Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (317. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Pleasant2 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
34.529
Cevap
770
Favori
1.806.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ekg için sağlık bakanlığından onay bekleniyor dedi bana dün vatan bilgisayar çalışanı. ne kadar doğru ne kadar değil bilemiyorum. doğruysa bile ne kadar sürer kim bilir.?
  • arkadaşlar bir şey soracağım.
    saate bildirim geldi diyelim. saat üzerinde okuyunca yada temizleyince telefonun ekranından da gidiyor mu yoksa telefonda kalıyor mu?
  • Okuyunca yada silince telefonun bildirim ekranından gidiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -tayfun-

    Okuyunca yada silince telefonun bildirim ekranından gidiyor.
    Sağolasın tşkler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Series 4 şarjı ne kadar gidiyor arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Evren7

    ekg için sağlık bakanlığından onay bekleniyor dedi bana dün vatan bilgisayar çalışanı. ne kadar doğru ne kadar değil bilemiyorum. doğruysa bile ne kadar sürer kim bilir.?
    Vatan daki arkadaş iyi sallamış Bravo. Apple ın Başvuru yaptığını falan biliyormuş demek ki, artık iş Sağlık Bakanlığının onayına kalmış demek. Apple a sormak lazım Bakanlıktan onay nezamn geliyor diye ozaman.
    Neyse arkadaşalr bu EKG olayı inşşallah gelirde herke rahatlar ama bu özelliği kısa zaman içinde beklemeyin. Apple bu özelliği başlatmadan önce Amerikada tonla çalışma yapıp başvurmuş FDA a de öyle onay almış cihaza. Malesef o özellik öyle kolay kolay Türkiyede aktif olmaz.
    Apple Turkiyede ki saat satışlarını göz önüne alarak kesinlikle böyle bir çalışma yapmaz.
    En iyi ihtimalle, Bölgesel bir çalışmada belki Turkiye nin bir şansı olabilir.




  • İyi akşamlar arkadaşlar, 1000₺’ye kadar ikinci el saat arıyorum. Sahibinden de bu fiyat yakınında 42mm seri 2 ler var. Yada alternatif olarak gear s3ler var hangisini önerirsiniz?
    7 plus kullanıcısıyım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz yabanci youtube kanallarinda arastirin bu EKG aslinda yararli degil insana stres yaratacak bir ozellik olabilir diyor DOKTORLAR. Tespitleri su yonde, bu ekg verileri cok genis spektrum vermedigi icin hafif ama normal sayilacak bir kalp duzensizliginde son derece saglikli olan bir bireyi bos yere strese sokup doktor ile randevu aldirabilir diyor. Asil onemli nokta ise kalp acisindan problemi olabilecek yasli nesilin boyle bir saati kullanma ihtmali cok cok dusukken bu saati kullanacak olan yas kitlesi genel olarak kalp sagligi duzgun olanlardir yani genc nesil. Bu insanlara da yanlis alarm verdirip strese sokacaktir baska birsey degil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orhanyor

    Biraz yabanci youtube kanallarinda arastirin bu EKG aslinda yararli degil insana stres yaratacak bir ozellik olabilir diyor DOKTORLAR. Tespitleri su yonde, bu ekg verileri cok genis spektrum vermedigi icin hafif ama normal sayilacak bir kalp duzensizliginde son derece saglikli olan bir bireyi bos yere strese sokup doktor ile randevu aldirabilir diyor. Asil onemli nokta ise kalp acisindan problemi olabilecek yasli nesilin boyle bir saati kullanma ihtmali cok cok dusukken bu saati kullanacak olan yas kitlesi genel olarak kalp sagligi duzgun olanlardir yani genc nesil. Bu insanlara da yanlis alarm verdirip strese sokacaktir baska birsey degil.
    Anlattığınızda yanlış birşey demiyorsunuz bu taraftan bakında evet doğru, ya diğer taraftan bakacak olursak yanlış diğebilir miyiz?
    Kalbi ile hiç bir sorunu olmadığını ama aslında bilmediği gizli bir ritim bozukluğu problemi olan bireyin bu saat sayesinde bunun farkında olup Dr. a gidip tedavi olduğunu yada olabileceği gerçeğini inkar edebilir miyiz?
    Konu, aslında bardağın netarafına bakıldığıyla ile ilgili.




  • efesb kullanıcısına yanıt
    soyledikleriniz tabiki pekala olabilecek birsey ama kabaca bir tahminle genc nesilin %99 una sadece stres yaratacak bir ozelliktir. cunku bir uyari verecek gideceksin telas icinde doktor diyecek ki birseyin yok. yarin obur gun tekrar uyari verecek tekrar gideceksin yine birsey yok. artik 3. ve 4. de belkide gitmeyeceksin bu uygulama da senin icin tarihe gomulecek.
    aslinda guzel bir yaklasim bunlari bile cikarmasi buyuk bir basari belki bu versiyonundan sonra daha dogru olcebilecek bir teknolojiyi gorebiliriz ozaman elle tutulur bir yani olur. ben mesela yasli babama almak istiyorum risk grubundaki insanlar icin dogru bir ozellik olabilir. en azindan sinyali verse yeter sonrasinda bir problem olup olmadigini ogrenmek 3 gun suren tetkiklerle ortaya cikiyor malesef ekg tek basina yeterli degil. tabi bu surecte insan radyasyon yiyor ac kaliyor bazi insanlara yaklasamiyor cunku radyasyon 2 gun devam ediyor vs. demek istedigim her uyari verdiginde bu islemleri yapmaya kalksan zaten insani radyasyon oldurur kalpten once :)




  • Seri 3 aldım 42mm 1697ye teknosadan. Kapalı kutu. 4. Nesil iki katı para. Sonra 5-6 çıkınca değiştiririz. Alışalım da bi bakalım nasılmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Evren7

    Seri 3 aldım 42mm 1697ye teknosadan. Kapalı kutu. 4. Nesil iki katı para. Sonra 5-6 çıkınca değiştiririz. Alışalım da bi bakalım nasılmış.
    Hayırlı olsun güle güle kullanın saatinizi. Malesef şimdi son seriyi alıyorsunuz Eylül ayında artık saatiniz eski model oluyor ve yenisine göre 1-2 donanımsal özelliğide eksik oluyor.
    Bakalım seri 5 te neler olacak?
  • orhanyor kullanıcısına yanıt
    Haklısınız, neticede teknoloji her alanda akıllı saatlerde olduğu gibi çok hızlı bir şekilde ve hızlıca değişip ilerliyor. Sonuçta bu bir teknolojik yenilik ve bir kapı açmıştır ve sanıyorum akıllı saatler sağlık ve sağlıklı yaşam odaklı gelişmeye ve yeni özelliklerle hayatımızı sarmaya devam edecekler. Şuanda ilerisi için az çok tahminlerimiz var ama kim bilir seri 5-6-7... derken daha neler katacak akıllı saatler hayatımıza.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efesb

    Hayırlı olsun güle güle kullanın saatinizi. Malesef şimdi son seriyi alıyorsunuz Eylül ayında artık saatiniz eski model oluyor ve yenisine göre 1-2 donanımsal özelliğide eksik oluyor.
    Bakalım seri 5 te neler olacak?

    Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim
    Şu an 4 alamadım. Alırdım ama almadım. Bir kaç özellik için 2 kat para verirsem kendimi kötü hissederim biliyorum. :) Ama bunu 1 sene kullanıp sonra hanıma veririm. Ondan sonra bakarım denk gelirse ya 4 ya 5 alırım. Kısmet artık.
    Bu arada uyguna güzel kaliteli kayışlar nereden alabilirim? Koyu Lacivert kayış arıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Uygun fiyatlı kayışlar envayi çeşit aliexpress.com da bulabilirsiniz. Birçok satıcı var uygun fiyatlı olan iyi yorum alan satıcılar içinden seçebilirsiniz.
  • Arkadaşlar seri 4 alarak aranıza katıldım. Ancak whatsapp ve twitter bildirimlerini göremiyorum ? ne yapmam lazım
  • w_ashburn kullanıcısına yanıt
    Telefondaki watch uygulamasinda bildirimler sekmesi var. Orada whatsapp in isaretli olduguna emin ol. Twitter dan bildirim gelmiyor, bildigim kadariyla. Whatsapp tan da son bir kac mesaj gelir. O da telefonun saate bagli olacak oyle geliyor. Onceki mesajlar gelmez.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darklesss

    Series 4 şarjı ne kadar gidiyor arkadaşlar
    Şarj olayı berbat çok net en kötü akıllı saat diyebilirim. Mesela pazartesi sabah 100 ile alıyorum akşam eve döndüğümde 75 civarı oluyor ama saatleri telefonları gibi değil 15 puan falan da gece gidiyor ertesi gün sabah 60 ile işe gidiyorum 35 ile 30 arası dönüyorum gece mecbur şarja takman gerekiyor çünkü kalan 30 geceye ve ertesi güne yetmiyor. Yani 2 günde 1 şarj etmek lazım. Galaxy watch nasıl bilmiyorum ama ben s3 frontier kullanırken 4 gün yetiyordu. Samsung apple gibi yeni neslinde daha kötü batarya koymayacağına göre galaxy watch çok daha iyidir diye tahmin ediyorum.
  • Arkadaşlar amazon.com dan aşağıdaki ürünü sipariş etmiştim. Az önce elime ulaştı ancak öncesinde apple orjinal milanese kayış aldığım için kullanmayacağım. Sıfır yani. Geri iade ile uğraşmak yerine dileyen olursa maliyetine veririm.

    Amazonda en çok satan ve yorum alanlardandı kaliteli bir marka. Youtubeda incelemeleri de var bakmak isteyen olursa.

    Ürün siyah renk bu arada.


    https://www.amazon.com/Leather-Compatible-Vintage-Replacement-Sweatproof/dp/B076Z31HQ5/ref=mp_s_a_1_2?crid=2R01C7GCKS1W3&keywords=mifa%2Bhybrid%2Bleather%2Bsports%2Bband%2Bfor%2Bapple%2Bwatch&qid=1550761425&s=gateway&sprefix=milfa%2B&sr=8-2&th=1&psc=1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozleran -- 21 Şubat 2019; 20:31:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.