Hocam kredi kartım yok. Daha doğrusu var ama limitini artıramıyorum. Ben de biliyorum ucuza alabildiğimizi ama durum bu. Normalde ölücüyümdür malumunuz bu sitedeyiz ama bu süreç başımı çok ağrıttı aman dedim geçiverdim. Apple pencil alırsam sitesinden alırım. |
Banka kartındaki parayı varolan kredi kartına atarak kredi kartı ile işlem yapabilirdin. :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Yanlis anlamamak icin soruyorum. Simdi benim kartim 9.000TL limit olsun. Bunun 8.000tl si 5-6 ay aylik 1000 kusur taksitli olsun. Diyelim ki ben 5.000 tl borc odedim. Limit kullandigimdan ustune ekleme yaptigim miktar borclu kismi acmasi gerekmez mi? Alisveris miktarim 13.000Tl cunku. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 24 Ekim 2020; 21:4:7 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Demek istedigimde buydu zaten. Tesekkurler. Kartin limitinin ustunden islem gerekli. Ayrica apple neden banka kartini kabul etmiyor? Bunu ogrendigim iyi oldu yoksa patlayacaktim demekki. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
11 Pro mu alacaksın hocam? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Macbook pro 13 16Gb ram ekleyip airpods pro hocam basic. 12.9 ipad alacaktim macbook dondum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 24 Ekim 2020; 21:23:32 > |
Bunu bir çok kişi söyledi ama ben hiç böyle bir olayı duymadım okumadım resmi bir yerde. Ayrıca öğrenci kartı olduğu için limiti çıkmıyor kartın. |