Şimdi Ara

Apple iPod Touch INVISIBLE SHIELD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba Apple iPod Touch INVISIBLE SHIELD nerelerde satılıyor bi tane gitti gidiyor da buldum 66 ytl biraz pahalı geldi daha önce aynı sitede varmış ama şu an yok bildiğiniz varsa paylaşırsınız sevinirim teşekkürler

• bu siteden 24 dolara sipariş verebilirsin kargo ücreti bedava .15 günde eline ulaşır.
    http://www.zagg.com/invisibleshield/apple-ipod-touch-2nd-gen-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php
  • Bu siteden alışveriş nasıl yapılıyor kapıda ödeme falan mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: azawarai

Bu siteden alışveriş nasıl yapılıyor kapıda ödeme falan mı?

normal kredi kardımla yaptım bi sorun olmadı.tek dez avantajı 15 günden fazla sormesi.piyasada sahte ürünleri almaktansa bence 15 gün beklemeye değer
  • http://urun.gittigidiyor.com/iPhone-INVISIBLE-SHIELD-Tam-Govde-Koruma_W0QQidZZ12454753 gittigidiyorda bu kullanıcıdan almıştım ben touch için olanını 30 liraydı
  • Zagg dan vermeyi düşünüyorum madem mucidi oymuş beklemeye değer...
  • Arkadaşlar bende IPod Nano 3G için arıyorum fakat internetten kesinlikle alışveriş yapamam.Kredi kartım yok. Kadıköy yazıcıoğluna gidip soruşturacağım yarın. Dersane çıkışı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    Alınık Ipod Touch
    15 yıl önce açıldı
    İpod touch wireless
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: enesaygün

Arkadaşlar bende IPod Nano 3G için arıyorum fakat internetten kesinlikle alışveriş yapamam.Kredi kartım yok. Kadıköy yazıcıoğluna gidip soruşturacağım yarın. Dersane çıkışı

İstersen sana da alayım ama biraz beklemen gerekir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.