Şimdi Ara

Apple kimliği ilginç durumlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar başıma çok ilginç bir durum geldi ancak inanın mantığını bulamadım. Şimdi eşimin telefonunun güncelledim ve ios 12.3.1 yükledim. Sonrasında uygulamaları güncellemek istedim ancak ilginç bir şekilde güncelleme için benim kendi apple id adresimi yazdı ve parola girmemi istedi. Neticede cihazlarımız farklı ve o cihazdan benim hesabımla hiç giriş yapılmadı sadece aynı wifi ağına bağlıyız.

    Kontrol ettim kendi mail adresim ve parolamla o cihazdan girişte yapılmamış. Bu durumda nasıl olur da yanyana iki cihazda diğerinin id ve parolasıyla giriş yapmak ister? Sonra eşimin id hesabıyla girdim bi sıkıntı olmadı ama hala mantığım almadı. Benzer bir durum yaşayan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ayrıyeten arkadaşlar apple id tarihçesini görme şansımız var mı yani apple kimliğinizi şimdiye kadar hangi cihazlarda kullandığımızı geçmişteki cihazlarımız da dahil görebilir miyiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap vereyim sorunuza. endiseye gerek yok.

    esinizin telefonundan kendi apple kimliginizle indirdiginiz uygulamalar, guncelleme yaparken sizin apple kimliginin sifresini isterler.

    simdi telefonunuzu sizden alsam ve iTunes hesabindan cikis yapsam kendiminkiyle giris yapsam orada iTunes hesabi olarak benimki gorunur ama sizin uygulamalar guncellenirken sizin apple kimliginin sifesini istemeye devam ederler.

    guncellenirken de esinizinkinin sifresini sorsun istiyorsaniz o uygulamalari kaldirip tekrar kurun. e tabi uygulama verisi gibi seyler silinecek. zaten amac da uygulama verisini apple kimlgi ile korumak.

    iTunes'tan sifresiz cikis yapiliyor. iCloud gibi degil.

    hangi cihazlarda giris yaptiginizi suradan bi ihtimal gorebilirsiniz

    alinan (indirilen) uygulamalar ayarlar>apple kimligi>itunes>satin alinanlar kisminda gorunuyor. bu daha cok isinizi gorur.

    ama endise etmeyi gerektirecek bi sey yok...




  • pandistanbul kullanıcısına yanıt
    Aslında onun telefonuna kendi kullanıcı adım ve şifremle hiç uygulama indirmedim.. ancak konuyu araştırırken apple ile görüştüm ve şunu öğrendim. Telefonu kurarken air drop açıksa yanında bulunan cihazı algılayıp sanki onu aktarmak istediğini varsayıyormuş. O sebeple yanda benim cihazım olduğu için bu tip bir durum yaşanmış. Direkt airdrop ile ilgili olduğunu belirtti müşteri temsilcisi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.