Şimdi Ara

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
28.695
Cevap
971
Favori
1.968.967
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
96 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bimekste bulunan hopi kampanyasıyla macbook air almak mantıklı mı sizce? hopi paracıkları bir çok yerde geçmiyor geçen yerlerde de belirli limitler dahilinde geçiyor. hopi paracıklarını mantıklı bir şekilde kullanma yolu yok mu başka
  • Arkadaşlar bu eğitim indirimi nasıl oluyor? Ben mezunum ama öğrenci kartım duruyor. İki sene sınıfta kaldık desek yutturamaz mıyız?
    Pro 15" düşünüyorum da fiyatlar bariz uçmuş ne olmuş böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: killbill16

arkadaşlar bimekste bulunan hopi kampanyasıyla macbook air almak mantıklı mı sizce? hopi paracıkları bir çok yerde geçmiyor geçen yerlerde de belirli limitler dahilinde geçiyor. hopi paracıklarını mantıklı bir şekilde kullanma yolu yok mu başka

Direkt olarak Teknosa'dan Apple'ın eğitim indiriminden faydalanarak %10 indirim almak bence daha mantıklı. Cebinden daha az para çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

quote:

Orijinalden alıntı: killbill16

arkadaşlar bimekste bulunan hopi kampanyasıyla macbook air almak mantıklı mı sizce? hopi paracıkları bir çok yerde geçmiyor geçen yerlerde de belirli limitler dahilinde geçiyor. hopi paracıklarını mantıklı bir şekilde kullanma yolu yok mu başka

Direkt olarak Teknosa'dan Apple'ın eğitim indiriminden faydalanarak %10 indirim almak bence daha mantıklı. Cebinden daha az para çıkıyor.

eğitim indirimli 2700tlye mi satılıyor nette yüzde 10 çek veriyor mağazada yüzde 10 indirimli mi?
  • www.teknosa.com
    Teknosa Kampanyaları, İndirimleri ve Fırsatları | Teknosa
    http://www.teknosa.com/kampanyalar/281/ogretmen-ve-ogrencilere-apple-kampanyasi

Burada fiyatlar var ama 3 tane teknosaya gittim 1-2 tane mac vardı sadece.
  • Teşekkür ederim yardımlarınız için.
  • Merhaba arkadaşlar. 2 gün önce Bimeks'ten 3999₺'ye Macbook Pro satın aldım. Sanırım bulunabilecek en uygun fırsat. 600₺ hopi ve 200₺ bipara şeklinde toplam 800₺ hediyesi var ve koşulsuz fazladan 1 lira vermeden kullanabiliyorsunuz. Bu durumda bilgisayar 3200₺'ye gelmiş oldu. Umarım faydası olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GORGEOUS -- 23 Eylül 2015; 15:04:25 >
  • GORGEOUS kullanıcısına yanıt
    hopi hediyesi nette gözükmüyor ?? bu konuda bilgilendirebilir misin ?
  • Retina ekran 4000 lira çok pahalı.Retine ekran olmayan 2600 lira ama eskidi.İndirim ariyorum :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • APPLE MF885TU/A iMAC RETINA 5.899 tl

Intel®Core™ i53,3 Ghz3.7 GHz’e kadar Turbo Hız6 MB8 GB27 "1600 MHzDDR3OS X Yosemite1 TB7200 rpmAMD Radeon R9 M2901 GBPaylaşımsız

Bu fiyat nasıl arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GORGEOUS

Merhaba arkadaşlar. 2 gün önce Bimeks'ten 3999₺'ye Macbook Pro satın aldım. Sanırım bulunabilecek en uygun fırsat. 600₺ hopi ve 200₺ bipara şeklinde toplam 800₺ hediyesi var ve koşulsuz fazladan 1 lira vermeden kullanabiliyorsunuz. Bu durumda bilgisayar 3200₺'ye gelmiş oldu. Umarım faydası olur.

ben ağustos ortasında troy'dan aynı bilgisayarı öğrenci indirimiyle 3789 TL'ye almıştım ama sizin bahsettiğiniz kampanya daha mantıklı gibi gözüküyor.
    yalnız yukarıda birisi hopi kullanıldığında bipara alınamıyor yazmış.
    ayrıca hesabınıza yüklenen hopileri gidip herhangi bir alışverişte tek seferde koşulsuz harcayabiliyor musunuz?
    bimeks bana hiç güven vermeyen bir firma, bilgisayarda sorun çıksa çok baş ağrıtır gibi :) yani verdiğim fazla paraya bir tek o açıdan yanmam.

• Mf839tu/a MacBook Pro bence gayet uygun. 3600+50 wp ile güzel fiyat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bimeksten macbook air mjveMJVE2TU aldım 3050 tlye 460 tl hopi 152 lira bi para geldi.250tllik Hopiyle boynerden 250 tl ye 100 paracık kampanyasından yararlandım.100 tllik Hopiylede altınyıldızdan 100 tlye 30 tl hopiden yararlandım. Airi baya ucuza getirmiş oldum. Hopinin hiçbir altlimiti yok bilginize 5 tllik hopiyle ykm den alışverişte yaptım 250tllik hopiylede boynerden alışveriş yaptım. Bimeksten gelen hopinin nakit paradan farkı yok yani. Fırsatı olan değerlendirsin derim kampanyalarla çok ucuza geliyor.bkm expess yada nuva ile birletirenler için çok daha avantajlı olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: solanari12

Ben bimeksten macbook air mjveMJVE2TU aldım 3050 tlye 460 tl hopi 152 lira bi para geldi.250tllik Hopiyle boynerden 250 tl ye 100 paracık kampanyasından yararlandım.100 tllik Hopiylede altınyıldızdan 100 tlye 30 tl hopiden yararlandım. Airi baya ucuza getirmiş oldum. Hopinin hiçbir altlimiti yok bilginize 5 tllik hopiyle ykm den alışverişte yaptım 250tllik hopiylede boynerden alışveriş yaptım. Bimeksten gelen hopinin nakit paradan farkı yok yani. Fırsatı olan değerlendirsin derim kampanyalarla çok ucuza geliyor.bkm expess yada nuva ile birletirenler için çok daha avantajlı olabilir.

bipara ve hopi aynı anda veriyorlar demekki. Birde hopi hesabı sahibi ile fatura ismi aynı mı olmalı acaba? İlla öğrenci öğretmen kimliği istiyorlar mı?

• manovar M kullanıcısına yanıt
    Öğrenci veya öğretmen kimliği olması zorunlu ama kredi kartı, hopinin felan kimlikteki kişinin üstüne olması zorunlu değil. Sadece fatura öğrenci veya öğretmen kimliğinin sahibinin üstüne kesiliyor.

• solanari12 kullanıcısına yanıt
    ürün 3099tl gözüküyor. eğitim indirimi ile daha aşağı inmesi gerekmez mi?

hesaplayınca sizin 3205tl'den %5 indirim aldığınız anlaşılıyor. sanırım indirime girmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit+ -- 27 Eylül 2015; 19:21:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yigit+ Y kullanıcısına yanıt
    Hocam ben geçen haftasonu almıştım 3050 iken fiyat yüzde 5 indirim macbooklarda yok yalnız bipara + hopi kampanyası var yüzde 5 indirim yapılmıyor macbooklarda 3099 tldede yüzde 15 hopi yüzde 5 biparada hesaplabilirsiniz yalnız hopi kampanyası 30una kadar

• Bimeks ten MF839TU modelini 3564 TL'den aldım. %12 eğitim indirimi kampanyası başlamış.. Hopi mopi uğraşmıyorsun direk fiyattan düşüyorlar.
  • dostlar MJLT2TU alacagım. eşim akademisyen. en uygun nasıl alırım eğitim indirimi ile?

bimeks uygundu ama pc kalmamıştı malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizin

Bimeks ten MF839TU modelini 3564 TL'den aldım. %12 eğitim indirimi kampanyası başlamış.. Hopi mopi uğraşmıyorsun direk fiyattan düşüyorlar.

pazartesi aynı bilgisayarı 600 hopi be 200 bipara ile aldım. Bimeksin kampanyaları sık değişiyor.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.