Şimdi Ara

APPLE TV KULLANANLAR (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
916
Cevap
35
Favori
85.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mericbey

Apptv nin yenisinde de bu böylmi ?? Gene takılmalara oluyor mu ?

Yeni Apple TV: A8 yongaseti sayesinde performans bakımından da sıkıntı yaşatmıyor. "DENİLİYOR" ama benim deneyimim yok.
    işlemcisi A5 den A8 e yükseltildi. Üstelik ram'i de yükseltildi. performansa herhalde bir katkısı olacaktır ama 1080p filmleri kesintisiz oynatır mı?bilemiyorum? denemek lazım. Ama yine de en önemlisi internet hızınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Font_Drakula

quote:

Orijinalden alıntı: cazsever

quote:

Orijinalden alıntı: indicavia

quote:

Orijinalden alıntı: natural34

merhaba,
    dün apple tv yi aldım, apple ın orijinal hdmı kablosu olmadığı için belkin marka altın uçlu satıcının tavsiye ettiği kabloyu aldım. youtube de diriliş dizisine baktım 1080 p yazmasına rağmen görüntü öyle değildi. ayrıca NBA ve bir kaç benzer kanalı açtım yine tv kanallarında olan hd görüntü kalitesi yoktu. sadece film fragmanlarındaki görüntü kalitesi güzeldi.. (divx formatına yakındı) sizdede böyle mi, yoksa benim aldığım hdmı kablo da mı sıkıntı var?

içerik problemli bence. kablo bazlı sıkıntı ya görüntü gelir ya gelmez nezdinde olur sadece. Her hangi bi hd film kiralayıp denemenizi tavsiye ederim. Ayrıca ayarlardan itunes-1080p ekrab-1080p olarak düzltmişsinizdir sanırım.

Görüntü kalitesinin bu derece bozuk olmasının HDMI kabloyla alakası yok. İyi bir görüntü almak için 1-) wireless bağlantı değil, modemden ethernet kablo ile bağlantı sağlıklı oluyor. 2-) internet hızınız iyi olmalı. en az 8 mb. gibi. Sadece film fragmanlarından net görüntü almanızın sebebi ise kısa boyutlu olmalarıdır. 30-40 saniyelik filmler olduğu için. Uzun filmlerde buffer yapar. takılır tekrar gösterir tekrar takılır. sıkıntı yaratır malesef. deneyimlerimle söylüyorum.

internet bağlantınız ne kadar iyiyse takılmanız olmaz. Birinci kriter bu. Eğer bağlantınız düşükse kablo bile kurtarmaz.

bende aynı şeyi yazmışım. sıralamayı önemine göre yapmadım zaten.

• arkadaşlar evimde televizyonda mac mini cihaz baglı sekilde duruyor. Apple tv almama gerek var mı yoksa aynı işlemleri mac mini ilede yapabilirmiyim sorunsuzca...
  • Evet yapabilirsiniz. Hatta daha rahat yaparsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataybas

arkadaşlar evimde televizyonda mac mini cihaz baglı sekilde duruyor. Apple tv almama gerek var mı yoksa aynı işlemleri mac mini ilede yapabilirmiyim sorunsuzca...

APPLE TV'de bulunan film kiralama servisi netflix türkiye'ye de yeni geldi. altyazı özelliği de çok yakında gelecek. arşivi geniş ve aylık ödemesi de hesaplıymış 8 dolar falan gibi, film indirme ile uğraşmıyorsanız belki bu fark edebilir sizin için. Yada apple tv alıp başka odadaki TV'nize mac mini den aktarırsınız. benim mac bilgisayarımdan aktardığım gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cazsever

quote:

Orijinalden alıntı: ecura

quote:

Orijinalden alıntı: Kongor

Merhaba arkadaşlar,

Konuyu bilen arkadaşlara bir şey danışmak istiyorum. Şimdi Apple Macbook Pro + İpad Air + Iphone ürünleri sahibiyim. Yakın zamanda yeni eve çıkacağım.
    TV izleyen bir kişi değilim ancak özellikle film ve yabancı diziler ve youtube çok izliyorum. Samsung Led TV'm var ancak youtube özelliği dışında akıllı özelliğini hiç kullanamıyorum.

Şimdilik sorum şu; Yeni evime Apple TV + Time Capsule almayı düşünüyorum. Time Capsule'ü film/müzik/dizi/fotoğraf arşivime ayıcağım. Bu arşivi macbook'um üzerinden yönetmek, aynı zamanda altyazı problemsiz vs. olarak bu filmleri Apple TV ile doğrudan TV'm de izlemek, aynı zamanda IPAD, IPHONE'umda bu film/müzik/fotoğraf/dizi leri izleyebilmek, yönetebilmek istiyorum.

Örnek Seneryo; Bir geziye gittiniz, Iphone ile bir çok fotoğraf çektiniz, eve geldiniz, bu fotoğrafları Time Capsule'e yedeklediniz (ilk önce macbook'a oradan capsule e veya doğrudan iphone'dan capsule'e) daha sonra apple tv'nizi açtınız arkaplanda itunes'unuz ile time capsule ün içindeki müziklerden birini seçtiniz ve iphone ile çektiğiniz fotoğrafları tv ekranında görüntülüyorsunuz. Aynı zamanda arkadaşınız geldi, IPAD'i açtınız aynı fotoğrafları ipad'in ekranında anında arkadaşlarınıza göstereceksiniz (Ne seneryoymuş arkadaş)

Bu söylediğim seneryo mümkün müdür? Apple'ı üm ürünlerimde tercih etme nedenim birbirleriyle iletişimleri gerçekten kusursuz olması. Ancak bu yönde diğer ürünleri alarak tam efektif kullanmak istiyorum ürünlerimi.

Yazalı cok olmus ama soyle cevap vereyim;Bende time capsul yok ama usb cıkıslı modeme 1 tb harddisk bagladım.İndirdigim filmleri direk icine atıyorum kablosuz olarak,vlc streamer programı sayesinden telefondan içine girip istedigim filmi tv ye yansıtabliyorum ve buffer lı oldugu icin herhangi bir takılma durumu yok yalnız format farklı oldugundan mac in formatı işlemesi gerekiyor o nedenle mac e de aynı programı kuracaksınve film izlerken acık olması gerekiyor .Bu işlemleri yaptıgından telefondan film alır gibi istedigin zaman harddiskden film izleyebilirsin kolayca 15 gb buyuklukteki filmleri sıkıntısız cok güzel izleyebilirsin

Tabi yansıtmak zorunda degilsin ayn şekilde ipad ve telefondan filmi ,resimleri muzikleri acıp dinleyebilirsin görebilirsin

Bunlara hiç gerek yok. Kurun 15 dolarlık BEAMER proğramı. Mac bilgisayarınızda ve mac e bağlı harici depolama alanınızdaki binlerce 720-1080p filmlerinizi buffer olmadan, takılmadan altyazısı ile birlikte akıcı, kesintisiz bir şekilde izleyin. APTV ye özel tasarlanmış bu proğramı kurduktan sonra altyazılı dosyanın içinden filmi çıkarıp bu proğramın üstüne bırakın yeterli. Modeme ethernet ile bağlı APTV ile 1080 filmleri daha rahat izlersiniz. Wireless'ı kullanmazsanız daha rahat edersiniz. APTV nin mac e yakın olması gerekmez. BEAMER ın 15 günlük deneme sürümünü de indirebilirsiniz. bu proğram ile APTV'nin kumandasını da çok rahat kullanabiliyorsunuz.

Dostum bilgi icin teşekkür ederim.

15 dolar yerine vlc streamer ücretsiz ve aynı görevi görüyor yazımı tam anlatamamışım sanırım.
    Yinede teşekkürler

• Slm. Arkadaslar

Yeni birisi olarak sizlere katkida bulunmak istiyorum tabiki kabul ederseniz :)

Appel Tv3 kullaniyorum ve nerdeyse tüm Tv-kanallarini seyrediyorum hemde jailbreak olmadan ve bilgisayara'da gerek yok.
    bende baska bir siteden buldum nasil yapildigini ama isteyen varsa yada bir konu basliginda bulusursak cok iyi olur cünki benimde sizlerden yardim isterim, cünki bazen bazi kannalari izleyemiyorum sebebi'de iptv'ler kapaniyor yada degisiyor, bu yüzden bir araya gelirsek daha iyi olur.

Buarada Ben Danimarka'dan yaziyorum, malum biz gurbetciler Türk kanallarina herzaman ilgi duyuyoruz ama su Avrupa Yayinin'dan biktim usandim ama simdi appel tv uygulamasiyla biraz olsun kurtuldum :)

Evet Yanlis duymadiniz Appel Tv3 ile izliyorum evet canli yayinlar :)

Sadece Atv ve Star eksik onun disinda Show, KanalD, Fox, vs.. Tabiki kalite idare eder, Televizyonunuz ne kadar kucuk ekransa okadar görüntü süper tabiki bunlarin bazilari böyle ama iptv cok yönlü onun icin hangisi ve nerden aldigin da cok önemli.
    kanal listelerin uzantisi tam emin degilim ama genelde m3u8 kullaniyor ama aralarinda söyle olanda var CNNhttp://ift.tt/1OTkMKp Haber (not Suanda kanal aktiv)

Atv ve Star yok diyorum cünki takilmalar oluyor onun disinda tabiki onlarda mevcut.

Not: appel tv fix icin tabiki yardim sunacagim

Hadi bakalim neler olacak :)

• Selam forum dostlari
    atv 3 den sonra atv 4 e gectim ve birey sormak istiyorum itunesten satin aldigimiz film sadece stream ilemi seyredebilyoruz.atv4 un hafizasina indirme secenegimiz varmi acaba?nasil olsa satin aldim ve istedigim zaman seyredeyim diye dusunuyordum.
    Tesekkurler simdiden.
  • Bildiğim kadarıyla stream ve indirmeyi birlikte kullanıyor ama kullanıcının seçim hakkı yok
  • Arkada?lar,

32gb Apple TV4 Ambalajynda i? yerimdeki bir arkada?a Hediye olarak gelmi?. Satacakmy?. Almak isteyen PM atsyn...

iyi günler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 29 Ocak 2016; 14:16:22 >
  • quote:

Orijinalden alinti: turuncum

Bahsettiginiz yöntem bu mudur? :

http://forum.donanimhaber.com/m_85963244/f_//tm.htm#85963244

üstad kolay gelsin.. nasilsin ? sende geçtinmi apple tv4 e

web browser için bu i?e yararmyky

http://www.idownloadblog.com/2015/11/06/install-web-browser-apple-tv/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 29 Ocak 2016; 15:33:05 >

• bende apple tv 3 mevcut, tam bir bilgim olmadığı için sormak istedim. amerika'daki bir tanıdık türk kanallarını izlemek için yeni apple tv'den almak istiyor. kanal appleri mevcut mu ve sıkıntısız izleniyor mu acaba? bir de çok kanal var mı? 1-2 kanal varsa gereksiz olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB93988F3 -- 30 Ocak 2016; 2:58:26 >
  • ender E kullanıcısına yanıt
    Sağolasın üstat, yaramazlık yok. Sende?

Bende çalışmadı diyenler de var bayağı yazıda. Ama developer olmak gerekiyor galiba.

Ben geçmedim daha 4'e. Sen geçtin herhalde?

===========

@tgn: Yukarıda mesajı olan Kartal-DK güncel durum hakkında daha sağlıklı bilgi verebilir size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 30 Ocak 2016; 3:29:51 >
  • Arkadaşlar Selam,

Yeni nesil Apple Tv kullanıcısıyım.
    Önerebileceğiniz, olmazsa olmaz dediğiniz uygulamalar varsa bilgi verebilir misiniz?

Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL21Tr

Beyler turkcell superonline fiber internetim var apple tv önerilmisiniz? Turkcell tv uygulaması nasıl çalişiyor apple tv de performanslı mı ? Kota düşüyor mu

Selam Hocam,
    aylık 10-15 tl gibi bir farkla turkcell kendi cihazını veriyor. tavsiye ederim. kanal geçiş hızı mukemmel ve sorunsuz. yanlış hatırlamıyorsam son 24 saati geri sarıp izleyebiliyorsun vs. Ayrıca Kota dan düşmüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetinMumcu

quote:

Beyler turkcell superonline fiber internetim var apple tv önerilmisiniz? Turkcell tv uygulaması nasıl çalişiyor apple tv de performanslı mı ? Kota düşüyor mu

Selam Hocam,
    aylık 10-15 tl gibi bir farkla turkcell kendi cihazını veriyor. tavsiye ederim. kanal geçiş hızı mukemmel ve sorunsuz. yanlış hatırlamıyorsam son 24 saati geri sarıp izleyebiliyorsun vs. Ayrıca Kota dan düşmüyor.

hocam türk ulusal tv'ler bu apple tv de varmı ayrıca kaç tane türk kanalı var bir bilgin varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

quote:

Selam Hocam,

hocam türk ulusal tv'ler bu apple tv de varmı ayrıca kaç tane türk kanalı var bir bilgin varmı?

hocam selam, 4. nesil apple tv kullanmadım henüz tam bilgim yok ama forumda mutlaka yazılmıştır diye düşünüyorum. hepsi app store da vardır mutlaka.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

quote:

Selam Hocam,

hocam selam, 4. nesil apple tv kullanmadım henüz tam bilgim yok ama forumda mutlaka yazılmıştır diye düşünüyorum. hepsi app store da vardır mutlaka.

• MetinMumcu kullanıcısına yanıt
    apple tv içine turkcell tv uygulamasını indirirsen türk tv'ler izlenebilirmiş

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.