Şimdi Ara

 Apple Pay® [ANA KONU] (238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
4.813
Cevap
193
Favori
438.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaklaşık yedi senedir Wise hesabım var ve iki senedir aktif olarak kullanıyorum. Belgeleriniz tamsa hesabınızı kapatmaları için bir sebep yok. Sahte adres girerseniz hesap kapanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Triplxt. kullanıcısına yanıt
    Ben Wise hesabı açarken Türkiye adresi ile olmamıştı Kıbrıs olarak girmiştim. 2022 ya da 23 yılında açmış olmam lazım tam hatırlamıyorum. Son zamanlarda aktif kullanıyorum daha doğrusu sadece HSBC'ye para transferi için kullanıyorum harcama yapmıyorum. Şimdilik bir sıkıntı olmadı umarım ilerleyen zamanlarda da olmaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ykpumtt Y kullanıcısına yanıt
    Hsbc uk icin hesap acabiliyor muyuz peki?

• AllahDiyenWifi kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla artık açılmıyor kapattılar Türkiyeden hesap açılışlarını.

• Apple'ın NFC ödeme API'siyle ilgili kampanya başlattım:

https://www.change.org/p/apple-%C4%B1n-nfc-ile-%C3%B6deme-yapmay%C4%B1-sa%C4%9Flayan-secure-element-api-si-t%C3%BCrkiye-ye-a%C3%A7%C4%B1ls%C4%B1n/sfs/copy/1372908228?recruiter=1372908228&recruited_by_id=818c9ee0-28df-11f0-bedc-dd0167a081a6&utm_source=share_petition&utm_campaign=starter_onboarding_share_personal&utm_medium=copylink

Şu anda iOS 18.4 Secure Element API'sini toplam 23 ülkeye açmışlar ve hızla açmaya da devam ediyorlar. Bu kampanyaya destek olarak ülkemizde iPhone ile NFC ödemenin önünü açabiliriz. Apple Pay gelmese bile bankacılık uygulamalarından kartımızı mobil temassız ödemeye tanıtarak bu işi halledebiliriz.

• Muhtemelen bizden çok istiyorlardır api’yi açmayı. İmza kampanyasının bir işe yarayacağını sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: M540

Muhtemelen bizden çok istiyorlardır api’yi açmayı. İmza kampanyasının bir işe yarayacağını sanmıyorum

Bunun için Apple Pay'in ülkemizde mi olması gerekiyor?

• enineboyuna06 E kullanıcısına yanıt

Ben imzaladım hocam ancak çok ümitli değilim.. Bankaların önde gelen CTO'ları CEO'ları bu işe el atmalı gerekli mecilerle konuşmalı bence

• Arkadaşlar worldfirst diye bir firma var wise benzeri bir kuruluş ve tl destekleri de var ödeme yapılabiliyor deneyeniniz oldu mu?

https://www.worldfirst.com/tr/product/pay/world-card/

• quote:

Orijinalden alıntı: mertsamaa

Arkadaşlar worldfirst diye bir firma var wise benzeri bir kuruluş ve tl destekleri de var ödeme yapılabiliyor deneyeniniz oldu mu?

https://www.worldfirst.com/tr/product/pay/world-card/
    Şimdi üyelik için bilgilerimi girdim 1 2 iş günü içerisinde döneceklermiş bakalım. Singapur denetliyor bunları galiba öyle yazıyor.

• mertsamaa kullanıcısına yanıt
    Alipay yazıyor iyi gibi duruyor ama yatırma ücreti vs var mı acaba

• mertsamaa kullanıcısına yanıt
    Sadece şirketlere hesap açıyor gibi

• Wise'dan biraz önce mail geldi adres doğrulaması için belge istediler. Ben de hsbcden aldığım hesap dökümünü yükledim ama kapatılacak büyük ihtimalle. Böyle olacağını tahmin ediyordum ama kötü oldu. 😅

Edit: Hesabım kapatıldı. Parayı çekin dediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykpumtt -- 15 Mayıs 2025; 12:34:23 >
    Ne kadardır kullanıyordunuz wise'i?

• berkans kullanıcısına yanıt
    2 3 sene olmuştur tam hatırlamıyorum bayadır vardı ama son zamanlarda aktif kullanıyordum o da sadece para transferi için.

• ben ZEN kullanıyordum fakat sanırım onu da kapatmışlar. artık zen e para aktaramıyorum.

• duckeag D kullanıcısına yanıt

Zen'i aktif kullanıyorum, Papara ile yükleme yapabiliyorum

Hocam çok teşekkürler banka kartlarımın hiçbirisiyle olmuyordu papara yükledim oldu

• hala çalışmakta olan, güncel yöntemleri söyleyebilir misiniz acaba? hsbc uk kullanma şansım yok ve sanırım zaten artık mümkün değil. wise kartım yaklaşık 1 yıl önce Türkiye'de kullandığım gerekçesiyle kapanmıştı ancak hesap duruyor, sadece para göndermek için kullanılabiliyor ancak bulunduğum ülkeyi değiştiremiyorum.

• Redotpay çalışıyor ama komisyon alıyor

• 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.