Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Onur Özmelek RKMZT Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (5 Mobil) - 4 Masaüstü6 Mobil1 iOS
5 sn
37.772
Cevap
823
Favori
2.078.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11601161116211631164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Banada olmuştu. Hatta bir ara saat kolumdayken kendi kendine kilitleniyordu telefon cebimde olduğu halde.

telefonu bir kapatıp tekrar açın benimki öyle düzeldi. Ama bence genel bir bug var watchos de bu klavyeden bile belli. Yeni sürüm bekleyecez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    CORE i7 920 - Gigabyte EX58-UD7 - 3*2GB Corsair Dominator GT 1600Mhz CL8 - **ASUS GTX 570 Direct CU II** - 2*1TB WD Caviar Black - High Power Absolute 1000W - Cooler Master RC690 - Logitech G5 Mouse - SAMSUNG P2250
  • beytepeli06 B kullanıcısına yanıt

aliexpress al gec bende var orjınalde var cın malı da hıcbır farkı yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

44 lükse bedava. o fiyata 4 ve hatta 3 ler var ilanda.

garantili 5 44 lükleri 3000 e,

garanti bitmiş 44 lük 6 ları 3200 civarına,garantili 6 larıda 3800-5000 arası bulabilirsiniz.

5 ve 6 kullandım şuan 6 var satılık hatta sarı sitede ilana koydum telefon model yükselteceğim için hocam.

gelelim şarja

5 inde 6 nında pil sağlığı 100 dü.

sabah 9 da açıp akşam 8 de kapatarak kullanımımda 5 in şarjı 2. gün akşam bitiyordu yani 5-10 kalıyordu.

6 da durum farklı 4. gün akşam 5-10 kalıyor.

yani benim kullanımımda 2 kat gitti.

hız olarakda 6 bana 1-2 tık daha seri geldi ama bikaç yıla aradaki fark iyice açılır.

mesela 5 bazen düşünürdü yani ekranda yuvarlak dönerdi ama 6 da hiç düşünme,bekleme,yuvarlak dönmesi görmedim yaşamadım.

tabi ben saatten görüşme yapmadım,bildirimler açık gün içi yoğunum epey bi.

sonuç olarak 5 ile 6 arasında 2. elde hemen hemen eşdeğer garanti durumlarında 1000 lira oynuyor ama kandaki oksijenden ziyade şarj için bile değer bence.tabi uygun fiyata 5 bulursanız almayada değer .

detaylı soru sormak isterseniz özelden yazabilirsiniz hocam

• recepix kullanıcısına yanıt

sıfırı 4500 e bulunabilir bir cihaza 3400 bence güzel rakam ,üste biraz daha ekleyip 6 da alabilirsiniz,ya da aynı rakama 5 de alabilirsiniz.

bi heves alıp kullanmayanlardan 2. el yarı fiyatına da alabilirsiniz hocam.

ben ankarada biriyle pazarlık yaptım yanlış hatırlamıyorsam spor loop du kutulu orjinal 200 e veriyordu ama yeri bana çok uzaktı gidemedim.hala ilanda ürün.

troy ya da gürgençlerde 200 lira indirim kampanyası oluyor hocam oraları takip edin.

ilk indirimli gördüğünüzde alın bence çünkü dolar 10-11 liraya göre indirim yaptılar,daha indirim olmaz,dolar biraz daha artarsa bu 200 lük indirimlerde biter.biraz daha artışta eski zam geri gelir.

geçen 1-2 gün önce 44 lük se 4400 dü gürgençlerin sitesinde,apple da ve hb de 4600 dü.

AKILLI SAAT PİYASASINDA BARINDIRDIĞI ÖZELLİKLERİ İTİBARİYLE EN GÖZDE AMA PİL SÜRESİYLEDE ÜZEN BİR AKILLI SAAT 

APPLE WATCH SE 44MM incelemesi yayında :)

Bu tarz ürün arayan arkadaşların bilgilenmesi için paylaşmak istiyorum ..

TeknoMobil Dünyasıyoutube
    AKILLI SAAT PİYASASINDA İÇİNDE BARINDIRDIĞI ÖZELLİKLERİ İTİBARİYLE EN GÖZDE AMA PİL SÜRESİYLEDE ÜZEN BİR AKILLI SAAT APPLE WATCH SE 44MM Kanalımın Diğer Videoları İçin : Marstec 4 in 1 Kablosuz Şarj Standı: https://www.youtube.com/watch?v=r7ltV4tq6Io AirPods 2. Nesil : https://www.youtube.com/watch?v=kdE3xwPS2EA&t=335s Samsung Tab A7 tablet incelemesi: https://www.youtube.com/watch?v=3-ipMrH5VLY Huawei Freebuds Pro İncelemesi : https://www.youtube.com/watch?v=I3Ndy9CmBUk Kanalımızın Sosyal Medya Hesapları https://twitter.com/TeknoM_D https://www.instagram.com/teknomobiloffical/ HOBİ AMAÇLI ÇALIŞMALAR YAPTIĞIM BU KANALIMA DESTEK VERİRSENİZ MUTLU OLURUM .. video inceleme Apple watch SE Apple watch SE özellikleri Apple watch SE farkları Apple watch SE konuşma Apple watch SE arama yapma Apple watch SE shiftdelete Apple watch SE tanıtım Apple watch SE özellik Apple watch SE karşılaştırması apple watch 6, apple watch se, apple watch 3, apple watch 7 inceleme, apple watch series 3, apple watch 5, apple watch 7 kutu açılımı, apple watch 6 inceleme, apple watch 7, apple watch aldım, apple watch açılmıyor, apple watch alınır mı, apple watch arama yapma, apple watch android eşleştirme, apple watch ayarlama, apple watch adım sayar nasıl açılır, apple watch açılımı, an  watch, an apple watch series 6, a apple watch series 6, the apple watch se, spotify and  watch, nike and  watch, whatsapp and  watch, t500 and  watch, apple watch benzeri akıllı saat, apple watch bilinmeyen özellikleri, apple watch bağlanmıyor, apple watch batarya değişimi, apple watch binance, apple watch bildirim sesi değiştirme, apple watch bulma, apple watch beyaz, b browser  watch, sky b apple watch case, adam b  watch, apple b for watch, apple watch b roll, apple watch cam değişimi, apple watch cellular, apple watch case, apple watch çakma, apple watch clone, apple watch cellular türkiye, apple watch clockology, apple watch ceramic, usb c apple watch charger, type c apple watch charger, vitamin c apple watch band, usb c  watch, satechi usb c apple watch charger, frank sans c  watch, apple watch çizik giderme, apple watch çakması, apple watch çelik kordon, apple watch çakma olduğu nasıl anlaşılır, apple watch çelik kasa, apple watch çalmıyor, apple watch çakma kordon, apple watch düşme algılama, apple watch deri kayış, apple watch deri kordon, apple watch dil değiştirme, apple watch deri loop kayış, apple watch dan müzik dinleme, apple watch demir kordon, apple watch drop test, remo d'souza  watch, luxury d'allure  watch, charli d'amelio  watch, matt d'avella  watch, goutte d'eau  watch, fond d'écran  watch, fond d'écran apple watch 7, apple watch ekran koruyucu, apple watch eşleştirme, apple watch ekg, apple watch ekran değişimi, apple watch eşleşme kaldırma, apple watch eşleme, apple watch ekran koruyucu takma, apple watch en iyi çakma, e sim apple watch 6, e sim  watch, dock carregador iphone e  watch, apple watch e, apple watch é prova d'agua, apple watch esim india airtel, iwo e  watch, apple watch fitness, apple watch fotoğraf görüntüleme, apple watch face, apple watch fitness uygulaması, apple watch face id, apple watch fotoğraf çekme, apple watch farkları, apple watch fiyatları, apple watch f, apple watch güncelleme, apple watch games, apple watch görüntülü konuşma, apple watch gold, apple watch gerekli mi, apple watch google, apple watch güncelleme sorunu, apple watch gümüş, g shock vs  watch, g shock apple watch face, g shock  watch, g shock apple watch band, g shock apple watch case, xoss g+  watch, g pay in  watch, jayaraj g nath  watch, apple watch hermes, apple watch hasır kordon, apple watch hayat kurtardı, apple watch harita, apple watch hes kodu, apple watch hangisi alınmalı, apple watch hasır kordon nasıl takılır, apple watch hard reset, h moser  watch, apple watch ı başka telefon eşleştirme, apple watch ınstagram, apple watch ızgara görünümü, apple watch ırak fiyatı, apple watch ırak, apple watch ıphone 7, apple watch ıraq, apple watch ım açılmıyor, i  watch, apple i watch se, apple i watch se vs 6, apple i watch 3, apple i watch se 44mm, i apple watch series 7, i apple watch series 6, apple i watch series 7 unboxing, apple watch inceleme, apple watch instagram, apple watch örgü kordon, apple watch örgü solo loop, apple watch özelleştirme, apple watch ödeme, apple watch önerisi, apple watch ön cam değişimi, apple watch örme kordon, apple watch pil sağlığı, apple watch pil değişimi, apple watch pubg, apple watch pil ömrü uzatma, apple watch pubg mobile, apple watch pembe, apple watch program yükleme, apple watch pro, nikoletta p  watch, apple watch replika, apple watch reklam, apple watch rolex, apple watch resetleme, apple watch red, apple watch reset, apple watch rose gold, apple watch renkleri, insta360 one r  watch, its r life  watch, apple watch series 7,
    https://www.youtube.com/watch?v=0W4p60RQkb8&feature=youtu.be

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: teksaz16

Arkadaşlar sıfır apple watch ta cihazı ilk açtığımızda sarjı nasıl yapıyoruz önce sarjı bitirmeli miyiz? İlk sarj kaç saat olmalı?
    Direk şarja takın, %100 olunca çekin. Fazla şarjda durmasına gerek yok.

• 6.nesil saatim bugün sürekli takılıyor. Sabah saat 10.30’ken bi baktım 9.30’u gösteriyor takılmış ve bileği kapatınca ekran kapanmıyor dokunmaya tepki vermiyor. Kendi kendini resetliyor. Animoji kullanıyorum hayvanlar hareket etmiyor vs, sorunu yaşayan var mı

Orijinalden alıntı: Batmanlı Betmen

6.nesil saatim bugün sürekli takılıyor. Sabah saat 10.30’ken bi baktım 9.30’u gösteriyor takılmış ve bileği kapatınca ekran kapanmıyor dokunmaya tepki vermiyor. Kendi kendini resetliyor. Animoji kullanıyorum hayvanlar hareket etmiyor vs, sorunu yaşayan var mı

7.nesil saatimde de geçenlerde oldu. Animojileri seçince takılıyor. Bende artık onları kullanmıyorum.

kapatıp açın,servise vermeden önce sıfırlayın.

bu takılmaları vs bi videoya çekin hocam.

sonra servise verin ,geçmiş olsun.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.