Şimdi Ara

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (825. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: TrollSlayer Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
26.024
Cevap
903
Favori
1.756.765
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 823824825826827
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • OneManBand kullanıcısına yanıt

    Pro 14'ü kaca sattılar hocam bilgilendirme şansınız var mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün ucuz yırtmışız . Bir an site güncelleniyor görünce aha dedim zam…

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt

    M2 Air'lerin Önsiparişe açılım saatleriydi ;ben hazırlıklıydım bu yüzden :)


    M1 Pro'ların boştayken işlemci sıcaklığı bilgisini bilen var mı ? Safaride gezinirken,DH - youtube'dayken sıcaklık ne kadar ?

  • Arkadaşlar m1 işlemcili macbook air 17.000TL , m2 işlemcili 24.200TL Sizce m1 tercih etsem çok şey kaybeder miyim? Aradaki fiyat farkına değer mi ? Standart internet youtube tez yazımı vsvs gibi işlerde kullanılacak.

  • Civil War C kullanıcısına yanıt
    hic bisey kaybetmessin m1 air her isini görür

    ama maddi imaknsa sorun yoksa yeni kasa air cok daha şık ve guncel cihaz almak apple her zaman mantikli…

    tmm maddi duruma bakar olay tercihde… yoksa 2 cihazda cok iyi ve hizli

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Civil War C kullanıcısına yanıt
    Ben de benzer akademik kullanım amacıyla alacağım. Aklımdaki bir diğer soru ise o fiyat bandında bir windows cihaz mı tercih etmeli, yoksa macbook mu alınmalı? Elimiz alışmış çünkü senelerdir windowslara..

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • catik kullanıcısına yanıt

    M2 Pro larda 256 ssd li cihazlarda sıkıntı var. Hatta videodada görüleceği üzere bazı testlerde M1’in çok çok gerisinde kalıyor. M2 air larda durum nasıl olur bilemiyorum. Ama bu şu anda ciddi bir sorun.


    Bende aynı şekilde M2 Air kasasını çok beğendim. Gayet güzel görünüyor. Fiyat farkı çok bu arada ama yeni kasa uzun yıllar güncel kalacak. Yeni cihazlar çıksın testleri izleyin öyle karar verin bence.

    Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]Max Techyoutube
    Should You Buy M2 or Save Money and get an M1 Mac? See For Yourself! M1 MacBook Air ($850 SALE) ➡ https://geni.us/1mJ41T NEW M2 Chip Shirt (20% OFF with M2CHIP Code): https://max-tech-store.creator-spring.com/listing/apple-m2-chip-cubed Like our wallpapers? Download them here ➡ https://bit.ly/2WNc6Qw TG Fan Pro Software: https://a.paddle.com/v2/click/114/29704?link=48 Best deals on M1 Macs on Amazon ⬇️ NEW M2 MacBook Air ➡ https://geni.us/XrhBj M1 MacBook Air ($850 SALE) ➡ https://geni.us/1mJ41T M1 24" iMac ➡ https://geni.us/UFPMx 14" MacBook Pro 2021 ➡ https://geni.us/qYardlV If you enjoyed this video, please subscribe to help us reach 1 million subscribers before the end of the year! We would greatly appreciate it! Timestamps ⬇️ M1 MacBook Air vs M2 MacBook Pro - 00:00 Design & Comfort - 00:34 Display Comparison - 01:25 Webcam & Mic Comparison - 01:42 Speaker Comparison - 02:02 Snappiness - 02:42 Xcode Programming - 03:12 File Transfers - 04:31 Photo Editing - 05:42 Speeding up the M2 - 08:28 Video Editing - 11:00 Multi-Tasking - 12:53 Real-World Battery Life - 16:00 Is the M2 Really WORTH IT? - 17:00 Xcode Benchmark built for Max Tech by Maxim Eremenko ➡ https://github.com/devMEremenko/XcodeBenchmark WeTest PerfDog is what we use to test FPS. Full mobile platform performance test and analysis tool: https://www.wetest.net/?utm_source=ga&utm_medium=YTEU-5 Max Tech Wallpapers ➡ https://bit.ly/2WNc6Qw Buy one of our NEW T-Shirts to help support us! ➡ https://max-tech-store.creator-spring.com/ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Shop on Amazon ➡ https://geni.us/wB2mWqd Shop on B&H ➡ https://bhpho.to/2kfoI34 Shop on Adorama ➡ https://bit.ly/2R7qezq 10% off unlimited yearly music licensing on Soundstripe (what I use for all my videos) use coupon code "Max" here: http://soundstripe.grsm.io/e/6lv Shot with (Amazon) ➡ https://geni.us/XE0r Lens (B&H) ➡ https://bhpho.to/2DZerxL Mic (Amazon)➡ https://geni.us/83CN3V5 If you enjoy our content please consider supporting us on Patreon. Even $2 a month helps us make more and better content for you! https://www.patreon.com/MaxYuryev -~-~~-~~~-~~-~- PRIVACY POLICY and FULL DISCLOSURE: °Max Tech is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to amazon.com °Max Tech is a participant in the B&H Photo Video affiliate program that provides an advertising commission if you purchase through our links. °If you purchase something from our affiliate links will get a small commission with no extra cost to you. This makes it possible for us to make more videos. Thank you! °We DO NOT collect, store, use, or share any data about you. -~-~~-~~~-~~-~-
    https://www.youtube.com/watch?v=lF09gsS3vdM&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Civil War C kullanıcısına yanıt
    1 2 daha düşse (ki zor) m1'i hediye alacağım. Bahsettiğin kullanım amaçlarına yeterli bence.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaş neden taksit yok m2 Air almak istiyorum 3 taksit yapıyor. Bide diğer sorum 16 GB Li alacağım lakin disk 256 değilde 512 mi alsam disk arttırın olmuyor çünkü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cem650 kullanıcısına yanıt

    Amazon’da daha fazla taksit var ve fiyat daha ucuz; ama Amazon’da M2 Air ilk satışa çıkışı hangi tarih olur , orası sıkıntı.

    Bence min. 512 GB seçilmeli; gerek 256’nın yetersizliği gerekse de 256’nın okuma ve yazma hızlarının 512’ye göre daha düşük olması düşünüldüğünde kesinlikle 512, hatta 1TB.

    Bir çok önemli nokta da SSD’nin TBW değeri! (Total Bytes Written)

    Kapasite ne kadar büyükse TBW değeri de yüksek olacaktır.

  • Benim de elimde 11th Asus M16 var. Memnunum ama oyn oynamıyorum ve taşınabilirlik biraz zor. Bu nedenle 14inc 32gb ram olan M1 pro aklımı çeliyor. Kendi bilgisayarımı satıp alsam mı bilemiyorum. Üstüne para ekleme olayı gereksiz mi olacak o kısım kafamı karıştırıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kaybolanpena kullanıcısına yanıt

    Bence apple şart değilse windows alın. Daha yüksek ram ve ssd sahibi olursunuz. Hatta bence aynı fiyata alınan bir windows, appledan daha uzun süreler kullanılabilir. Parçaların bozulması durumunda daha ucuza yaptırabilirsiniz. Alacağınız modele göre bu durum tabi değişir ama %90 bellek ve ssd arttırımı yapabilirsiniz.

    Macbookun akademik açıdan tek avantajı bir kafeye oturursanız şarjı fişe takmadan iyi gider. Yanınızda adaptör taşımanıza gerek yok, fiş bulabilcek miyim derdi yok ve böyle kullanacaksanız bu çok büyük bir artı. Windows pclerde pil konusunda baya ilerledi ama 16 saat kullanımların üstü için baya para ayırmak gerekiyor.

  • 14” Macbook M1 Pro’ların sadece 96W charger ile fast charge yapılabildiğini okudum, doğru mudur ? Standart olan 67W adaptör ile fast charge yapılamadığını söylemiş zaten Apple doğru ise…

  • Tulû kullanıcısına yanıt
    Evet doğrudur.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar pozitif teknolojiden macbook alıcam oradaki çanta iyi midir yoksa başka çanta mı alayım önerileriniz nedir

    Ama şahsen daha çok sırt çantası kullanacağım için kılıf alıcam öneriniz nedir macbook air m1 13.3 inch olan modeli




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealOmer -- 11 Temmuz 2022; 22:20:46 >
  • RealOmer kullanıcısına yanıt
    ben spigen kilif aldim cok kaliteli ama pahali. 799 verdim 😂

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Civil War C kullanıcısına yanıt

    Ben yaklaşık 2 aydır 8 gb m1 air kullanıyorum. Dediğin işlerin dışına çıkmadım, fazlasıyla yeterli.

  • RealOmer kullanıcısına yanıt
    Ben oradaki çantayı aldım. iPad, kablolar, defter, ajanda vs koyuyorum. Çok işime yarıyor. Ama şimdi alacak olsam sırt çantası şeklinde olanlardan alırım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kaybolanpena kullanıcısına yanıt
    Office programları; SPSS, R, JMP gibi veri analizi programlarını seyahat veya kafe tarzı yerlerde kullanırken çok kullanışlı oluyor. Ama daha büyük ekran ve çifte ekran kullanım alışkanlığı nedeniyle normal zamanda bana ekranı küçük geliyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mrmuhendis kullanıcısına yanıt

    Orada sırt çantası şeklinde yok galiba

  • 
Sayfa: önceki 823824825826827
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.