Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1264. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
37.389
Cevap
822
Favori
1.992.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12621263126412651266
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uyku takibi gercekten kotu. Onun disinda bu saatin muadili yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakalsız messi kullanıcısına yanıt
    Garmin kullanmamışsınız siz o zaman

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • apple watch cellular da whatsapp ı etkinleştirme yöntemi var mı arkadaşlar. 3.parti yazılımla normalde whatsappa girebiliyorum ama hücreselle başaramadım. önerisi olan var mı?

• apple watch 5 steel cellular yurtdışı saatimde Turkcell hücresel planı sorunsuz etkinleştirdim. Bağlı görünüyor. Ama telefonu uçuş moduna alıp başka telefondan kendimi aradığımda ulaşılamıyor diyor, saatte gelen aramanın görünmesi gerekmez mi? Saate bakıyorum Turkcell bağlı görünüyor. Başka bir ayar falan mı yapmak gerekiyor ?

Edit: Tamamdır çözdüm. meğer telefonu uçuş moduna aldığımda saat bluetoothla telefona bağlı göründüğünden aramıyormuş. Bluetoothu tamamen kapatınca arama saate geldi. BTK mesaj atana kadar kullanayım. Sonrasında watch hücresel aboneliğimi iptal ederim. Kendi adıma gerek yok o kadar kayıt parası verip açtırmaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcangoral -- 5 Temmuz 2022; 10:27:4 >
  • BombSquad34 kullanıcısına yanıt

ne demek isterdin hocam. garmin app mi yoksa garmin in saatleri daha da kötü mü demek istedin.

garmin saatim var ve çok severim şakin garmin akıllı saat değil profesyonel fitness trackerdır. hatta garminin bilekten nabız sensörü bile apple la yarışabilecek konumda değil. ancak gerçek anlamda doğa sporu yapacağım zaman göğüs bandını da taktın mı garmin efsanedir. ikisinin kulvarları farklı

• arizaeren A kullanıcısına yanıt
    Üstad apple eatch iphone uyumluluğu tartışılmaz kesinlikle. Ama bende instinct solar ve seri 6 kullanan birisi olarak garmin daha hoşuma gitti. Şarj olsun aktivite özellikleri olsun daha üstün apple watchtan.

spor yapanlar için bence de öyle bende de instinct solar var:) çok da seviyorum. şimdi tatilde özgürce pil derdi olmadan hoyratça kullanacağım:)) ama işte, iş akıllı saat kısmına gelince çok başka boyut apple. tam beyaz yaka itemi:)) spor salonunda on numara ama hiking yapamazsın.

• 1 yıl garantili apple watch 6 ım var kordon çentikleri renk attı arkası deforme oldu ekranı o kadar narin davranmama rağmen çizildi sesi az çıkıyor garanti değişim sağlar mı

• arizaeren A kullanıcısına yanıt
    Valla üstad bugün sattım seri 6 yı 😅

Ne düşünüyorsunuz yerine üstat ? Kaça sattınız cihazı ? Bende de 6-40 mm var kaça gider acaba 10 ay garantisi var silver renk.

• recepix kullanıcısına yanıt
    Benimde 10 ay garantili 44mm idi. 4500₺ ye verdim hocam. Ben garmin instinct solar aldım onu kullanıyorum.

Benim cihaz da 4000 civarı gider mi dersiniz

ihtiyaca göre hocam sonuçta. olmazsa olmazımız değil ya

• efesb kullanıcısına yanıt
    Bu uygulama cidden harikaymış. Özellikle bildirimleri özelleştirme noktasındaki işlevselliği benim çok hoşuma gitti.

Buna benzer farklı uygulama önerileriniz de var mıdır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • basyigit B kullanıcısına yanıt
    Yükleyip satın aldınız değil mi uygulamayı ? En kapsamlı spor uygulaması
    Bakarım uygulamalara yazarım

• efesb kullanıcısına yanıt
    Evet evet satın aldım. Diğerleri gibi gösterişli bir uygulama değil, ama tamamen işini yapıyor. Mesela interval antrenman oluşturma özelliği çok güzel. Bununla birlikte belirli hedef aralıkları koyup bunların dışına çıkınca uyarı alabilmek de harika. Watch'u, Garmin ve benzeri spor saatlerine çeviriyor resmen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • basyigit B kullanıcısına yanıt

Memnun kalmanıza sevindim dediğiniz gibi diğerleri gibi bir sponsor desteği veya reklamı yok ama gerçekten tamamen neyi yapması gerekiyorsa tam olarak onu yapıyor. Diğerlerinin yanında çok profesyonel bir uygulama.

Garmin gibi spesifik bir spor saate çeviriyor Apple Watch u

• Saatte tavsiye ettiğiniz app'ler var mı?

• Yazlık için yedek şarj kablosu almak istiyorum, önerisi olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 12621263126412651266
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.