Şimdi Ara

 Apple Pay® [ANA KONU] (247. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.926
Cevap
198
Favori
465.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
34 oy
Sayfa: önceki 1...123...244245246247
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İnsanların tercihlerine saygı duymayı ne zaman öğreneceğiz bilmiyorum. Demekki %3lük ek ücret insanların hayatlarına olumlu bir deneyim/zaman kazandırıyorki kullanıyor. Qr ile kıyaslamaz bir rahatlık.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Sanane kardeşim ben aldığım telefonun özelliğini kullanmak istiyorum. Tabii siz alışıksınız bu ülkede aldığı malı eksikli kullanıp çözüm arayanları eleştirmeye. Sadece apple pay de istemiyoruz bu cihazın dünyada verdiği tüm hizmetlere erişmek istiyoruz. Buna fitness +’ı da tv+’ıda sadece Apple değil booking de paypal da stripe da hepsi dahil. Ne kadar ezik insanlarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Çok yoğun bir benzin istasyonundan kasiyer olarak yazıyorum size, Müşteri gelip QR diyor ya POS cihazını kafasında kırasım geliyor, açıyorum QR ı bekliyorum bekliyoruz sonra işin işinden çıkamıyor iban a göndersem olurmu diyor sonra telefonu elinden ben alıyorum QR ödemeyi yapıyorum :) hangi 20 saniye iki üç dakika uğraşıyoruz, tüm bankaların QR POS ödeme menüsü farklı farklı yerlerde bazı bankalar banka kartı ile QR ödemeyi kabul etmiyor kredi kartın varsa ödeyebiliyorsun, illa QR ile ödeyeceğim diyorsanız Garanti bankasının Bonus Flash uygulaması ikiletmiyor direk kamerayı açıyor en hızlı o hepsini denedim.

beklemeyin ülkemize gelmesini, değişim olana kadar

• Apple Pay bende uzun süredir kullanıyorum. Wise, redotpay vs olsun ama gerçekten elzem bir özellik değil. Mage safe kartlık ile zaten kullandığım 1 adet kredi kartını taşıyorum. Apple pay ancak doğrudan mevcut kredi kartlarımızı ekleyebildiğimiz zaman büyük kolaylık. Onun dışında applepay'den ödeme yapıyorum egosundan başka bir şey değil bana göre.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.