< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 8 Mart 2025; 1:33:59 > |
Apple iPhone 16e [ANA KONU] (16. sayfa)

-
-
@55superx Eyvallah...
@Créw Evet , şu anda aklıma yatan tek kılıf o oldu benimde ve beyaz renk telefonuma o kılıfı düşünebilirim.Ama karşıma başka bir alternatif çıkmadığı müddetçe tabii.
Ekran koruyucu konusuna gelirsem ; iPhone SE2020 telefonumda yıllardır Zore marka ekran koruyucu kullanıyorum ve aşırı memnunum.Ne bir soyulma , ne bir kalkma , ne de hava kabarcığı oluştu yüzeyinde.Dolayısıyla bulabilirsem iPhone 16e modeline de Zore marka bir ekran koruyucu taktırabilirim.Bakacağız bakalım..
-
SE 2020 yi takasta kullansaydın keşke. O tarz kampanyalarda iyi fiyata gidiyor o cihaz, bende de SE 2020 vardı takasa verdim, zaten kaç aydır ilandaydı satılmıyordu iyi oldu. Bilgisayara 7500 dendiyse o fiyattan piyasaya satardın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
16'dan neden geçmek istiyorsunuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Onu bayağı tarttım ama elimdeki MacBook Pro'yu elden çıkarmak daha mantıklı geldi.Çünkü sarı siteye ilan koyduğum zaman komik rakamlar teklif edildi Macbook Pro için ve bende belli bir süre sonra ilandan çektim.Ve bugünkü takas alışverişi ile de ; bu cihazı 11.000 TL'ye değerlendirmeyi tercih ettim.Çünkü aylardır kutusunda duran bir cihazdı Macbook Pro ve artık elden çıksın istedim.
Şimdi elimde ; pili geçen sene ( Deji batarya ile ) değişmiş , Kırmızı renk ve kozmetiği çok iyi denilebilecek bir telefon var.Satılırsa satılır , satılmazsa da yedek bir telefon olarak bir kenarda durur.No problem ....:)))
-
İzlemenizi tavsiye ederim.
Techmoyoutube
iPhone 16E vs 16: Real-Life Battery and Camera Test: Unexpected Winner!https://www.youtube.com/watch?si=aazpAqYVs1nxLHqW&v=vRvMexWxrEU&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mantıklı çünkü 16e de yapay zeka desteği var, işlemci güncel, pil büyük, bas çek kamera deneyimi isteyene 16 proyla benzer performans veriyor. İncelemelere bakabilirsiniz. Eksikleri de var tabi ama 16 öncesine şuan para verip alınmaz. 13,14,15 vs kullanan biri de geçmek isterse mantıksız bir tercih yapmış diyemem.
-
Şu an iphone 13 sıfır alınmaz mı diyorsunuz ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sıfır alınmaz şarj gunü kurtarmıyor yoğun kullanımda ios 18 güncellemesinden sonra pilim %99
16e nin fiyatı daha düşer mi sizce beklemeye değer mi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bazı sitelerde 44 civarına düşmüş durumda 42 bandına kadar gerileyebilir gece indirimlerini takip etmek lazım.
1.5 yıllık 13 kullanıyorum pil 92 ama gün çok zor çıkartıyor 16.5 versiyondayım, 18e güncellesem muhtemelen yarım günü zor çıkartır.
17 serisi 120Hz gelir zaten ama 16 dan pahalı olacak o cihaz, yani 42 bin yerine 65-70 bin bandında bir cihaz alırım diyen beklesin, 42 bine 16e süper.
Şuan 16e den düşüğü alınmaz bence, daha düşük bütçelerde 13 falan almak yerine Android alternatifleri daha mantıklı.
Merhaba ,
16e elime ulaştı. Önümüzdeki hafta kullanmaya başlayacağım. Cihazın fiyatı,özelliği ve konumlandırması itibariyle bu konuda önümüzdeki dönemde tartışma vs. çıkacak gibi duruyor. Yukarıdaki bir üyede 16e tercihimden dolayı küçümseyici bir mesaj yazmış.
Konuda güzel paylaşımlar oluyor. Takip etmeye devam edeceğim ama artık mesaj yazmayacağım. Önceki mesajları da editleyeceğim.
Herkese iyi forumlar.
-
Bence o tarz mesaj yazanları umursama ve sen bildiğin doğruları yaz yine de.Çünkü seviyesini bilen insanlar her zaman lazım bu forumda.
Dolayısıyla gerekirse cevap verme, gerekirse engelle ama tecrübelerini paylaşmaya yine de devam et derim.
Nacizane tavsiyemdir...
Pili daha iyi, daha kompakt duruyor, kamera tuşu yok, modemi çok iyi internet hızları veriyor ve en güncel cihaz. Üstüne de ucuz olduğu için çok para eklemem gerekmez. Sadece dinamik ada olmaması sinir bozucu olmuş 16e ye geçmezsem sırf ondan geçmem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-99BBC08B3 -- 6 Mart 2025; 18:16:51 >
Güzel inceleme olmuş nedense Türkiyede böyle içerikler çeken kimse yok. 16e nin avantajı işlemci, ram ve pil gerisi hep eksi yazıyor.
Telefonu bu sabahtan itibaren kullanmaya başladım.Ama günlük hayatta çok aktif konuşan, oyun oynayan, video seyreden birisi değilim.O yüzden şöyle süper, böyle hızlı, şu kadar şarj süresi var gibi teknik detaylara girmeyeceğim.
Ama 5 yıllık bir iPhone SE2020 kullanıcısı olarak diyebilirim ki iyiki almışım ve performansı gerçekten çok iyi.
Öncelikle batarya performansı bana göre muhteşem.Eski telefonumu gün içerisinde ve gece muhakkak şarj etmek zorundaydım.Bu model ile kullandığım telefonu gün içinde sık sık şarj etme zorunluluğum da ortadan kalktı diyebilirim.
Diğer yandan iPhone 16e için o eksik, bu özellikleri kırpılmış v.s. gibi görüşlere şahsen katılmıyorum.
Çünkü iPhone 16e modeli ; kullandığı telefonda kamera özelliklerine çokta takılmayan, fazla donanım özelliği aramayan yani daha net bir ifade ile giriş seviyesi bir telefonla günlük işlerini halleden ( yani benim gibi giriş seviyesi iPhone SE modellerini kullanan ) kişileri hedef alan bir telefon bence.
Ama şu da bir gerçek ; 16e modelinin eleştirilecek en büyük yanı yüksek bir fiyattan piyasaya sürülmesi.Şu telefon 30-35 bandında piyasaya sürülseydi emin olun ortalığı kasıp kavururdu.
Sonuç itibarı ile ben 16e modelini çok beğendim ve ilk iş olarak tanıdığım bir dükkanda ekran koruyucu jelatin taktırdım.Ardından iPhone 16e uyumlu kılıflar henüz bulunmadığı için işimi görecek en ucuzundan renkli bir silikon kılıf ( sanırım iPhone 13 kılıfıydı ) aldım ve şimdilik onunla idare ediyorum.Ama aklıma yatan iyi bir kılıf bulduğumda Beyaz renk ile uyumlu daha iyi, kibar bir kılıfa geçeceğim tabii ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 7 Mart 2025; 2:52:3 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X