Şimdi Ara

Apple Peel 2 Registration(IMEI&SN Error!) Sorunu Halloldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 1 ay önce aliexpress ten Ipod 4G için Apple Peel 2 almıştım fakat cihaz elime ancak 2 gün önce ulaştı.İlk önce zaten jailbreak li olan ipodumdaki cydia dan source lara girerekhttp://peel520.hk/cydia sitesini ekledim.Sonrada buradan PeelApp yazılımını kurdum.Yazılımı açtığımda herkeste olduğu gibi bende de registration istedi.Bende kutuda gelen IMEI numarasını ve cihaz seri no'sunu girdim ve tabiki IMEI&SN error! hatasını aldım.Daha sonra interneti araştırırken amerikalı birinin sunduğu çözümü uyguladım ve IPOD registration kaydı istek bölümü ortadan kalktı Power ON konumuna geçti ve SIM tanıdı.Şimdilik avea hattımla sorunsuz kullanıyorum.Eğer olurda hattım kapanırsa "SNIM_RW_V1.0.4_setup" programı ile cihaza türkiyede kayıtlı olan bir IMEI atmaya çalışacağım.Aşağıdaki linkte verdiğim dosyayı çekerek ve içindeki word dokumanındaki yönergeleri uygulayarak sizde cihazınızı açabilirsiniz.Şİmdiden herkese hayırlı olsun.

http://www.mediafire.com/?sourfrtr53p7ip3

• dostum benim merak ettiğim gprs kullanabiliyormusun? normal bi telefon gib performansı nasıl nebiliyim ulasılamadıgı kapalı gözüktügü falan oluyormu? peel ile alakalı pek olumlu seyler okumadımda
  • Şu an gprs ayarları ile uğraşıyorum yapınca haber veririm.Ama şimdilik çok memnunum normal bir iphone gibi(birazcık daha büyük ve birazcık daha ağır)kullanıyorum.Ulaşılamama ve kapalı gözükme sorunu olmadı şimdiye kadar.
  • hangi siteden aldın peki? benim tek düşüncem performans alamayacagımdı normal bi telefon gıbı, biraz dah arastırıp alırım olmazsa,
  • Peel 520 nin yeni programı registrer istemiyordu zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

Peel 520 nin yeni programı registrer istemiyordu zaten

Bende öyle biliyordum ama bende istedi ne yazık ki başka bir yoldan hallettim bende registration işini.Ayrıca sana da teşekkürler ender arkadaşım sayende GPRS işinide hallettim.Benim aklımın ucuna bile gelmezdi Avea hattı için "user: asd password:asd olacağı" .Sende de oluyor mu bilmiyorum ama kişiye özel zil sesi atıyamıyorum hep default olan zil sesi çalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vyc

hangi siteden aldın peki? benim tek düşüncem performans alamayacagımdı normal bi telefon gıbı, biraz dah arastırıp alırım olmazsa,

Ben Aliexpress ten aldım cihazımı.Şimdilik çok memnunum normal bir telefon gibi kullanıyorum.Elinde bir Ipod 4 touch varsa almanı tavsiye ederim.Ama ipod yoksa sırf bunu yapmak için ipod tocuh alma iphone al o zaman.
  • abicim sen detaylı anlatabilirmisin nasıl yapıldığını.Register kısmında kaldım.about me kısmında imei yazmıyor.Çıldırmak üzereyim.Boşta kayıtlı telefonum var onun imesinimi çakacağım buna?ipod touch 2g.
  • yöneticiler buraya yönlendirdiler ama bu yöntemle denedim yapamıyorum!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgir

abicim sen detaylı anlatabilirmisin nasıl yapıldığını.Register kısmında kaldım.about me kısmında imei yazmıyor.Çıldırmak üzereyim.Boşta kayıtlı telefonum var onun imesinimi çakacağım buna?ipod touch 2g.

1.8.0 versiyonunu kurun imei girmenize gerek kalmıyor. Cydiaya peel520.hk reposunu ekleyin kurun. Dediğiniz değiştirme işlemi bu aşamadan sonra yapılır.
  • şimdi deniyorum
  • Güncellemeyi yaptım kardeşim,şimdi ne yapmam gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgir

Güncellemeyi yaptım kardeşim,şimdi ne yapmam gerekiyor?

Su an kullanılabilir olması lazım imei atma işlemini konu başındaki anlatıma bakarak yapabilirsiniz
  • güncelleme son anda hata verdi. no packace named "com.peel.peelapp" is installed,cannot configure
    Sub-process /usr / bin /dpkg returned an error code (1)

Arkadaşın verdiği yöntemde bir site ismi yazmış.oraya girince bir kod çıkıyor.onu bilgisayarıma not defterine kopyalıyorum.sonra libs ve mobile diye 2 yere birşeyler yapmam gerekiyor orayı detaylı anlatmamışlar yapamıyorum ifunbox ile.Ne olur yardımcı olun.kafayı çizecem
  • bende yaptım 1.8.0 surumunu yukledım simkartı taktım ama olmadı cihaz çalışmıyor malesef
  • Sifirmi aldiniz ikinci el mi aldiniz. Sifir aldiysaniz uzerindeki imei ile 2 hafta calisir
  • ikinci el aldım çalışmıyor ıme değiştirmem lazım ama nasıl değiştiriceğimi bilmiyorum malesef
  • Eski telefon uzerinden sim karttaki pini kaldirin ve peel e takin
  • pin dediğiniz ne oluryor tam anlamayamadım bide bu aygıtı bluetoth la eşleştiremıyorum hata veriyo kırıcam atcam artık
  • çok teşekür ederim hata404 arkadaşım allah razı olsun sonunda apple peel actım çalısıyor ama 2,3 kusur var mesaj ve arana kişileri göremiyorum bunun için ne yapmam lazm?bide suankı ımeı ile sanıırm 2 hafta sonra kapanır bunun eskı bir telefonla ime kopyalaması yapıcam ama bluetooth eşleşmıyor yardımcı olursan sevinirim tekrar teşekür ederim üstat
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.