Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1372. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37.379
Cevap
823
Favori
1.990.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13701371137213731374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burada bile net cevap bulamadım. Varın gerisini siz düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sipiralli -- 17 Ekim 2022; 0:50:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saati koluma taktığımda o gün gelen tüm SMS’lerin telefonda okumuş olsam dahi yeniden geliyormuş gibi işlem görmesi sinir bozucu kullandığım tüm serilerde bu böyleydi .
    Birde şoförlüğünü yaptığım 3 saatlik araç yolculuğum sonunda bana fazladan yaklaşık 1000 adım attırmış :)
    Bu kusurları görmezsek mükemmel bir cihaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 7 bence şu anki en iyi applewatch

• 7 nin 0 fiyatı ile 8in 0 fiyatı arasında uçurum olmadığı için 8 tercih sebebi şuanda. ciddi fiyat farkı olsa f/p olarak 7 önde olurdu.

• Saati suya sokacağımız zaman su kilidini açmamız mı gerekiyor acaba yoksa sudan çıkardıktan sonra su boşaltımı için mi açmak gerekiyor bilginiz var mı?

• farukclkk kullanıcısına yanıt

Konuyla alakalı bir deneyimim yok ama yazana göre , suya girmeden önce kilidi açıp , çıkınca kapatın diyor.

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]apple support
    Su Kilidi'ni kullanma ve Apple Watch'unuzdaki suyu boşaltma
    https://support.apple.com/tr-tr/HT210931
    Merhaba hocam, su kilidinin su geçirmemezlik kalitesine doğrudan bir etkisi yok.

Suya girmeden önce su kilidini açmanızı tavsiye ederim çünkü su içerisinde dokunmatik ekran düzgün çalışmaz yanlışlıkla birilerini arayabilir, kendi kendine farklı tıklamalar yapabilir.

Özellikle deniz gibi tuzlu sulardan çıktıktan sonra su boşaltımı için kilidi açın, tekrar kitleyin, tekrar açın. Bunu 2-3 kere tekrarlayın içerisinde su kalmasın, ardından normal içme suyu ile watch'ınızı yıkayın ve aynı işlemi tekrar yapın. Bu işlemler zaten 1 dakikanızı bile almaz ama yapmanızı öneririm.

Bu arada merak edenler için S5 cihazım ile 2019 yılından beri denize ve havuza giriyorum. Sudan her çıktığımda yukarıda yazdıklarımı uyguluyorum, bugüne kadar hiçbir problem yaşamadım. Çok aşırı derine girmediğiniz sürece, ben bir sorun yaşanacağını düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 17 Ekim 2022; 11:5:56 >

• major24 M kullanıcısına yanıt

biraz araştırdım da ultra harici suya sokmak riskli gördüğüm kadarıyla.. bilgi için de teşekkürler.

• iDoctor kullanıcısına yanıt

yorumunuz için teşekkür ederim. apple sayfasında watchlar için su geçirmez değil dayanıklı diyor ultra harici. siz sanırım bu şekilde kullanıyorsunuz herhangi bir aksi durum gözlemlediniz mi acaba? yakın bir arkadaşım geçen gün wtch 7'sinin su aldığını söyledi. o yüzden biraz tedirgin oldum..

Aslında su geçirmezlik sertifikası var ancak su geçirme kaynaklı sorunlar garanti kapsamına girmez diyor Apple ama gelin görün ki saatin içerisinde yer alan Aktivite sayfasında yüzme ile ilgili aktiviteler var, reklamlarda yüzen insanlar var.

3 senedir her yaz giriyorum denize, havuza ve cihaz sağlam ama yine söylüyorum Apple su geçirme kaynaklı sorunlar için Garanti vermediğini söylüyor.

3.seride bile suyun içerisinde yer alan reklamlar var.

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 17 Ekim 2022; 11:13:9 >

• sipiralli S kullanıcısına yanıt
    Hocam kesinlikle var bende otomatik algılıyor sanırım diğer arkadaşlar ayarını açamamış.

• iDoctor kullanıcısına yanıt

anladım hocam sağ olun bilgiler için.

• zamir84 kullanıcısına yanıt

ayarlarınızı paylaşma şansınız var mı acaba bende de otomatik olmuyor baya da araştırdım ama bir şey bulamadım..

Maalesef hatırlamıyorum saati aldığımda bütün ayarlarını açmıştım hangisi bilemiyorum.

• 3.parti bir yazılım olabilir sizin dediğiniz. şimdi baktım pillow diye bir uygulama var otomatik uyku takibi yapıyor.

• Piyasadaki bütün cihazlarda "su geçirmez" yerine "suya dayanıklı" derler ki su geçirdiğinde "kullanıcı hatası" deyip sıyrılsınlar işin içinden.. Genelde bu yorumu da cihazınızda deforme olan noktalar var ise yapıyorlar.

Eğer ki cihazınızda gözle yada mikroskop altında görünür bir deforme yok ise, o zaman seve seve üretim hatası deyip ödemeleri lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 17 Ekim 2022; 13:23:51 >
  • Merhaba . Watch 7 de karanlıkta parlaklık çok azalıyor . Bunun bir ayarı var mı acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakalsız messi kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam

• Lawlieth L kullanıcısına yanıt
    2000 lira var arada. çok göreceli bi durum…

ben yıllardır apple watch ile denizde ve havuzda yüzme antremanları yapıyorum. dalgıçlıkla yüzme farklı şeyler. apple watch ultra dalış bilgisayarlığı da var. spor camiasında da kullananlar bu aleyleri suya havuza girmek için kullanıyor ve su geçireni görmedim.

• 
Sayfa: önceki 13701371137213731374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.