Şimdi Ara

Apple TV Ve Digitürk Play Hakkında,,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
8.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün Bimeks'ten almış olduğum 300 TL değerindeki Apple TV cihazımı çok beğendim. PS3 koluyla NBA2K14, FIFA 14 Gibi oyunlar oynaması çok zevkli fakat dün Elazığ-BJK maçını izleyeyim dedim. Ana ekran dışında bir yerden izlenemez gibi yazı geldi televizyona..

Galiba eski sürümde böyle bir şey yokmuş. Ne dersiniz arkadaşlar? Güncelleme ile TV desteği yaparlar mı? Veya JB yaparak bir ihtimali yok mu?

Teşekkürler,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Jb yaparak mirroring denilen yöntem ile izlenebilir.
  • momentmc kullanıcısına yanıt
    Tabi önce Apple tv 3 için jailbreak çıkması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapma ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren..34 -- 12 Mayıs 2014; 17:01:13 >
  • ipadde jailbreak olması yeterli, appletv jailbreak olmasına gerek yok.
    Cydiada unrestrictpremium veya benzer tweak yükleyince sıkıntı olmadan ben airplay ile yansıttım :)
  • septum S kullanıcısına yanıt
    Gerçekten mi hocam? O zaman sadece JB bekliyoruz değil mi?

• ben ios 6 yüklü, jailbreakli, ipad 4'e , unrestrictpremium2yi yükledim ve apple tv 3 üzerinden airplay ile digiturk playi yansıtarak izliyorum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Android Tv ve Digitürk 4K
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Bu eziyet neden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: septum

ben ios 6 yüklü, jailbreakli, ipad 4'e , unrestrictpremium2yi yükledim ve apple tv 3 üzerinden airplay ile digiturk playi yansıtarak izliyorum :)

Deme öyle.

Ne fark etti Sonuçta jailbreak olacak, bu şart yani.

Ayrıca iPad içinde jailbreak çıkması gerekiyor. Tekil konuşmuşum, onu çoğul yapalım.

"Tabi önce, Apple TV ve iPad için Jailbreak çıkması gerekiyor"

• Atif Zafrak kullanıcısına yanıt
    Aslında cevapları yukardan aşağı okuyunca anlaşılıyor ama yine de ne fark ettiğini özetleyeyim istedim :)
    iPade veya iphone'a jailbreak yeterli yani appletv'nin jailbreakli olmasına gerek yok-
    Çoğul yapmayalım yanlış bilgi olmasın ...
    Apple tv2 den sonra apple tv3'e jailbreak gelmedi ve sanırım gelmez de, o yüzden burayı okuyup umutsuzluğa kapılınmasın diye bir kez daha belirtmek istedim.
    Son kez bir daha yazayım sadece ipadde jailbreak olursa yeterli, appletv jailbreak gerek yok.
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    hahaha güzel :)
    Uydunet ve teledünya kullanıyorum üstüne bir de eve uydu bağlatıp ekstra kablo ve digiturk receiver'ı ile uğraşmamak için digiturkplay alıp maçları oradan izliyorum, önce appletv ile airplay yapayım dedim ve izin vermeyince yolunu aradım ve yaptım. Sonuçta Eziyeti yok, yapabiliyorum da ondan hehehe :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi septum -- 13 Mayıs 2014; 19:41:45 >
  • Mirroring engelleyen uygulamaları atlatmak için bir diğer yöntem de DisplayOut. (JB şart yine)
  • bilgisayarım win7 ve 8
    tablet iPad2
    cep tel. android

apple tv alıp digiturk play/filmleri kablosuz projeksiyondan izlemek amacım.
    acaba mümkün mü / mantıklı mı?
  • umityasar kullanıcısına yanıt
    JB yaptıysan mümkün.

• kullanan var my
  • ben de versiyon 2 var digiturkplay kuracagım ama nasıl kıracagım

link lutfen?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.