Şimdi Ara

Apple kablosuz klavye ve magic mouse için bluetooth adapter tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normal klavye ile lion kullanmak zor olduğundan apple klavyelerinden almaya karar verdim. İstediğim kablosuz ama bunun için bluetooth adaptör de almam gerekiyor. Peki her adaptör lion'da çalışıp sorunsuzca klavye ile iletişim kurabilir mi?

Şurada çalışan adaptörlerin listesi var ama hiçbiri Türkiye'de yok.
    http://www.tonymacx86.com/wiki/index.php/Bluetooth_Adapter_Database

Ne yapsam diye düşünüyorum işin içinden çıkamadım.

• Nesi zor hocam normal klavyenin. Apple klavye 200 küsür milyon bir işe de yaramıyor. Bende mac var ben normal klavye(apple ın eski şeffaf klavyesi) mouse kullanıyorum. Heleki magicmouse tam bir işkence. Aman diyim çok büyük hata edersin.

Bunu kullanıyorum ben. Nerdeyse normal klavye. Artık üretilmiyor tabi bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 25 Ocak 2012; 13:57:39 >
  • ya tasarım açısından küçük olanı harika. ofiste mac air var onun klavyesi de bu kablosuz olanından, çok güzel duruyor. kabloyla filan da uğraşmak istemiyorum.

zor kullanılmasından kastım tüm fonksiyonları normal klavye ile kullanamam. gene ofiste bi tane kablolu duruyordu alıp eve götürüp denemeyecektim ama biri almış götürmüş. :)

aslında bak aklıma soktun şimdi bunu:

• Valla ben bilmem hocam. Programcı adamım ben çat çut edecek klavye öyle soft keyler bana göre değil. Benim imac ın var üst resimde verdiğin mini klavyeden, kutusundan çıkıyor zaten magic mouse ile ikisi. Ama türkçe değil bende ki. Zaten türkçesi çok manyak fiyata satılıyor. PC alırsın yani o derece. Daha evel macmini vardı bende onun için almıştım o plastik olanı. Çok memnunum.

PC kalvyesi tüm işlevleri yerine getiriyor hacintosh da. Nerde takıldınız mesela ?
  • evet hepsini yerine getiriyor sanırım. klavye ayarlarıyla oynadım, modifiye filan ettim keyler şu an sorunsuz çalışıyor galiba.

o kadar vereceğim parayı belki daha iyi bir klavyeye veririm.
  • ebaydan alabilirsen hangisini alman gerekdiğini söyleyebilirim benimde bir çeviriçiye ihtiyacım var wireles için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.