Şimdi Ara

Apple Thunderbolt Display'i PC monitörü olarak kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    27 inç iMac almayı düşünüyorum. Beni çeken en büyük özellik Thunderbolt Monitörünün mükemmel görüntü kalitesi. Fakat iMac'lerin fiyatı da aynı doğrultuda çok yüksek. Ben de kendi PC'mi kendim toplayıp Thunderbolt Display alıp onu monitör olarak kullanmak istiyorum. Fakat bildiğim kadarıyla HDMI veya DVI girişi bulunmuyor bunlarda. Bu sorun çözülebilir mi? Ya da Thunderbolt kadar memnun kalacağım 27 inç monitör tavsiyeniz var mıdır?

• apple q&a'a göre ASUS ThunderboltEX II(70$) ile çalıştırabilirsin.
    Thunderbolt Display tek beğendiğim yanı siyah derecesi iyi.

Kendim alacağım monitör 4k 32" BenQ BL3201PH. Ürün incelemeler göre çok başarılı.
    27" istiyorsan henüz çıkmayan BenQ BL2711U önermek isterim. Tabi ilk başta incelemeleri görelim.
  • Ucuz yollu bir çözümü olamaz mı?
  • jagtenne J kullanıcısına yanıt
    bende şöyle birşey yapmayı planlıyorum bu ThunderboltEX II/DUAL kart ile acaba mümkün mü ? Asus X99 Deluxe Board kullanıyorum, Anakartım bu kartı destekliyor.
    Asus Nvidia GTX 760 ekran kartı ve ekran olarak Dual şekilde Dell U2713H(2560*1440) kullanıyorum. PC2min yanında 21" imac duruyor, Acaba bu imac'i bu kart sayesinde 3. bir monitör şeklinde kullanabilirmiyim ?

Daha ucuz bir yol diyorsan (Bu yöntem çalışırmı sorup öğrenelim),
    Ya da ekran kartım DisplayPort çıkışlı, Direkt Diplayport- mini Dipslayport Kablosu ile imac'den görüntü alabilirmiyim !
  • aynı şeyi bende yapmak istiyorum. tabi bunu çalıştırdık ne kadar stabilize çalışacak onuda çok merak ediyorum?
    eğer aldıysan buraya yazarsan sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.