Şimdi Ara

Apple Sports uygulamasına Türkiye Süper Ligi eklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple Sports uygulamasına Türkiye Süper Ligi eklendi
    Apple Sports uygulaması bugün Avusturya Bundesliga, İngiltere Women’s Super League, Yunan Super League, Hindistan Indian Super League, Suudi Arabistan Saudi Pro League, İspanyol Liga F ve Türkiye Süper Ligi dahil olmak üzere ek futbol ligleri için destek sağlayacak şekilde güncellendi.

Ayrıca Bkz.Apple Sports uygulaması Türkiye’de kullanıma sunuldu

Türkiye Süper Ligi maçları canlı takip edilebilecek

Apple Sports uygulaması Temmuz ayında yedi futbol ligi daha için destek kazanmıştı. Böylece son bir ayda toplam 14 lig eklendi. Uygulama yalnızca iPhone'a indirilebiliyor ve Türkiye Süper Lig desteği 4.3 sürümüyle birlikte geldi.

Apple Sports, ilk olarak Şubat 2024'te ABD, Kanada ve İngiltere’de sunuldu, daha sonra Avrupa ve Meksika'ya yayıldı. Uygulama, çeşitli ligler ve karşılaşmalar için skorları, istatistikleri, puan durumlarını, oynanacak maçları ve daha fazlasını gösteriyor.

Kaynak:https://apps.apple.com/tr/app/apple-sports/id6446788829

• Daha bugün mackolik de reklam falan çıktı dedim artık suyu çıktı bu uygulamanın derken apple sport uygulamasını indirdim bayıldım bana yeter sade temiz akıcı tavsiye ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Kalp temiz olursa dilden güzel sözler çıkar. İMAM ALİ

Ne zaman bir bardak soguk su içerseniz beni hatırlayın İMAM HÜSEYİN
  • Fotmob'a hçbiri yetişemez

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.