Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (380. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.494
Cevap
119
Favori
1.115.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 378379380381382
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    X satip, Xr almak : daha dusuk seviye ve ucuz modele gecmek.
    X satip Xs almak : cok cok az fark var, ayni seviyede modele gecmek.
    X satip Xs Max almak : dememissin. Bence buda mantiksiz ama buyuk model sevenler icin mantikli olabilir. Sahsen X ten illa gecilecekse Xs Max a gecilir.

Gerisi ziyan ve gereksiz. Hele X iniz varken, goruntusu daha basit olan Xr a sakin gecmeyin derim. Arka tarafi tek camera, goruntusu daha basit, ekranin etrafindaki siyahlik daha kalin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar xs max ile AirPods kullanıyorum ama elimde Samsung tan kalma icon x 2018 var samsungta uygulaması vardı kulaklıkların iOS ta yokmu ?

• Satıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdaragorn -- 9 Şubat 2019; 16:30:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarıkanaryam kullanıcısına yanıt
    Üstad amoled ekrandan o soluk lcd ekrana geri dönen varsa onu sal dönsün zaten o 😂 xr denilen telefon fiyatı güzel olsa tamam bi nebze mantıklı olabilir ama x,xs varken o cihaz alınmaz. Ama bunun dışındaki herhangi 6-7-8 serisinden geçiş yapılabilir. Ama kesinlikle x’den xr’a geçilmez diyorum şahsi fikrim diye ekliyorum 😄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackrz -- 9 Şubat 2019; 0:4:59 >
  • tahmin ediyorum ki Xr hakkında atıp tutan arkadaşlar ellerine hiç xr almamış ve kullanmamışlardır

son 1.5 ay içerisinde x-xr-xs max cihazlarını kullandım şu anda 3-4 gündür xs max kullanıyorum

x kullanırken xr a geçtim sonra yeniden x e geçtim(tamamen ticari kazanç sebebi ile) sonra yeniden xr aldım

x e yeniden geçtiğimde evde eşimin kullandığı xr da vardı karşılaştırma imkanım bol miktarda oldu

x in xr dan üstünlüğü daha kibar ve ince cihaz ve kamera ile cansız nesnelerin de portresini çekebilmek

bunların dışında xr her türlü x in önünde gerek hız gerek ön ve arka kamera hele video çekiminde loş ortamlarda x e fark atıyor

ekran ise yok lcd miş yok çözünürlükmüş aşağı kalır yanı yok

hele şarj süresi efsane yoğun kullanımda x e göre %50 fazla gidiyor

şu an xs max kullanıyorum

tabi ki tepe model olması sebebiyle tercih edilesi model

kasa hissi kocaman ekran olması öne çıkarıyor

şarj süresi ise benzer kullanım senaryolarında xr dan 1 tık geride onu da ekrana bağlıyorum sentetik testlere bakmayın çoğunda max xr dan önde görünüyor ama gerçek hayatta durum böyle değil

ben şahsi olarak en kısa sürede max i satıp yeniden xr düşüncesindeyim hem malum sitede hemde forum 2.elinde ilanım mevcut

max xr a göre aradaki fiyat farkını hak etmiyor

xr özellikleri bakımından ve ucuz olması bakımından gayet tatmin edici cihaz

ve kullanıcıyı kesinlikle üzmez

• Arkadaşlar e-sim özelliği ülkemizde aktif hale geldimi. 2 telefon kullanımıma son vermek için sabırsızlıkla bekliyorum. Şuan biri iPhone 8 plus olmak üzere 2 ayrı telefon taşımak zorunda kalıyorum

• Elimde yurtdışı iPhone xs gold 64 GB var. Pasaport kayıtlı 1 haftalık cihaz

Telefoncunun teklifi kutusu açılmamış xs max gold 64 gb Türkiye garantili verip 4000 tl istedi

• BAEMER B kullanıcısına yanıt
    Az istemiş hocam bana öyle bi teklif verse telefoncu arabayı da vereyim mi derim. Çakallar her yerde. Az kârla çok iş yapmak yok. Çok kâr artık çakallıktan başka birşey değil. Kazanamıyorlar böyle yaptıkça da kazanamazlar.

• BAEMER B kullanıcısına yanıt
    Xs 64 5700₺
    Xs max 64 6200₺
    Bu fiyatlar telefoncularda satılan avrupa cihaz fiyatları... (min)
    Arada 500₺ fark var. Dikkatli olun.

• Arkadaslar esime xr almak istiyorum.
    Alisveris yaptiginiz yurt disi cihaz satan telefoncu var mi onerebileceginiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: BAEMER

Elimde yurtdışı iPhone xs gold 64 GB var. Pasaport kayıtlı 1 haftalık cihaz

Telefoncunun teklifi kutusu açılmamış xs max gold 64 gb Türkiye garantili verip 4000 tl istedi
    Hocam ben izmirdeyim senin bahsettiğin olayı ben dün yaptım max pasaport kayıtlı 4 aylık cihazımı verdim yerine max gold aldım tek slip 2500 verdim bu arada cihaz 0 ve yurtiçi 2 yıl garantili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAZZXY -- 10 Şubat 2019; 0:30:15 >
  • XS için kılıf tavsiyesi olan var mı ? Deri olabilir
  • Ras0 R kullanıcısına yanıt
    Spigen la manon calin kılıf tavsiye ederim

• tt38 T kullanıcısına yanıt
    Silikon olanı mı daha iyidir acaba

• Bende ikisi de var. Deri olan daha gösterişli ve havalı duruyor. Yine de siz bilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: tt38

Bende ikisi de var. Deri olan daha gösterişli ve havalı duruyor. Yine de siz bilirsiniz
    Slikon olan deri kadar zarif duruyor mu kalınlaştırıyor mu cihazı, bende deri varda silikonda da aklım kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feylezof77 -- 10 Şubat 2019; 13:1:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben 8 kullandim suan X kullaniyorum 8 kullanirken arac folyosundan kaplama yaptirmistim renkligaraj.com da bnce hem zarif hemde guzel bir renk katiyor XS icin yaptiracagim tekrar eger telefonun tadini almak istiyorsaniz ele alinca bu iyi bir secenek 👌🏻

• Elimde XS Max 64 Gb var bir hafta on gündür kullanıyorum 360 koruma ile kullandım sıfır cihaz sadece kutusundan çıktı kutusundan çıkar çıkmaz kapladım düşünen olursa satarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyMasterr -- 10 Şubat 2019; 14:54:49 >
  • feylezof77 F kullanıcısına yanıt
    Silikon deri kadar zarif durmuyor ama ele alınca verdiği his güzel oluyor. Telefon da aşırı kalınlaşmıyor.

• 
Sayfa: önceki 378379380381382
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.