diğer konu başlığında aradığınız sorunun cevabını verdim hocam. |
Apple Mac (Tüm Cihazlar) [ANA KONU] (3. sayfa)
-
-
Yurt dışından bi tanıdığımız varsa yenilenmiş macbook almak mantiklimi refushed olması lazim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İmac 2020 modeli kullanıyorum.
İşletim sistemi Catalina.
Anlık wi-fi kesilmeleri yaşıyorum.Öncesinde Vodafone modem ile kablolu bağlantı vardı ve internet gittiğinde kapat aç yapmak zorunda kalıyordum.Sonra yeter artık dedim ve modem aldım wi-fi bağlantısı var.Ve önceki kadar uzun sürmese yani kapa aç yapmak zorunda kalmıyor olsam bile yine anlık kesilme oluyor.Kesiliyor sonra bağlanıyor.
Bu sorunu hangi yöntemler ile düzeltirim ? Müşteri hizmetlerini arayacağım ama bana güncelle önerecekler.Güncellemek istemiyorum.
Ek bilgi olarak Macbook 2015 Pro yine kullanıyorum.Onun sistemi daha eski ama bu sorunu yaşamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 11 Temmuz 2021; 22:53:5 > -
-
m4 pro macbook pro alan arkadaşlar memnun mu? Herhangi bir kronik sorunu vs var mı? Örneğin m3 serilerinde bahsedilen ısınma vs gibi. Teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X