Şimdi Ara

Apple Mac Pro Retina 13' 8 gb ram 128 gb ssd Apple Türkiye garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cihaz Apple Türkiye garantilidir. Full kutusu ve faturası ile teslim edilecektir. Resimlerde görünen küçük bir yerde sadece küçük bir eziği mevcuttur, resimde işaretledim. Başka hiçbir sorunu yoktur, kesinlikle tamir görmedi.
    Cihaz sadece istanbul içi elden teslimatla satılacaktır. Alacak olan arkadaşımız tüm kontrollerini yapsın sonra da hayrını görsün inşallah. Dh forumda beni bilen bilir, ne sorunu varsa önceden söylerim, çok küçük bir ezikten ötürü fiyatı uygun tuttum yanlış anlaşılmasın başka sorunu kesinlikle yoktur.
    Çok cüzi bir pazarlık mevcuttur, kesinlikle takas yoktur.
    İstanbul içi metrobüs duraklarından Altunizade veya Çağlayan duraklarında teslimat yapabilirim.
    Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.
    Fiyat 3350 TL dir.
    **sadece ciddi alıcılar mesaj atsın ve dediğim gibi cüzi bir pazarlık vardır ölücüler lütfen mesaj atmasın.**

Özellikleri;

Macbook Pro Retina
    Retina 13-inch 2560x1600 pixel Early 2015
    Intel Core i5 2.7GHz Çift çekirdekli intel core i5 3MB L3 önbellek (3.1GHZ turbo)
    8GB Memory 1867 Mhz LPDDR3 SDRAM
    128 GB SSD

Resimler;
    Apple Mac Pro Retina 13" 8 gb ram 128 gb ssd Apple Türkiye garantili Apple Mac Pro Retina 13" 8 gb ram 128 gb ssd Apple Türkiye garantili
    Apple Mac Pro Retina 13" 8 gb ram 128 gb ssd Apple Türkiye garantili Apple Mac Pro Retina 13" 8 gb ram 128 gb ssd Apple Türkiye garantili

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Satılmıştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple iphone 16 pro 128 gb siyah
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.