Şimdi Ara

Apple Pencil Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Apple Pencil ile ilgili bir problemim var. Ipad Air 3 kullanıyorum haliyle kalem birinci nesil. Bu aralar kalemi bir süre kullanmadığımda bağlantısı kesiliyor. Yani kullanıyorum diyelim, on boş dakika kullanmadım kalemi ve tableti, kalemi tekrar denediğimde bağlantısı kesilmiş oluyor. Mecburen Lightning girişine takıp çıkarıyorum çalışmaya devam ediyor. Bu bir sorun mu yoksa herkeste mi böyle acaba? Yoksa ben bir ayarını falan mı bozdu acaba?

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, ipad 8.nesil ve apple pencil 1 kullanıcısıyım. O dediğiniz durum hiç olmadı bende. 1 haftadır kullanıyorum. Sadece ilk aldığımda eşledim. onun harici sadece şarj ederken ipade takıyorum. Bazen bir süre kullanmadığında böyle ilk dokunduğunda algılamama oluyor(yarım saniye bile değil çok çok kısa bir süre) ama çok nadir yani günde 1 defa falandır. Sorunun çözümünü bilmiyorum ama fikriniz olsun diye yazayım dedim.

• Kangal Alır kullanıcısına yanıt

Merhaba. Yorumunuz için teşekkür ederim. Benim cihazda bir problem var o halde. Çünkü belli bir süre kullanmadığımda bağlantıyı kesiyor. Bir saniyelik takıp çıkardığımda çalışmaya devam ediyor. Ne yapsam bilemedim.

• Arkadaşlar fikri olan yok mu acaba?

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 17 Mayıs 2025; 22:54:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple pencil
    10 yıl önce açıldı
    İpad pro ve apple pencil 2
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.