Şimdi Ara

Apple TV (4.Nesil) ile Plex

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4.Nesil Apple TV'yi alırken acaba Plex'i çalıştırır mı diye tereddüt içinde aldım. Neyse ki Nas Server'e kurduğum Plex ile Apple TV içindeki Plex sorunsuz şekilde haberleştiler. Yani Jailbreak beklememe gerek kalmadı.

Fotoğrafta da görüleceği üzere film afişlemede sorun var. Yani filmlerin afişlerini değil de sanki filmlerin içinden birer sahne alıyormuş gibi.

Acaba filmlerin afişlerini gösterme yöntemi var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haQQo -- 9 Aralık 2015; 3:25:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: haQQo

Merhaba,

4.Nesil Apple TV'yi alırken acaba Plex'i çalıştırır mı diye tereddüt içinde aldım. Neyse ki Nas Server'e kurduğum Plex ile Apple TV içindeki Plex sorunsuz şekilde haberleştiler. Yani Jailbreak beklememe gerek kalmadı.

Fotoğrafta da görüleceği üzere film afişlemede sorun var. Yani filmlerin afişlerini değil de sanki filmlerin içinden birer sahne alıyormuş gibi.

Acaba filmlerin afişlerini gösterme yöntemi var mı?

Çözümü bulabildiniz mi acaba? Birde kodi kuramıyoruz demi jailbreak olmadan..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Maalesef bulamadım.
    İnfuse artık tek tercihim.
    Apple tv, plex ve İnfuse ile ilgili olarak İnceleme yazısı hazırlıyorum gece yayınlayacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arşivindeki filmleri klasor klasor olarak yapma hepsını aynı yere koy vede filmlerin adlarınıda bosluk brakma ikili isimleri olan filmlerin ımdb den orjınal isimlerini al yoksa sahne frame i ekliyor

Batman Begins (2005).mp4
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple TV 4 VPN
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.