Şimdi Ara

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1236. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
16 Misafir (1 Mobil) - 15 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.962
Cevap
900
Favori
1.753.287
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12341235123612371238
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • onderkaan kullanıcısına yanıt

    Tüm M2 modellerinde en düşük SSDli model (base model) tek SSD çipi kullanıldığı için okuma/yazma hızları düşük..


    14" M2 Pro işlemcili model en düşük 512SSD ile geliyor zaten, tek çip, 2 tane 256 koymamışlar, o nedenle onda da aynı durum var.


    Aşağıdaki video bahsettiğım durumu net gösteriliyor zaten (2 dakika 57 saniyesinde) :



    Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]Max Techyoutube
    Apple's New 2023 MacBook Pros has SLOWER SSDs, but is this actually an issue? Let's find out! Discover Casekoo's Magic Stand iPhone Cases (23% OFF) ➡ https://casekoo.com/ref/MaxTech/ THIS is the MacBook Pro you should buy right now ➡ https://geni.us/SJ01H Want to help support us? Simply click this link ➡ https://howl.me/ci2KqiUPqKn Like our wallpapers? Download them here ➡ https://bit.ly/2WNc6Qw Best deals on new Macs on Amazon ⬇️ 14" MacBook Pro 2023 ➡ https://geni.us/1vYqswF 16" Macbook Pro 2023 ➡ https://geni.us/SJ01H M2 Mac mini ➡ https://geni.us/rf1j20 M2 Pro Mac mini ➡ https://geni.us/8N6TCM M2 MacBook Air ➡ https://geni.us/UlLRm5 M1 MacBook Air ➡ https://geni.us/pzhMuL If you enjoyed this video, please subscribe to help us reach 2 million subscribers! We would greatly appreciate it! Timestamps ⬇️ Are M2 Pro Slow SSDs a Problem? - 00:00 Teardown & Internal Differences - 00:19 SSD Speed Test - 02:04 222GB File Transfer Test - 03:29 Lightroom Classic Photo Editing - 07:10 Lightroom Classic Multitasking - 10:17 Figma Web Design Test - 14:26 4K HEVC Video Editing - 16:38 Canon C200 RAW Editing - 12:48 Are the SSD's a PROBLEM? - 18:57 Xcode Benchmark built for Max Tech by Maxim Eremenko ➡ https://github.com/devMEremenko/XcodeBenchmark WeTest PerfDog is what we use to test FPS. Full mobile platform performance test and analysis tool: https://www.wetest.net/?utm_source=ga&utm_medium=YTEU-5 Max Tech Wallpapers ➡ https://bit.ly/2WNc6Qw Buy one of our NEW T-Shirts to help support us! ➡ https://max-tech-store.creator-spring.com/ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Shop on Amazon ➡ https://geni.us/wB2mWqd Shop on B&H ➡ https://bhpho.to/2kfoI34 Shop on Adorama ➡ https://bit.ly/2R7qezq 10% off unlimited yearly music licensing on Soundstripe (what I use for all my videos) use coupon code "Max" here: http://soundstripe.grsm.io/e/6lv Shot with (Amazon) ➡ https://geni.us/XE0r Lens (B&H) ➡ https://bhpho.to/2DZerxL Mic (Amazon)➡ https://geni.us/83CN3V5 If you enjoy our content please consider supporting us on Patreon. Even $2 a month helps us make more and better content for you! https://www.patreon.com/MaxYuryev -~-~~-~~~-~~-~- PRIVACY POLICY and FULL DISCLOSURE: °Max Tech is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to amazon.com °Max Tech is a participant in the B&H Photo Video affiliate program that provides an advertising commission if you purchase through our links. °If you purchase something from our affiliate links will get a small commission with no extra cost to you. This makes it possible for us to make more videos. Thank you! °We DO NOT collect, store, use, or share any data about you. -~-~~-~~~-~~-~-
    https://www.youtube.com/watch?v=pvfO8CHIUC4
  • samet0101 S kullanıcısına yanıt

    şöyle hocam. 30 bine 2500, 15 bine 1500 puan veriyor. ödemeyi 2 kartla yaparsan toplamda 4000 puan ediyor. hatta 3 kartla yaparsan 4500 puan kazanılabilir. bende 2 axess var. biri benim biri hanımın. 3. kartı belki bir arkadaştan bulabilirim.

  • tech.man T kullanıcısına yanıt

    teşekkür ederim hocam. çok değerli bir bilgi verdiniz.

  • Roark kullanıcısına yanıt

    Son günlerde ortaya çıkan bir olay.


    Apple klavye üzerinde saklanabilen bir patent almış son zamanlarda. Bundan yola çıkarak çok haber yapıldı, yeni nesil Macler apple pencil ile gelebilir diye. Sadece söylenti olsa sizin gibi gülüp geçecektim, hatta M2 Pro cihazı için amazondan sipariş vermek üzereydim ama acelesi olmadığı için yeni nesli beklemeye karar verdim.







  • tech.man T kullanıcısına yanıt

    Acikcasi halen m4 ile kalemli macbook gelecekmis iddianizi destekleyecek onemli bir icerik goremedim. Alinan her patent bir sonraki versiyonda gelseydi su anda cengelkoye ucan araba ile gidiyorduk 😀


    mac rumors, gurman gibi isabetli analizler yapan yayin ya da kisilerce bir sonraki versiyonda gelecegi soylenmedikce beklemeye gerek yok. Birakin kalemi, kasa bile degismeyecek bu yayinlara gore.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metinalasya kullanıcısına yanıt
    Hocam pt geçerli mi bu kampanya, juzdanda gürgençler görünüyor ama

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • flintstones F kullanıcısına yanıt
    Pt geçerli değil

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar m1 air 16 GB ram model mi mantıklıdır yoksa m2 air 8 GB ram modeli mi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • flintstones F kullanıcısına yanıt
    Eski tasarım diline sahip olması önemli değil ise aynı zamanda 256GB SSD’li model üzerinden değerlendirirsek 16GB M1 modelini almak daha avantajlı olacaktır.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: flintstones

    Arkadaşlar m1 air 16 GB ram model mi mantıklıdır yoksa m2 air 8 GB ram modeli mi
    Alacağın fiyat önemli hocam. Güncel fiyatlarla alacaksan bence değmez. M2 air 16/256 her türlü yeterli bir cihaz. M1 ilerde nakite çevirmekte de sıkıntı yaşayabilirsin.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar, bu arada bilmiyorum kampanya mı yeni ama gürgençler de Axess kampanyası ile daha uyguna geliyor m1 ve m2 airler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bugün tüm siteler fiyatları arttırmış, dün gürgençlerden m2 air/512/8 kombinasyonu 38bin400'den 47bin400'e fırlamış diğer siteler de aynı hatta daha fazla. Sadece vatan dokunmamış alacak olan varsa dikkat edin. Hatta vatanda da istediğimiz rengin fiyatı artmıştı uzay grisini aldık artık

  • Arkadaşlar bende M2 Pro var batarya cycle’ı 2. 14 inch 16 Ram 512 SSD 2023 model. Kullanmıyorum ihtiyacı olan mesaj atabilir

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • flintstones F kullanıcısına yanıt

    Hocam m2 air 16/256'ya çıkabilirseniz daha iyi olur. Onun dışında M1'ler 2020 model olduğu için ikinci el piyasası baya yavaşladı, sıfır almaktansa ikinci el temiz bir m1/16/256 alabilirsiniz diye düşünüyorum.

  • nocara N kullanıcısına yanıt

    Hangi modelde yaşadınız bu sorunları?

  • slizzel S kullanıcısına yanıt

    Hocam 53.999 TL'ye satılan m3 Proda - uzay grisi modelinde yaşadım. İlk aldığım cihazda ekranın klavyeye değmesi sorunu vardı, bir kere de pembe ekran verdi. Doğrudan PT'ye götürüp derdimi anlattım, beni hiç uğraştırmadan cihazı değiştirip sıfır kutu getirdiler. Yeni kutuyu açtık, onda da alt kasada siyah bir leke ve klavyenin üst kısmında 2 küçük boya atması vardı. Tekrar değişim yaptılar, bu sefer açılan cihazda da yine üst kasada boya defoları ve ekranın sol üstünde 1.5 - 2 cmlik bir çiziklik ya da çıkıklık olan bir kısım denk geldi. Bundan sonra 3. kez yeni bir kutu açamayacaklarını, istersem cihazı iade alabileceklerini ve son kez yeni bir sipariş verebileceğimi belirttiler. Bu kez de sorunlu bir cihaz çıkarsa komple iade yapacaklardı. Ben boya defolarından korktuğum için bu kez riske girmeyeyim diye gümüş renk sipariş ettim, çok şükür görebildiğim kadarıyla sıkıntısız bir cihaz denk geldi.


    PT'deki elemanlar her defasında yardımcı oldu sağ olsunlar fakat bu kadar cihazın üst üste defolu çıkmasını ben mantığa oturtamadım. Oradaki görevli arkadaş belirli bir serinin banttan böyle geçmiş olabileceğini belirtti. Alacak arkadaşlara tavsiyem eğer İstanbul'dalarsa doğrudan PT'nin Kağıthane'deki depolarından teslim almaları yönünde. Kutuyu orada açtığınızda, bir sıkıntı yaşarsanız doğrudan yardımcı oluyorlar. Kargoyla alacaklar da cihazı açarken video çekebilir.





  • nocara N kullanıcısına yanıt

    ben de aynı üründen aldım pt’den. 1 ay oldu ancak kutuyu daha açmadım . Açarken video çekmemin yeterli olacağı söylendi . Umarım bir sıkıntı yaşamam . Renk uzay grisi .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nocara N kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler cevabınız için. Ben de bu model olmasından şüpheleniyordum. Benim de aralarında olduğum birçok kişi bu modeli alma niyetinde sanırım. 8gb'lık modeli piyasada en uygun 57bin lirayken 16gb'lık modelin 54bin liraya satılması ilginç zaten. Talep olmadığı için stokları eritmek amacıyla yapıldığını düşünüyordum ama sizin yorumunuzdan sonra sikayetvar.com'da son bir ay içerisinde bu modelle ilgili iki şikayet olduğunu gördüm. Neyse ki henüz almaya karar vermemiştim, ucuz kurtulmuşum. İstanbul'da yaşıyor olsaydım bizzat depolarına giderek şansımı denerdim söylediğiniz gibi. Almayı düşünen arkadaşların aklında bulunsun.

  • nocara N kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı sadece uzay grisinde mi oluyor yani?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • caraxesss C kullanıcısına yanıt
    Hocam böyle bir genelleme yapamam. İlk aldığım cihaz da uzay grisiydi ve kozmetik olarak hiçbir problem yoktu, ekranla ilgili sorun yaşadığım için değişim yapıldı. Açılan diğer 2 kutu evet uzay grisiydi fakat bu durum tesadüf de olabilir. Belki de depoda 500 sağlam 2 kusurlu cihaz vardı, bunlar bana denk geldi, orasını maalesef bilemiyorum. Benim başka değişim hakkım kalmadığı için gümüş aldım, belki de yine uzay grisi alsam sorunsuz bir cihaz gelecekti artık Allah bilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocara -- 16 Şubat 2024; 20:10:31 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12341235123612371238
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.