< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple TV [ANA KONU] (586. sayfa)

-
-
Geçenlerde denedim evet güzel yapmışlar. Tv bölümü ama çok yavan geldi. Zaten daha yeni uygulama geliştirilmesi gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hd/1080 olarak düşünen varsa çok iyi fiyat;
2021 Apple TV HD (32 GB)www.amazon.com.tr
Amazon.com.trhttps://www.amazon.com.tr/dp/B09BJL5Z77/ref=cm_sw_r_cp_api_i_EY2XR1HKJNF9YT4BVAXA
Eyvallah,
Bende aynı fikirdeyim ve bu paraya bu uygulama gerçekten bedava...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güncel apple tv hd fiyatı nedir acaba.?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Amazon fiyatı çok çok iyi ; 2.900 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alphi3458 -- 21 Eylül 2022; 23:2:59 >
IPTVX konusundaki tespitlerinize %100 katılıyorum.Bence de tamamıyla para tuzağı bir uygulama.
Zaten bende zamanında Pro versiyonunu çok cüzi rakamlara aldığım için ekranda duruyor yoksa bugün iPlayTV varken zaten para verilesi bir uygulama değil.
Son olarak hep okuduğum ama hâlâ eksikleri var denilen Snappy uygulamasını merak ediyorum bende.Belki bir ara satın alır ve denerim ama acelesi de yok...
Boşa para verip denemeyin snappy. Opus deneyin ücretsiz olarak
Detaylı açıklama için çok teşekkürler . Ben iphone ile senkronize oluyor diye snappy i kullanıyordum . Ama iplay Tv uygulaması da epey iyiymiş . Bu kadar özellik olacağını tahmin etmezdim
Opus'a gelirsek ; bedava derken 1 hafta falan deneme mi veriyor? Gerçi vermiyorsa da 10 TL'ye 1 hafta denenebilir aslında.
Apple Store'a baktığım zaman 120 TL yıllık ücret gözüküyor ama iPlayTV gibi ömür boyu satış seçeneği yok galiba.
Şimdilik ücret ödemedim, vod için iyi ama genel anlamda iplay bu işin zirvesinde
Apple Tv Hd 32GB MHY93TZ/A
https://www.hepsiburada.com/apple-tv-hd-32gb-mhy93tza-p-HBCV0000050HH9?url_src=ios-product-detail
HD 32 GB olanı 2690 lira, satıcısı Hepsiburada. HD almayı düşünen varsa bence gayet iyi fiyat.
Snappy uygulamasını ilk satın aldım. Kanal sıralamalarını tersten sıralıyordu. Geliştirici ile yazıştım sonunda kabul etti bu bir bug dedi. Tam tamına düzeltilmesi için 1 ay beklemiştim. Uygulama güzel fakat arayüzü çok ilkel sanki smart tv uygulaması gibi. Kanallarda ileri geri tuşu çalışmıyor. Yayın açıkken kategoriye gitmek isterseniz bazen kategori pencereleri açılmıyor. Home tuşuna bastığınızda ise ses arkaplanda çalmaya devam ediyor. ( Bu geliştiricinin çözemediği bir kodmuş.) Bana öyle dedi.
Kısacası bende bu sorunları çözemediği uygulamayı silmek zorunda kalmıştım. Bazen arada sırada bakıyorum ama hiç bir değişiklik yok. Zaten iplaytv den sonra bu uygulamayı kullanamazsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchteR -- 22 Eylül 2022; 9:58:57 > -
Dün akşam bende iplay Tv uygulamasını aldım . Bu gün akşam kurulum yapıp biraz kurcalayacağım . Dün bahsettiğiniz özellikler kullandığımız satın aldığımız iptv de farklılıklar gösterebilir mi? Yoksa hepsinde çalışır mı
hepsinde çalışır
Hemen hemen bilinen tüm uygulamaları test ettim. Canlı yayın performansı olarak en iyi görüntüyü Lilly video player veriyor. Vod arşivi için de iplaytv uygulaması diğerlerinden özellik ve fiyat olarak çok önde.
-
Apple çok iyi ona bir şey demiyorum. Test ettim ben maç izliyorum daha çok o yüzden digiturke geçiyorum. Samsung tv arayüzü de iyi geldi kıyaslayınca prime, netflix, disney lisansını da göz önünde bulundurunca iade etmeye karar verdim. Arayüz yavaşlar donmalar takılmalar başlarsa tekrar alırım. Benim maçlar önceliğimdi malesef ülkede avrupa standartlarında maç izlemek imkansızmış onu anladım :)
-
Arayüzde donma takılma olacağını sanmıyorum tizen işletim sistemi Samsung çok üst düzey. Ancak bi apple tvOS’u gibi değil. Ayrıca tvyi Smart olarak çok kullanmak rahatlık stabilite açısından apple gibi konforlu değil maalesef :) o rahatlık yok özellikle klavye ihtiyacı doğduğunda direk telefondan yapabilmek mükemmel bi olay. 2.1 hdmi ile cihazdaki tüm lisanslı uygulamalardan yüksek verimlilik alabiliyorsunuz ayrıca. Tv içindeki depolama kapasiteside düşük maalesef. Maç yayınları benimde uydudan modüllü üyelikle kutu vardı değiştiriyorum en iyisi modüllü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Oğuzhan_ -- 22 Eylül 2022; 11:4:0 >
Bilgilendirmeler için teşekkürler
Bu uygulamanın birkaç önce iOS versiyonu çıktı.
TV için lisansı olanlar iOS için de ayrı lisans ücreti ödeyecek mi? Bu konu hakkında bilginiz var mı?
Apple TV'de IPTV kullanma ile Samsung TV'nin kendi üzerindeki uygulamalarda IPTV kullanma konusunda hazır yeri gelmişken şunu da hatırlatmakta fayda var.
Samsung TV'nin bazı modellerinde hangi IPTV uygulamasını kurarsanız kurun altyazıları göremiyorsunuz.Bu konuyu yaklaşık 1 ay önce Samsung TV konu başlığında da paylaştım.Yeni Samsung panel alan bir arkadaşımın panelinde hiçbir uygulamada altyazıları göremiyoruz.
Bunu Samsung'a da ilettim ama kendileri bu sorunun uygulama geliştiricilerini ilgilendirdiğini söyleyerek geçiştirdi.
Ayrıca aynı konu başlığındaki kullanıcıların bana cevaben yazdığına göre de ; aşağıdaki 4 farklı TV panelinde de sıkıntılı IPTV uygulamalarındaki altyazı gösterimi.
* Samsung UE75AU7100UXT
* Samsung 85Q70A
* Samsung 55Q80B
* Samsung 55LS03B
Özetle Samsung üzerinde IPTV seyredecek olanlar TV'ye yükledikleri uygulamalarda altyazıları görebiliyorlar mı aynı paneli kullananlarla görüşerek özellikle teyit etsinler derim.Çünkü arkadaşımın aldığı 17000 TL'lik Samsung panelde hâlâ altyazıları göremiyoruz ve iş Apple TV almaya gidiyor onun açısından.
Bilginiz olsun...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 22 Eylül 2022; 13:47:17 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X