Şimdi Ara

Apple TV, Netflix Karşısında Duramadı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • CNBC’nin bildirdiğine göre Apple, Uluslararası Tiyatro Sahne Çalışanları Birliği’ne (IATSE) Apple TV Plus yayın platformunun 20 milyondan az aboneye sahip olduğunu ve bunun IATSE çalışanlarına daha büyük yayın platformlarından daha düşük ücretler ödemesine izin verdiğini söyledi.

    Apple, Kasım 2019’da başlatılan yayın ağı için abone numaralarını hiçbir zaman kamuya açıklamadı. Ancak Apple TV Plus’ın Ağustos ayında 209 milyon abonesi olduğunu söyleyen Netflix gibi daha büyük, daha köklü yayın yapan rakiplerinden daha az orijinal şovu var.

    IATSE’nin Salı günü yayınlanan bir basın açıklamasına göre, “Belirli ‘yeni medya’ akış projelerinde çalışanlar, bütçeleri geleneksel olarak piyasaya sürülen gişe rekorları kıranların bütçelerine rakip veya aşan yapımlarda bile daha az ücret alıyorlar”. Sürüm, adıyla herhangi bir akış platformundan bahsedilmedi, ancak bir sözcü CNBC’ye Apple’ın 1 Temmuz itibariyle ABD ve Kanada’da 20 milyonun altında abone olduğunu iddia ettiğini söyledi.


    Sendika, prodüksiyon şirketleriyle müzakerelerin durmasının ardından olası bir greve hazırlanıyor ve açıklamada, “salgınla birleşen yayın akışındaki patlamanın çalışma koşullarını yükselttiğini ve ağırlaştırdığını, bu sözleşmeler kapsamındaki 60.000 sahne arkası işçisini iş hayatına attığını söyledi. bir kırılma noktası.”

    Apple TV Plus’ın kadrosunda Jennifer Aniston ve Reese Witherspoon’un başrollerini paylaştığı The Morning Show ve bir İngiliz futbol kulübüne koçluk yapan bir Amerikan hakkındaki sürpriz hit komedisi Ted Lasso da dahil olmak üzere birçok büyük bütçeli şov var. Ted Lasso geçen hafta Emmy’de büyük bir gösteri yaptı, yıldız Jason Sudeikis için En İyi Komedi ve Komedide Başrol Oyuncusu ödüllerini aldı ve Brett Goldstein ve Hannah Waddingham için oyunculuk ödüllerini destekledi.

    Sabah Şovu’nun Apple’a bölüm başına 15 milyon dolara mal olduğu bildiriliyor ve Ted Lasso’nun yazarlarının ve yıldızlarının çoğunun şovun üçüncü sezonu için daha kazançlı sözleşmeler yaptıkları bildiriliyor. Apple, Temmuz ayında 2021’in üçüncü çeyreğinde 81.43 milyar dolar gelir üzerinden 21,7 milyar dolar net kar elde ettiğini söyledi.

    Bir Apple sözcüsü CNBC’ye, önde gelen akış hizmetleriyle karşılaştırılabilir oranlar ödediğini söyledi.


    Kaynak: Teknoloji Haberleri








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.