE&qid=1683286035&sprefix=flokinice%2Caps%2C130&sr=8-3&th=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 5 Mayıs 2023; 14:28:5 >
-
Amazon Almanya sitesinde çok fazla olumsuz yorum var. Umarım sizin aldığınız işlevini yerine getirir.
-
Amerika'daki yorumlar hep olumluydu bu yüzden güvenip aldım. Zaten ilk paketteki 1 adet sünger yırtık gelince satıcıya mesaj attım, 1 kutu daha gönderdiler. Elimde toplam 4 defa değiştirmeye yetecek kadar cam olacak. Sorun olursa değiştiririm diye dert etmiyorum.
-
Merhabalar,
se2 midnight 44 mm saat kullanıyorum. Pil ömrü %99. Kılcal çizik dahi yoktur. Kutu ve faturası vardır. Yaklaşık bir buçuk sene garantisi vardır. Saatimi aynı şartlar olan starlight rengi ile değiştirmek istiyorum. Değişim düşünen var mıdır ?
-
bu modelin sıfırı 5500 tl mi ben mi yanlış gördüm. sizinkinde farkı bir özellik mi var? Bilmediğimden soruyorum. Bir sürü model çıkmış karma karışık
-
Muhtelif sitelerde 5500 tl olabilir. Ben mağazadan 6000 tl ye almıştım. Mağazadan alınan ürün, bir problem olduğunda muhattap bulabilmek açısından daha avantajlı diye düşünüyorum.
Mağazadan alınan ürün her zaman daha dezavantajlıdır.
Teknosa mağazasından ürünü alırsanız, teknosa.com'dan aldığınız kadar hakka sahip olmuyorsunuz.
-
Selam arkadaşlar, iphone 14 pro max kullanıyorum ve ilk defa Apple Watch S8 45mm sıfır almak istiyorum. Siyah düşünüyorum ama yaz aylarında beyaz kordon takabilir miyim, ne önerirsiniz ? Ve 5-6 bankaya ait kredi kartım var, kart kampanyası ve en uygun fiyata nereden alabilirim, kart taksiti ile. Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hDundar -- 6 Mayıs 2023; 0:20:45 > -
Son derece büyük bir yanılgı içerisindesiniz. Mağazadan ürün aldığınızda tamamen mağazanın prosedürlerine ve inisiyatifine kalmış durumdasınız. Ürün ayıplı değilse, doğal olarak iade hakkınız yok. Tabi ürün ayıplı olsa bile, yine iade almamak için kılı kırk yarıyorlar. Muhatap bulmaktan tek kastınız, ürünü bıraktığınızda servise yollamaları, hepsi bu. Zaten anlaşmalı kargoyla bunu siz de yapabiliyorsunuz.
Bana problemli bir apple watch denk geldi, apple ürünü kendisinden almadığım için birebir değişim yapmıyor ve yüzüme bakmıyor. Apple servisinden ürünün arızalı olduğuna dair rapor alsam bile Vatan kabul etmiyormuş, neymiş illa ürünün ayıplı olduğuna dair raporun Vatan'ın anlaşmalı olduğu servisten alınması gerekiyormuş. İşin yoksa THH ile uğraş, sinirlerini yıprat. Bunlar kurumsal olsa bile Eminönü esnafı kafasından kurtulamıyor.
Bununla birlikte aynı hafta, paralel evrende yaşadığım diğer bir olay. Amazon'dan 1-2 ay önce katı meyve sıkacağı almıştım, kapağı zor kapanıyordu ama çalışıyor diye pek önemsemedim, öyle kullanmaya devam ettim. Bugün mağazada denk gelip bakınca teşhir üründe böyle bir sıkıntı olmadığını gördüm. 14 günlük iade süreci geçtiği için, servise yollamak amaçlı Amazon'a ulaştım. Adamlar "Yaşadığınız sorun için özür dileriz, ürünü servise yollamanıza gerek yok, iade alalım." diyip 2 dakikada iade kodu oluşturdular, ürünü geri yolladım ve yenisini sipariş ettim, tüm bu işlemler 5 dakika sürdü, ertesi gün yeni ürün kapımdaydı.
Bundan sonraki alışveriş tercihlerimde, ürün yarı fiyatına olsa bile bizim tekno marketlerden / mağazalardan almamaya ant içtim. Herkese de tavsiyemdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocara -- 6 Mayıs 2023; 0:41:1 >
-
Sizin görüşünüz. Katılmasam da saygı duyarım. Her zaman olmasa da dezavantajlı olduğu durumlar olabilir tabi. Kişisel tercih. Arada çok fiyat farkı yoksa muhattap bulabilme açısından mağazadan alma taraftarıyım. Apple ürünlerini appstore’dan almak en garanti yöntem.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X