Şimdi Ara

Apple Lightning USB Kablosu, 2 m 78 tl amazon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
8.479
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Apple Lightning USB Kablosu, 2 m,Apple Turkiye Garantili: Amazon.com.tr: pdateknoloji
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B00F4RASK6/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM

yorumlara bakmayın başka satıcıların yorumlarıda var :) almak isteyen varsa geçen hafta stok bitmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMon -- 12 Şubat 2019; 20:35:33 >

• Teşekkürler aldım iki tane Axess'in sevgililer günü kampanyası geçerli olmadı ancak.
  • ürün orjinal mi yani? garantisi kim oluyor ? ithalat garantili mi yoksa apple türkiye garantisi mi?
  • Orijinal ürün kesinlikle değil ben daha önce bu satıcıdan aynı bu ürünü aldım sonra iade ettim, inanmayın bu satıcıya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fırsati 1 2 hafta öncede ben paylaştım amazondan satın aldım geldi ancak deneme fırsatım olmadı kutu itibariyle orjinal duruyor ama içeriğe bakma şansım olmadı henüz

• Yukarıdaki arkadaşa istinaden yazıyorum satıcısı Amazon hocam o ürünü alıcaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackMon

Yukarıdaki arkadaşa istinaden yazıyorum satıcısı Amazon hocam o ürünü alıcaksın
    hoca satıcısı amazon olan ürünü alacaksın sıkıntı yok ama bu ürünün satıcısı amazon değil, milleti yanlış yönlendirme.
    Apple Lightning USB Kablosu, 2 m  78 tl amazon

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam aldığım ürünün linkini attım nedense başka satıcıya yönlendirme yapıyor site

• Orijinal değil fakat güzel replika yapmışlar.
  • Orjinal kutulusunu ali'den 6 TL'ye alabilirsiniz. En son satıcılar 1$ fiyata kadar düşmüşlerdi. Aynı orjinal gibi anlaşılmıyor. Ben Apple'ın kablosunu alacaksam ne amazona güvenirim ne de başka satıcılara gider biraz daha verir Apple'dan alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shrikeen -- 12 Şubat 2019; 22:41:55 >
  • Hocam 2 tane iphone 8'imi değişime vermiştim.2 tane adaptör ve 2 tane lightning kablo mevcut sıfır açmadım.Satın almak isteyen varsa yardımcı olabilirim.
  • Burdan amazon'a ait olan ürünü alabilirsiniz.
    www.amazon.com.tr
    Amazon.com.tr: Satın Alma Tercihleri: Apple Lightning USB Kablosu, 2 m,Apple Turkiye Garantili
    https://www.amazon.com.tr/gp/offer-listing/B00F4RASK6/ref=olp_page_2?ie=UTF8&f_new=true&startIndex=10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSOLUT. -- 13 Şubat 2019; 7:53:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABSOLUT.

Burdan amazon'a ait olan ürünü alabilirsiniz.
    https://www.amazon.com.tr/gp/offer-listing/B00F4RASK6/ref=olp_page_2?ie=UTF8&f_new=true&startIndex=10
    Bu linkten 2. sayfaya geçince Amazon tarafından satılan ürünü bulabiliyorsunuz. Amazon tarafından satılan kablodan alıp deneyen oldu mu?
    Daha önce BİM'den almıştık, çakma olduğunu aylar sonra öğrendik

• quote:

Orijinalden alıntı: KNOCKABOUT

Bu linkten 2. sayfaya geçince Amazon tarafından satılan ürünü bulabiliyorsunuz. Amazon tarafından satılan kablodan alıp deneyen oldu mu?
    Daha önce BİM'den almıştık, çakma olduğunu aylar sonra öğrendik

Alıntıları Göster
    Öyle bir haber çıktı ama ürün sorunsuz sıkıntısız çalışıyor hiç hata da vermedi eminmiyiz çakma olduğundan

• ben dün aldım replikadır diye iptal ettim

spigenden bunu aldım 35 tlye
    www.spigen.com.tr
    Spigen Essential C10i3 3in1 Lightning + Type-C + Micro USB to USB 2.0 Şarj / Data Dayanıklı Naylon Örgü Kablo (1.5m) - Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/spigen-essential-c10i3-black-usb-c-micro-b-5-pin-usb-lightning-to-usb-2-0-cable-000cb22774

• Ben 2 tane aldım gelince yazacağım buraya.

• Sorun olacağını sanmam. Sonuçta problem çıkarmaması yeterli:D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackMon

ben dün aldım replikadır diye iptal ettim

spigenden bunu aldım 35 tlye
    https://www.spigen.com.tr/urun/spigen-essential-c10i3-black-usb-c-micro-b-5-pin-usb-lightning-to-usb-2-0-cable-000cb22774
    hocam 35'e nasıl aldınız? 150TL verdiğiniz linkte. İndirimi mi bitti acaba?
  • scorpion06 kullanıcısına yanıt
    akşam mail geldi %50 indirim diye

spigenlove14 kodunu girince baktım bu kabloya girdim 35 tl yazıyordu bende aldım hocam
  • msb_bjk kullanıcısına yanıt
    Orjinalliğini yetkili appledan teyit ettirebilirsiniz.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.