uzay grisi hocam ürünüm bugün geldi elimde gayet iyi şuan için |
Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (442. sayfa)

-
-
Sizce 2015 Macbook Pro Early Base model satıp m1 air alınmalı mı ? Satılırsa kaça satabilirim ( 200 devir, çiziksiz-hasarsız ) ?
-
2017 macbook air almak niyetindeyim ama fiyatlar malum 7 bin civarlarında geziyor. Geçen sene 5800 lere kadar gerilemiş özellikle mayıs - haziran aylarında.
Benim için hafiflik ve uzun pil ömrü önemli. Dilekçe yazıyorum, youtube kullanıyorum. Yani office programları ve ara sıra video .
İşim gereği çok sık seyahat ettiğim için ve şehirdışlarında da bilgisayara ihtiyacım olduğu için bu modeli düşündüm.
Bunun dışında casperın bir modeli var o komple plastik, huawei 14 var ama o bundan ağır. Mediada inceledim, ağırlığı benim için ideal şarjı da iyi gidiyormuş. Magsafe uçlu powerbank uyumlu çözüm varsa powerbank ile de şarj edebilirim çok gerekirse. Tabi güç çıkışı, desteklediği akım va bir sürü şey var lakin bazı powerbanklar bunu destekliyormuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 7 bine 2017 macbook almaktansa 7,5 e 2020 macbook air al. Şuan stoğu yok ama takip edin stok geliyor. www.pt.com.tr
Apple MWTJ2TU/A MacBook Air 13.3 inç 1.1GHz i3 8GB RAM 256GB SSD Uzay Grisi MWTJ2TU/Ahttps://www.pt.com.tr/macbook-air-13-3-inc-1-1ghz-i3-8gb-ram-256gb-ssd-uzay-grisi-mwtj2tu-a
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Acer Swift 3, ryzen 4500u lu versiyonu da dusunebilirsiniz hocam 👍🏻 -
Aslında evrt, pt kampanyasından haberim var lakin m1 işlemcilere bootcamp ile windows yüklenemiyormuş. Ben de elektronik şmza kullandığım için ve bunu da palma yazılımı ile sisteme tanıttığım için , palmanın da mac desteği olmadığı için bir anlamda eindowsa bağımlıyım denilebilir. Yani windows yüklemek durumundayım.
evde eşimle ortak kullanım için zaten 20 model bir macbook alacağım. Evdeki 6 yaşındaki casper, artık bırakın beni diyor. Ancak 2017 model istememdeki amaç, yolda belde başına bir şey gelirse çok üzülmeyeyim, ayrıca yedek parçasını kolayca bulup işime devam edebileyim. Bildiğim kadarıyla 17 maclerde ssd kasaya lehimli değil. Dolayısıyla ileride 512lik ile de değiştirilebilir. Şu anda kullandığım lenovo 100s, maalesef şarj almıyor. Pil ayarlarından sürücüleri kaldırdım, şarj almaya başladı ama halen %0 şarj göstergesi. Yoksa bilgisayardan memnunum, hafif ince ve office için işimi görüyor.
mac istememin başka bir nedeni de ipad ve iphone ile olan uyumu. Halihazırda ipad ve iphone kullanıyorum. İpadde aslında office işlerimi rahatça görüyorum, tıpki maccari bir kullanım sunuyor ama elektronik imzayı kullanamıyorum malesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam linkini attıgım ürün m1 işlemci değil intel işlemcili yani windowsta kurabilirsiniz. 17 model air a kötü diyemem ama 20 model air ın yanında kasa çerçeve oranı, ekran kalitesi ve işlemci yönünden çok geride. 2017 modele 7 bin tl vermek paranıza yazık etmekten başka bir şey değil. Attıgım model zaten 256 gb. Yetmezse taşınabilir küçük ssd ler var onlardan alırsınız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: brkbrktgl
Hocam linkini attıgım ürün m1 işlemci değil intel işlemcili yani windowsta kurabilirsiniz. 17 model air a kötü diyemem ama 20 model air ın yanında kasa çerçeve oranı, ekran kalitesi ve işlemci yönünden çok geride. 2017 modele 7 bin tl vermek paranıza yazık etmekten başka bir şey değil. Attıgım model zaten 256 gb. Yetmezse taşınabilir küçük ssd ler var onlardan alırsınız.+1 kesinlikle katiliyorum 2017air a 7000 bin hiçbir koşulda verilmemelidir
Geçen sene 4800 liraya almıştık 2017 modeli. 7500 liraya satılan 2020 modeller fan sesi ve termal problemleriyle insanı deli edebilir. 2017 modelin soğutma performansı çok daha iyi ama diğer arkadaşlara katılıyorum. 7200 lira o cihaz için çok fazla.
Bir ay önce sanırım gürgençler 6199 liraya satmıştı. 200 lira da bonus hediyeliydi. O tarz bir kampanya ile alınırsa güzel olur. Uzun seneler sorunsuz gitsin istiyorsanız tek çare m1. Gerek ısınmaması ve fansız olması gerekse performansı ile diğer modellerden çok farklı.
Pandemi süresince bilgisayarı başında olduğum için fan sesi duydukça bilgisayarı duvara vurmak istiyorum.
Arkadaslar merhaba,
Sorun yasadigim bir konu var.2 gundur çözemedim. Bilginiz var mı diye bir sorayım dedim.
Yeni m1 islemcili macbook aldim. Macbookku kullanirken iphonda bir isim olsugunda airpods ile gecis saglaniyor. Ancak iphondan mace baglanti sagladigimda gecis olmuyor. Macteki oynattığım video sessizde devam ediyor. Arada sağ üstte baglan secenegi çıkarsa oradan bağlanıyorum. Neden boyle ? Islemciden kaynakli mi acaba ?
Not: sıfırlama, yazılımları güncelleme, aynı iclouddan baglanma, otomatik bağlantı yaptım. -
Macbook air a kılıf olarak ne alabilirim -
Cevap için teşekkürler, değerlendireceğim
quote:
Orijinalden alıntı: brkbrktgl
Hocam linkini attıgım ürün m1 işlemci değil intel işlemcili yani windowsta kurabilirsiniz. 17 model air a kötü diyemem ama 20 model air ın yanında kasa çerçeve oranı, ekran kalitesi ve işlemci yönünden çok geride. 2017 modele 7 bin tl vermek paranıza yazık etmekten başka bir şey değil. Attıgım model zaten 256 gb. Yetmezse taşınabilir küçük ssd ler var onlardan alırsınız.Kesinlikle haklısınız. İşlemcisini farkedememişim. Bunu almak, dediğiniz gibi çok çok mantıklı. stok ve fiyat kovalamak lazım , epeyden de baktım, dediğiniz gibi arada dağlar adar fark var. 20 air Intel, günümüzün tüm standart ve geleceğe yönelik teknolojilerini destekliyor. Casper bile 6 yıl gitti, bu 10 yıl rahat götürür diye düşünüyorum.
benim kullanımım senaryomda pro zaten gereksiz maliyet yükseltmek anlamına gelir, başka da bir şeye yaramaz.
-
Merhabalar, macbook almak istiyorum da, en iyi fiyata en iyi ürünü nasıl alabilirim? Pozitif teknolojiden stok mu beklesem? -
M1i bende düşündüm ama palma yazılımı turktrusttan alınma e ğmzatı tanıyan tek program. Mobil imza da kullanılabilir, turkcellde var mesela ama evrak imzalamada randıman alınamıyormuş.
Özellikle e devlet tarafında. gerçi m1e de parallels ile windows yüklemek mümkünmüş ama hem çok pahalı hem de bootcamp gibi net bir çözüm değil şimdilik.
şu an f/p anlamında en iyisi arkadaşın tavsiye ettiği model. Stoklara girdiğinde ondan sipariş geçmek en mantıklısı gibi duruyor
kardeş nasıl aldın? sitelerinde stok yok gözüküyor?
-
arkadaşlar, şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ediyorum
şöyle bir durumum var. elimdeki mcp 2014 256 ssd eğer ki final cut kullanarak you tube daki videolarımı hazırlamasam beni daha 6-7 yıl götürür. şu an bile gayet işimi görüyor ama editlemeyi öğrendikçe yapmak isteyeceklerimde tıkanacağını görmeye başladım.
onun için pt eğer eski fiyattan satarsa elimdekini satıp m1 mcp 16 ram ve 256 veya 512 psd almayı istiyorum fakat mesele şu ;
bu editleme olayından sonra çok fazla ekran başında zaman geçirmeye başladım. acaba diyorum bu sene cıkacak yeni 13,3 inch mcp larımı beklesem?? biraz olsun baş ağrısını azaltır mı büyük ekran? ve sizce bu sene çıkar mı bu model ???
yoksa şu an elimdeki mcp 5000 tl lere satılırken satıp şu an ki m1 e mi geçeyim ? (bu arada bütün bu varsayımlar pt nin fiyatları üstünden, tekrar o fiyatlar olmazsa benim bütün planlar suya düşer)
-
Öyle bir kararsızlıktayım ki arkadaşlar kafayı yiyeceğim. M1 işlemci mükemmel ötesi deniliyor ama m1 işlemciliye windows kuramadığım için tamamen eliyorum.
Geriye 2020 i3 Air ve Pro13 seçeneği kalıyor. Hangisini alsam bilemedim :) benim için şarj ve hafiflik önemli tabi. Bir de PT nin sitesinde aynı özellikte olan prolar 9999 TL biri 10.999 TL biri bunların ne farkı var? Birileri bana yardımcj olsun kafayı sıyıracağım :)
Bahsettiğiniz iki model arasında sadece depolama farkı var. 256 vs 512
küçük ekran fcpx için işkence. alabiliyorsanız 16" ya da 13"'in yanına iyi bir monitör şart derim. fcpx'te zaten 10 tane bölme var. minicik işaretler var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X