Şimdi Ara

Apple Store Randevu Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun uğraşlar sonucu haftaya randevu alabildim. Benim sorum ben gidemeyeceğim için bir arkadaşım telefonumu götürse sorunsuz bir şekilde yaptırabilir mi ? Randevu benim hesabımla alındığı için benim gitmem mi gerekir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Senin gitmen gerekiyor ..
  • Kimlik kontrolü yapılıyormuş.
  • İşyerinde bir arkadaşın iphone 6 telefonu var. İlk aldığından beri şarj kablosunun telefona giren ucunda siyahlık varmış. Gayrettepe Gürgençler'e teslim etti. Bir hafta sonra yenisini verdiler kablonun. Bu bahsettiğim mağaza premium reseller.

Benim telefonu (ilk aldığım zamanlarda) dfu mod'a almaya çalışırken telefon açılmaz olmuştu. Pupa Bilişim'e götürmüştüm. Biraz uğraşıp çalıştırmışlardı telefonu. O mağaza da premium reseller.

İlla Apple Store'a götürmenize gerek yok.

Bu mağazalar Apple tarafından dizayn ve teftiş edilir ve destekleme verir aynı zamanda.

Not: Benim şahsi düşüncem :D

(Şarj kablosunun deforme olması garanti kapsamına girmiyor benim bildiğim. Yeni kablo verecekler diye beklentiye girip adamların başını ağrıtmayın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: heathrow is humanist

İşyerinde bir arkadaşın iphone 6 telefonu var. İlk aldığından beri şarj kablosunun telefona giren ucunda siyahlık varmış. Gayrettepe Gürgençler'e teslim etti. Bir hafta sonra yenisini verdiler kablonun. Bu bahsettiğim mağaza premium reseller.

Benim telefonu (ilk aldığım zamanlarda) dfu mod'a almaya çalışırken telefon açılmaz olmuştu. Pupa Bilişim'e götürmüştüm. Biraz uğraşıp çalıştırmışlardı telefonu. O mağaza da premium reseller.

İlla Apple Store'a götürmenize gerek yok.

Bu mağazalar Apple tarafından dizayn ve teftiş edilir ve destekleme verir aynı zamanda.

Not: Benim şahsi düşüncem :D

(Şarj kablosunun deforme olması garanti kapsamına girmiyor benim bildiğim. Yeni kablo verecekler diye beklentiye girip adamların başını ağrıtmayın :)

Kocaelide de Troy mağazası var fakat veripte 10gün civarı beklemek istemiyorum çünkü telefonsuz kalıcam. Bu yüzden Apple Store a götürmek istiyorum

• semih1441 S kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum sizi. Premium reseller mağazalar cüzi bir ücret karşılığında ödünç iphone veriyorlar sanırım. Cihaz onarıldığında geri veriyorsunuz ödünç aldığınız telefonu. Tabi Apple Store daha cazip.

• quote:

Anlıyorum sizi. Premium reseller mağazalar cüzi bir ücret karşılığında ödünç iphone veriyorlar sanırım. Cihaz onarıldığında geri veriyorsunuz ödünç aldığınız telefonu. Tabi Apple Store daha cazip.

Yanlış bilgiler vermeyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    APPLE STORE'A RANDEVUSUZ GİTMEK
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

quote:

Yanlış bilgiler vermeyin.

En azından Gürgençler'de öyle. iPhone 5 ya da 5S veriyorlar. Yanlış bir genelleme yapmış olabilirim.

• Hocam kendiniz gitmeniz gerekiyor yoksa işlem yapmazlar.

Kimlik sorgusu yapiyorlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.