Şimdi Ara

APPLE İPOD 6GB ORJ Cin Malı fiyatına

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple iPod MİNİ 6gb kapasiteli altın renkli

merhaba arkadaşlar ipod minimi satıyorum 6 gb kapasteli 1500 mp3 albüm alabiliyor şarzı 6 7 saat rahat gidiyor cihazın üzerinde 2 tane ufak cizik bulunmaktadır göze batmıyor arka tarafta rengi altın sarısı az bulunan bir renkdir.cihaz bu sekildedir yanında vereceklerim aşağıda yazmaktadır

Yanında

orj data kaplosu

orj apple ipod sidisi

orj prizden şarz aleti apple

orj belkipsi apple

orj slikon sılıf apple

phılıps kulaklık 30 ytl değerinde mükenmel bass veriyor ama son seste cihazdan olsa gerek dayanamıyor nedensee 10 dakka dinleyince son ses kulakların acımayabaşlıyor yüksek seste :)))) tavsiye etmem

evet arkadaşalar cin malı fiyatına orj apple marka ipod veriyorum sadece 100 ytl ++ aksesuarlar ile birlikte

satma sebebim N95 min ekranını catlaması bisikletle gezerken cebimden yere düştü ekrenı catladı serviste 173 doalr gibi bir fiyat cekince aklıma ipodum geldi melesef satıyorum yenisini alıırm artık napalım ;(( sakın spot mal almayın derim bakın başıma neler geldi....

diğerlerine göre ++++ artısı

nanolarda hdd yok onun için usb cıkışları yada başka birşeyi bozulsa yapılma sansı yok serviste garantisi varsa eğer yenisi ile değiştiriyorlar
    ama minilerde bu srun alr yok istediğini sök cıakr değiştir parca parca istersen sat pc toplar gibi ayrıca hdd si bildiğimzi card raeder lara uyuyor kormayın içini acıpta denemedim bir forumda adamın biri yapmış :)) içi acılmamıştır.
    ipod nanodan artısı pilin değişmesi ve hdd olması vee yüksek ses vermesi sesi sonuna kadar kapatabilmesi cok hızlı bir biçimde itunesden mp3 atabiliyorsun ortalama 100 mp3 ü 3 dakika içinde kapyalıyor 2 nesildir

nanoları kötülemiyorum ama 3 nesil ipodlar bu sekildedir

pazarlık yok takas yok 100 ü veren alır cin mallarını fiyatına veriyorum tercih sizin kacırmayın derim

arayabiliriniz 0546 895 44 28

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.